de Rode Tent is nu echt van start

de Rode Tent is nu echt van start
Ik voel in mij een diepe tevredenheid. Een diep geluk van binnen. Zo net na de eerste Rode Tent bij Atlas Reiki. Er stond al twee keer eerder een Rode Tent gepland maar de kon helaas vanwege waterschade aan de vloeren van het Therapeutisch Centrum Oost niet doorgaan. Dus langverwacht was het moment nu eindelijk aangebroken.

Verwachtingen

Een deelneemster keek in de tuin van de praktijkruimte, verwachtend dat daar een echte tent zou staan. Dat zou mooi zijn ! Maar nee, de praktijkruimte toverden we samen om in een Rode Tent. De aankleding maakte dat de sfeer veranderde. Het was fijn om samen in te richten en de ruimte mooier te laten worden.

Aan het begin van de Rode Tent avond sprak ik uit dat ik druk voelde over dat het aan mij als begeleider was dat het een geslaagde avond zou worden. Ik voelde druk erover dat er iets magisch zou moeten gebeuren op deze avond. Mijn vrees was nergens voor nodig.

rode tent

Er was volop magie !  op een gegeven moment stonden 4 vrouwen rug aan rug – zingend. Een klankgordijn tevoorschijn toverend bestaande uit honderden zingende vrouwen door vele eeuwen en door allerlei diep emotionele momenten in vrouwenlevens  heen.

Er was eenheid en gedragenheid. Samen vormden we een boom. Het gaf een heerlijk gevoel van diepe verbondenheid.

Toen we de cirkel trokken stonden er in mijn beleving heel wijze vrouwen van hele verre tijden, medicijnen vrouwen, vroede vrouwen, priesteressen te wachten . Ze wilden zo graag erbij zijn bij onze, en andere Rode Tenten.

De verbinding met andere Rode Tenten die tegelijkertijd gehouden werden, en ook met vrouwencirkels van weleer, was ook erg voelbaar.

keteltje vrouwencirkels

 

Het lekkers – wat waren er veel chocolade varianten meegebracht – was ook al heerlijk. Het is een prachtige heerlijke avond geworden. Die we samen zo hebben laten onstaan.

 

Wil jij ook in een helende vrouwencirkel zijn?

Zie de Agenda. Opgave via info@atlasreiki.nl

 

Related Posts

Leave a reply