hoge waardering voor de Atlas Reiki Practitioner en de Atlas Reiki Master 2015 – 2016

hoge waardering voor de Atlas Reiki Practitioner en de Atlas Reiki Master 2015 – 2016
8 en 9 juli waren de certificaatsuitreikingen met eindpresentaties. Het was zo rijk, zoveel groei, zoveel geheeld, zoveel ziel en authenticiteit. Deze volheid voelt heerlijk na.

 

De deelneemsters waardeerden de Atlas Reiki jaartrajecten (de Practitioner en de Master Gold) gemiddeld met een 8,5 ! Een greep van uitspraken:

 

“Ik ervaarde genoeg veiligheid om me te uiten over waarover ik me ergerde. Dat was opvallend, zeker een teken dat ik gegroeid ben in het niet meer uit de weg gaan van conflicten. “

 

“Ik vond het een geweldig programma, met name de rituelen, en een super leuke groep. En ik heb jou Nicola, heel professioneel en kundig, faciliterend en helend ervaren. Ik heb veel vertrouwen in je om mij te begeleiden en dat heb je bewezen wat mij betreft.”

 

“De begeleiding is fijn, persoonlijk en warm. De afwisseling van persoonlijke sessies en trainingsdagen werkt heel goed voor mij. “

 

“Wat ik ook leuk vond was dat er veel ruimte voor humor was zonder daarbij uit het oog te verliezen dat humor een serieuze zaak is ; )”

 

“Wat ik speciaal goed vond was dat we met zijn allen echt konden praten, dat we hebben leren luisteren naar elkaar”

Atlas Reiki Practitioners 2016 (1024x740)

 

 

ATLAS REIKI MASTER, de Terugreis

Op 10 september gaat de Atlas Reiki Master Gold van start voor de 4 de keer . Een groep moedige ondernemende hsp vrouwen, yoga docentes, masseurs, kunstenaars, Reiki masters, staan klaar om 8 mystieke stappen waarbij jouw talenten naar voren komen en verankerd worden. ER IS NOG ZEER BEPERKT PLAATS. Het is de laatste keer dat de Atlas Reiki Master in deze vorm aangeboden wordt.

Meer over de workshop Proeven aan de Atlas Reiki Master 8 mystieke stappen om je schat op aarde te brengen

Veel gestelde vragen

Ik ben al Reiki Master, de Atlas Reiki Master is dan zeker niet voor mij?

De Atlas Reiki Master is een gezamenlijke spirituele reis van een jaar, voor hsp vrouwen aan de hand van 8 voorheen geheime mystieke stappen waarbij jouw talenten naar voren komen en verankerd worden. Deel uitmaken van een groep sisters, de kracht van je baarmoeder en je vrouwenkracht, sjamanisme, communicatievaardigheden op zielsniveau, rituelen, maken naast ook het leren van Reiki inwijdingen deel ervan uit. Vele vrouwen zijn Reiki Master, of hebben andere healingopleidingen gedaan, voor ze aan de Atlas Reiki Master beginnen.

Mijn ambitie is niet het les geven over Reiki, of het Reiki master zijn, past de Atlas Reiki Master dan wel?

Als je wens is een helende vrouw te zijn versus een vrouw die bezig is met heling kan het jaartraject bij je passen. Een helende vrouw zijn kun je zijn als je moeder, directeur, kunstenaar, healer , projectmanager, gepensioneerd of met welke bezigheden dan ook. Lang niet  voor iedere deelneemster geldt het dat het de ambitie is om Reiki inwijdingen  of Reiki behandelingen te geven. (Maar dat kun je wel na dit jaar en wie weet wanneer in je leven dit nog van pas komt. ) Je bepaalt jouw individuele intenties voor het jaar, die zijn voor iedere deelneemster anders.

trots ARM 2016 (1280x990)

Related Posts

Leave a reply