Effecten van Reikibehandeling

Lijdt je

Lijdt je aan stress, angsten, slapeloosheid, gebrek aan energie? Worstel je om gewoon door te leven, terwijl je niet meer weet wat gewoon is?

Behandelingen

Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Reiki vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteunt je op krachtige en natuurlijke wijze. Door de behandelingen krijg je meer levenskracht, vitaliteit en balans. Een Reikibehandeling is heel prettig, werkt intens ontspannend en – waar nodig – pijnverlagend. Reiki pakt fysieke, mentale, emotionele en spirituele klachten aan en geeft meer levenskwaliteit en steun bij je ontwikkeling. reiki behandeling

Hoe gaat een Reikibehandeling in zijn werk?

Een sessie van vijfenvijftig minuten bestaat uit ontvangst met thee, de Reiki behandeling liggend op een comfortabele behandelbank, en een nagesprek. Je doet alleen je schoenen uit en houdt je kleding aan.

Afspraak maken

Effecten door Reikibehandelingen

Een Reiki behandeling brengt balans. Lees ook hoe helpt Reiki.pdf

Mensen die Reikibehandelingen nemen, ervaren dat hun vitaliteit en zelfvertrouwen toeneemt. Dat ze meer genieten van het leven en beter slapen. En dat ze gemakkelijker om kunnen gaan met dingen die ze eerder frustrerend vonden.

Ervaringen bij Atlas Reiki.

Verloop van een kuur

Nicola stelt géén diagnose, maar inventariseert je klachten om veranderingen tijdens het proces van genezing te kunnen vaststellen. Elk facet van Reiki heeft een specifieke werking. Nicola stemt iedere behandeling nauwkeurig af op de vraag van het moment van de cliënt.

een afspraak maken

Lees meer over hoeveel en hoe vaak Reikibehandelingen?

Specialismen Atlas Reiki

Genezen is een proces

Reiki heeft vaak een meteen direct waarneembaar effect op velerlei aandoeningen. Toch is Reiki géén snel werkende symptoombehandeling. Genezing of verbetering is een proces. Het ontstaan van een ziekte is ook een proces in de tijd. Voor chronische aandoeningen (fysiek of mentaal) is een reeks van behandelingen nodig, afhankelijk van het beoogde resultaat. Ziek worden verloopt bij iedereen anders. Hetzelfde geldt voor het genezingsproces.

Reiki sessies gaan uitstekend samen met andere zorg

Reiki combineert goed met andere therapieën, zoals artsenbezoek, medicijngebruik, psychotherapie of chirurgische ingrepen. Reiki heeft géén bijwerkingen. Wel kan een tijdelijke verergering van een klacht optreden, zoals ook met homeopathische middelen gewoon is.

Behandelafspraak of informatie

Maak een afspraak of bel 020 – 6860910 of e-mail: info@atlasreiki.nl of spreek een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek af.