Reiki behandeling

Misschien ben je overvallen door een gezondheidscrisis of een gebroken hart.

Je worstelt om ‘gewoon ‘ door te leven, maar je weet niet meer wat gewoon is. En misschien wil je je gewoon beter te voelen. Je wilt rust.

Reiki behandeling

 

Atlas Reiki kan helpen. Maar laten we eens kijken naar het zwaarste. . .

Misschien ging je leven prima totdat plotseling het echt mis ging, alsof je in een een neerwaartse spiraal gegooid werd. Of dat nu door ziekte, echtscheiding, pensionering, het instorten van je carrière, burn-out of de dood van een geliefde is, het effect is hetzelfde: je hebt moeite om te accepteren wat er gebeurd is en wordt overweldigd door pijn:  fysieke, mentale, of beide.

Wanneer in een een leven crisis toeslaat, komt er meer op je af dan je ooit gedacht. Ik weet het. Ik heb het meer dan eens ervaren. Van binnen zijn er de zorgen, de pijn en angst die komen als  je leven in rep en roer is. Of je lichaam niet werkt.

Maak een afspraak

Hoe je weer heel te voelen, de pijlers van Reiki

Het hoeft niet zo te zijn. Iets in je weet dat het mogelijk is om op te staan en je weer heel te voelen. Als je iedere manier die je kende om je leven weer normaal te krijgen hebt geprobeerd, is het misschien tijd voor een ander soort recept. Je begint je beter te voelen en krijgt toegang tot je je zelfherstellend vermogen als je diepe rust en kalmerende comfort ervaart, en een nieuwe manier van bewustzijn komt tevoorschijn. Deze pijlers komen samen in de helende Reiki behandelingen.

Maak een afspraak

Reiki behandelingen

Een Reikibehandeling geeft verlichting bij alle lichamelijke en/of mentale ziektes en ongemak. Je komt in balans.

Specialismen van ATLAS REIKI Amsterdam

 • angst – en paniekstoornissen
 • burn-out
 • slaapproblemen
 • verwerking trauma’s, ptss, seksueel misbruik
 • depressie
 • kinderwens, zwangerschap en pril ouderschap
 • begeleiding bij zware ziektes als kanker en hiv
 • grote veranderingen in het leven
 • rouwverwerking en verliesverwerking
 • omgaan met hooggevoeligheid (HSP)

De effecten van een kuur Reiki behandelingen zijn:

 • Sneller herstel van lichamelijke en/of psychische klachten.
 • Reiniging en vitalisering van het hormoonsysteem en het zenuwstelsel
 • Versterking van het immuunsysteem.
 • Harmonisering van lichaam, ziel en geest.
 • Verwerking van trauma’s, depressies en sterke emoties (waaronder angsten).
 • Aanvulling van tekorten aan levensenergie en versterking van de geest.
 • Verzachting of eliminering van bijwerkingen van (zware) medicijnen, bestralingstherapie en chemokuur.

Reiki is veilig

Er is geen enkele contra indicatie bekend wat betreft Reiki. Reiki combineert goed en ondersteunt eventuele andere therapieën zoals psychotherapie en medicijnen.

Ervaringen met reiki behandeling, testimonials

Atlas Reiki kuur

Genezen is een proces

Een Atlas Reikibehandeling heeft vaak een meteen direct waarneembaar effect op velerlei aandoeningen. Toch is Reiki géén snel werkende symptoombehandeling. Genezing of verbetering is een proces. Het ontstaan van een ziekte is ook een proces in de tijd. Voor chronische aandoeningen (fysiek of mentaal) is een reeks van behandelingen nodig, afhankelijk van het beoogde resultaat. Ziek worden verloopt bij iedereen anders. Hetzelfde geldt voor het genezingsproces.

reiki behandeling, reiki kuur

Consults volwassenen, frequentie:

Bij de eerste behandeling maken we een afspraak over de hoeveelheid en frequentie van de Reikibehandelingen. Hierbij krijg je advies waarbij huidige klachten en de doelen die je wilt halen meespelen. Je beslist zelf hoeveel en hoe vaak je een Reikibehandeling neemt. Voor de ene persoon past een wekelijkse Reiki behandeling, anderen nemen twee- of driewekelijks een Reiki sessie. Onderhoudsbehandelingen kunnen ook bijvoorbeeld 4 of 6 wekelijks. Op deze pagina enkele veel voorkomende trajecten.

Een korte Reiki kuur: Pijn Verlichting Pakket

Een korte kuur bestaat uit vier behandelingen binnen een korte tijd, bv een maand tot vijf weken, om een spiraal die neerwaarts gaat om te buigen. Door voor een korte Reikikuur te kiezen, neem je het lot in eigen hand.

Een lange Reiki kuur: Verleg je Bewustzijn pakket

De lange kuur bestaat uit tien Atlas Reiki behandelingen. Bij aanvang wekelijkse of tweewekelijks een helende Reiki sessie, later om de drie of vier weken. Bijvoorbeeld omdat je er géén genoegen mee neemt steeds meer pijn te moeten verdragen. Om ‘ermee te moeten leren leven’. Of om je moe te voelen zonder duidelijke oorzaak.

Nazorg en onderhoud

Voor chronische ziektes, of terugkerend onbehagen waar je aan voorbij wilt, kun je na een eerste kuur nazorg Reiki sessie afspreken. Want nadat de kuur is afgelopen wil je goed voor jezelf blijven zorgen en wat opgebouwd is onderhouden. Door bijvoorbeeld maandelijkse, iedere 6 wekelijkse of eens in het kwartaal een Reiki sessie te ontvangen.

Eénmalig een behandeling

Je komt er even niet uit, je wilt een stap nemen maar weet niet welke, je het acuut rust en ontspanning nodig.

Behandelafspraak of informatie

Maak een afspraak via 06 – 40000827 of e-mail: info@atlasreiki.nl

Open De Deur Sessie

Ervaar mijn werk en bemerk hoe Atlas Reiki je kan helpen.
Introductie sessie. Intake gesprek met Reiki behandeling. Kostenloos.

Pijn Verlichting pakket

4 sessies van 55 min. Beweeg weg van de chronische of acute (ziele/fysieke/mentale) pijn die jou beperkt.
Buig de neerwaartse spiraal om.
397 Euro

Blijf in de Stroom pakket

maandelijks een Atlas Reiki behandeling, 55 min, 6 maanden. Maandelijkse boost en ontdekking en ontwikkeling van jezelf.
577 Euro

Verleg je Bewustzijn pakket

10 sessies, 55 minuten
Laat chronische pijn los en wordt je bewust van zelf ondermijnende patronen die jouw leven bepalen. Het Verleg je Bewustzijn Pakket zal je nieuwe mogelijkheden laten zien om te leven in overeenstemming met jezelf.
897 Euro

Realiseer je Potentieel pakket

25 sessies en Reiki leren toepassen om jezelf te kunnen ontspannen (dus Reiki 1 privé inbegrepen). Een heel jaar begeleiding.
Als je worstelt met een ernstige of chronisch ziekte of verslaving of je bent ongelukkig en je leven lijkt vast in een zich herhalend patroon, het Realiseer Je Potentieel Pakket geeft je de meest diepgaande en blijvende veranderingen.
1987 Euro

Een losse Reiki Sessie

Kom weer helemaal bij innerlijke vrede, bij rust en ontspanning om vanuit daar de uitdagingen van het leven weer aan te kunnen. 55 minuten.
125 Euro

Investering incl 21% btw
Open De Deur Sessie (eenmalig) kosteloos
Pijn Verlichting pakket ( 4 Reiki behandelingen) 397,00
Blijf in de Stroom pakket (6 Reiki behandelingen) 577,00
Verleg je Bewustzijn pakket (10 Reiki behandelingen) 897,00
Realiseer je Potentieel pakket ( 1 jaar begeleiding) 1987,00
Een losse Reiki Sessie 125,00
Reiki sessie kind onder 6 jaar Juleh Reiki
Reiki sessie kind onder 12 jaar Juleh  Reiki

Eigen bedrijf

Sessies en trainingen bij Atlas Reiki kun je als ondernemer/zzp-er opvoeren als bedrijfskosten. Op je factuur komt je bedrijfsnaam en ‘coaching’. De 21 % btw is inclusief.

Korting bij laag inkomen

Mocht je een minimuminkomen hebben, of studeren, vraag om korting. Of ik kan je naar mijn goed opgeleide en talentvolle studenten doorverwijzen, zij hanteren een lager tarief .

ervaringen met reiki behandelingen bij Atlas Reiki

Hoe gaat een Reiki behandeling in zijn werk?

Een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor een Reiki sessie

Voorwaarden en betaalwijzen

Wijze van betalen

Na de eerste behandelafspraak, sturen we je je factuur. Genoemde bedragen zijn inclusief 21 % BTW. Het gehele bedrag maak je in 1 keer over – onder vermelding van het factuurnummer – op NL05 ASNB 0707 1047 85 t.n.v. A.A.M.P Romme. De betalingstermijn is twee weken. Contant betalen kan niet.

Wijzigingen afspraken

Een mondeling overeengekomen behandelpakket is bindend.
Een afspraak voor een behandeling of training wijzigen of afzeggen kan telefonisch 06 40000827 of via de mail info@atlasreiki.nl. . Je kunt een afspraak kosteloos afzeggen of wijzigen tot uiterlijk 24 uur van te voren. Korter van te voren zal de voor jou gereserveerde tijd en onkosten in rekening worden gebracht.

Investering in jezelf
Reiki behandelingen zijn een waardevolle investering in jezelf, in je gezondheid, je welzijn, in je levenskwaliteit. En niet te vergelijken met iets anders.

Wat hadden andere mensen aan Reiki behandelingen?

Houdbaarheid van een behandelpakket

De 4, 6, 10 of 25 sessie maak je op binnen een jaar. Het jaar gaat in op de dag van de eerste behandeling.

 

garantie reiki kuur behandeling

Garantie Pijn Verlichting Pakket

Voor het 4 sessies behandelpakket geldt garantie. Dat kan ik geven omdat gewoonlijk iedereen in 4 sessies een omslag maakt. Mocht je van mening zijn dat je na 4 sessies je klachten niet al heel veel minder van invloed zijn, en je nog geen zicht hebt op een hogere levenskwaliteit, dan krijg je gratis twee sessies. De garantie geldt als de vier sessies binnen een periode van 4 weken zijn gehouden.

Behandelafspraak of informatie

Maak een afspraak of bel 020 – 6860910 of e-mail: info@atlasreiki.nl of spreek een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek af.

Atlas Reiki, KvK: 34205311, Btw: nl1409.41.642B01