Over

Nicola,  drs. priesteres, healer en trainer. Nadat ik in 2000 werd verrast door een spontaan en diepgaand visioen gooide ik het roer op relationeel- en werkgebied volledig om. Werkte ik voorheen als wetenschappelijk onderzoeker en projectmanager, nu was ik supergemotiveerd om het doorgaans ongeziene een grote plek te geven en heb ik Atlas Reiki praktijk opgericht.

Er wordt van mij gezegd dat ik uitblink in diepgang en de stilte in jezelf  brengen. Ik ben ervaringsdeskundige – en uitgebreid geschoold –  om mensen te leren omgaan met een angststoornis, de gevolgen van seksueel misbruik en het verlies van een geliefde door de dood.  Ik leer nog steeds bij om met mijn eigen littekens en eigenaardigheden een zinvol leven te leiden.

Inmiddels heb ik al honderden mensen tijdens moeilijke periodes in hun leven bijgestaan, in duizenden helende sessies en rituelen. Hen geholpen de eigen levenskwaliteit te verhogen, weer in de stroom te komen, trauma’s helpen verwerken, doorbraken bewerkstelligd en teruggebracht bij eigen kern, ziel en kracht.

Al sinds 2009 initieer en begeleid ik  vrouwen in eigen ontwikkelde jaargroepen.  Moedige vrouwen die hun oude ik afleggen en in een nieuw bewustzijn stappen. Kernwaarden zijn veiligheid, gelijkwaardigheid, vrouwelijk leiderschap, puurheid, kwetsbaarheid, non dogma en authenticiteit.

Welkom bij Atlas Reiki. Ik ben oprichter drs Nicola Romme, en sinds 2000 heb ik al honderden mensen bijgestaan en meer dan duizenden sessies gegeven bij ziekte, ongeluk, verdriet en verlies. Reiki is een sterke helende kracht in mijn leven, die ik voor mezelf en mijn gezin ook inzet. Ik breng mijn ervaring, overtuiging en passie voor de mensen die ik behandel en die ik train. Als je er naar uit ziet om je rustig van binnen te voelen, nieuwe aspecten van jezelf te leren kennen en je eigen innerlijke kracht te ontwikkelen, kan Nicola je helpen. Ik ben volledig gekwalificeerd om Reiki behandelingen te geven en onderwijs te geven. Men zegt dat ik uitblink in reikwijdte (bereik, diepte van de heling),  gedegenheid, wars van dogma, natuurlijkheid, nuchterheid en toepasbaarheid. Reiki onderwijs ik op een integrale manier. Inzicht verkregen uit mijn priesteressen-zijn, sjamanisme – ook van de lage landen-, mystiek (Subud), gebruik van eigen stem, intuïtie, komen samen en maken dat mijn cliënten en cursisten hun authentieke eigen zijn, hun ziel, nu werkelijk de ruimte kunnen gaan geven. Nicola is lid van Reiki Wereldwijd.

nicola-300x199

Nicola Romme

Ze is in staat je te verbinden met je levenskracht. Dat doet ze veelal non verbaal. Zonder franjes brengt ze je bij jouw kern.

Nicola voelt zich gedreven om hoogsensitieve ondernemende vrouwen te begeleiden naar meer verbinding met hun levenskracht. Al in haar studietijd – kunst- en cultuurwetenschappen, film- en tv wetenschappen, en het werken als geschiedkundig onderzoekster genoot ze ervan de diepte in te gaan om onderliggende processen boven water te krijgen. Voor drs ing. Nicola Rian Romme (1970) heeft dit alles te maken met verbinden.

Ook heeft ze gewerkt bij vooraanstaande nieuwe media bedrijven met een winstgevend oogmerk tijdens de opkomst van Internet. Een eerste flinke switch van geschiedenis beschrijven naar een pioniersomgeving in de technologie. Achteraf kan ze zien dat op de uiteenlopende werkvelden mensen – schijnbaar uit het niets – persoonlijke of traumatische ervaringen met haar deelden, en daar dan advies over vroegen.

Hier is terugblikkend al een rode draad van haar pad zichtbaar: een bedding zijn voor mensen die bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling. Diepe impact op haar eigen leven had de plotselinge dood van haar jongere en zwangere zusje door een ski-ongeval. En nog niet zo erkend uit haar jeugd: fysiek en emotioneel geweld door nabije familieleden, aanranding binnen de familie en aanranding van haarzelf als 11-jarige door een onbekende en de onmacht om over dit alles niet te kunnen praten.

Ook is zij als kind noodgedwongen moeten verhuizen van een boerderij naar een rijtjeshuis, en zijn haar ouders gaan scheiden. Het op 21 jarige leeftijd uit de kast komen als lesbische vrouw, was een eerste stap naar uitkomen voor een eigen identiteit. Haar ervaringen hebben haar geleerd over het leven waardoor zij veel compassie kan hebben voor mensen, en goed weet te begeleiden op hun eigen pad naar bewust- en heelwording.


Aaron-dd-sneeuw-4-31-jan-10

Nicola hield nog jaren stevig vast aan ratio en cognitie. De ommekeer in haar leven was tijdens een ruig weekend met drank, daten, dans, de Amandelbloesem van Van Gogh en een diepgaand, ver voorbij nuchter, gesprek over “het wereldbeeld”. De sluiers zijn toen voor haar open gegaan.

Deze roep van haar ziel, een spontane inwijding, bezielde haar met een voor haar geheel nieuw wereldbeeld: een spiritueel wereldbeeld. De roep van haar ziel repte van de onzichtbare wereld die zoveel belangrijker is dan dat we denken. Van dat ze een roeping had: mensen bij staan om het ongeziene gepaste ruimte te geven, en er toegang tot te hebben.

Haar missie was duidelijk geworden, ze had nu inzicht in welke koers ze moest gaan varen. Kort na deze spontane inwijding nodigde haar oudere zus haar uit voor een Reiki cursusweekend. Ze had nog nooit gehoord van Reiki en niet eerder te maken gehad met zogenaamde alternatieve geneeswijzen.

Reiki zou iets met handoplegging te maken hebben. Ze geloofde er totaal niet in dat zij dat zou kunnen.

Het Reikiweekend bleek echter geweldig. Het kwam haar voor dat ze nu gereedschap had haar roeping te gaan leven. En als dat ze het ‘al kon’, healen.

In 2001 is ze uit het bedrijfsleven gestapt en het jaar erop heeft ze haar eigen praktijk voor het geven van Reikibehandelingen geopend. Alles wat ze heeft meegemaakt, haar sinds het jaar 2000 ervaring als healer en opleider, en zeer diverse trainingen die zij continu volgt om mensen bij belangrijke transformaties of groeiprocessen te begeleiden; dat is waar Nicola voor gaat.

Heenweg-groep1
In de jaartrainingen krijg jij profijt van alle kennis en wijsheid die Nicola Rian bij zich draagt om jouw bij te staan bij alle transformaties die zich voor jou zullen aandienen. Nicola brengt jou in contact met jouw godin of god vanuit haar dochter van De Grote Moeder zijn overgave-bij-vuur-204x300  

Over Nicola Reikimaster

(oude website) Dag. Ik ben drs. ing. Nicola Romme (1970). Ik ben hooggevoelig, priesteres, Reiki Master en doula. De afgelopen 15 jaar heb ik honderden clienten en cursisten geholpen mentale, fysieke en spirituele pijn te verzachten, en hun leven te transformeren. Transformatie Voordat ik mensen begon te begeleiden naar heelheid, werkte ik als wetenschapster, en ook in het bedrijfsleven. Wat echt bij me past vond ik niet in een keer. Een heel bijzonder moment ervaarde ik in 2000, toen ik een intens visioen had. Deze spontane inwijding veranderde veel in mijn leven. Tot dan toen had ik een rationeel wereldbeeld, en hield ik me niet bezig met spiritualiteit of alternatieve geneeswijzen. Nu wist ik opeens dat het ongeziene zo veel belangrijker is dan je denkt. En zelfs ook dat op dat gebied mijn roeping ligt. Hoe ik de wereld zag en wereldbeeld veranderde totaal. Niet lang na deze spontane inwijding werd ik door mijn zus meegevraagd naar een Reiki cursus. Al bij deze eerste cursus wisten mijn handen wat te doen, het was alsof ik Reiki al kende. Ik was – en ben- enorm blij met de handvaten, het gereedschap, van deze zachte en makkelijke toch altijd uitdagende reiki methode, die maakte dat ik mijn roeping ben gaan leven. Na Reiki 1 ben ik meteen aan mijn vriendin, familie en vrienden reiki gaan geven. En me intensief verder gaan verdiepen in Reiki en andere natuurlijke healingvormen en – methodes. Als snel ben ik het bedrijfsleven uitgestapt, en mijn praktijk voor reikibehandelingen gestart (2002). Toen een unicum, er waren alleen maar reiki cursusleiders, nauwelijks behandelpraktijken. (Nog steeds zijn er veel reiki leraren die Reiki cursussen geven zonder veel behandelervaring.) Inmiddels heb ik meer dan tweeduizend betaalde professionele reikibehandelingen gegeven. Ik behandel mensen voor wie Reiki nieuw is, en ook ervaren healers. Reacties op behandelingen door Nicola Ook is het mijn passie mensen te begeleiden om reiki zelf te gaan toepassen. En heb twee jaartrajecten met Reiki en rituelen voor hsp vrouwen ontwikkeld, de Atlas Reiki Practioner, de Heenreis en de Atlas Reiki Master Gold, de Terugreis, zie ook De Inwijdingsweg.nl Ik woon samen met mijn vriendin (hsp) en ons gezin is sinds 2009 verrijkt met een prachtige zoon (hsp).

Wat cursisten over Nicola zeggen

“Ik vindt dat je ons duidelijk leidt, helder. En dat je staat voor wat je vindt en zegt.”

.. heb ik jou destijds uitgekozen als Reikimaster vanwege jouw intuïtieve en priesteressenbenadering op Reiki. “

“De manier waarop Nicola les geeft is iets wat bij mij past. Ze geeft de ruimte om ook (vooral) intuïtief je handen te laten werken.”

Meer ervaring van cliënten en cursisten

  Interview:

Nicola is ‘kunstenaar met aandacht’

Reiki maakt het leven leuker

door Rob Visser, zelfstandig journalist

Een leven dat leuker, lichter en minder lastig is.

Dat ervaren cliënten en cursisten van Nicola, erkend Reikibehandelaar in Amsterdam. Ze gaan opgewekt naar huis en vol verbazing vertellen ze de volgende keer wat ze in de tussentijd hebben ervaren. Is dat te danken aan Reiki of doen mensen dat zelf? Een gesprek over wat je wel en niet kunt verwachten van Reiki en wat er mogelijk is. “Nieuwe energie werkt door in het dagelijks leven. Zoals een kunstenaar een schilderij maakt, zo creëer ik op mijn manier een kunstwerk van warmte en aandacht.”

Moet je voor Reiki zweverig zijn of juist nuchter? Is het moeilijk?

Reiki is een weldaad die je leven lichter en leuker maakt. Je hoeft er niets voor te doen, alleen ervaren wat er in je omgaat. Het is pure voeding voor het zelfherstellend vermogen van lichaam, ziel en geest. Gevolgen kunnen zijn: meer levenskracht, balans, ontspanning en vaak ook pijnverlaging. Tijdens een behandeling lig je op een speciale bank, terwijl ik universele energie doorgeef die de bron van klachten wegneemt. Daarnaast geef ik cursussen waarin ik uitleg hoe mensen deze vaardigheden eenvoudig kunnen gebruiken om zichzelf en anderen te helpen. Dus behalve dat cursisten levenskracht en ontspanning opdoen, zijn ze ook in staat om hun partner, kind of kleinkind hierbij te ondersteunen.

Over Reiki wordt soms gezegd dat het duur of ingewikkeld is. Wat vind je daarvan?

Dat zijn een paar van de misvattingen die ik wel eens hoor. Voor mij is Reiki een manier om te ontdekken wat waar en liefdevol is voor ieder individu. Het is waar dat Reiki een paar uitgangspunten heeft, dat zijn geen doelen op zich, maar middelen. En het is evenmin zo dat de energie bij Reiki bestaat uit opdrachten van bovenaf, want het gaat om het opwekken van genezingsprocessen. Soms wordt gedacht dat het mogelijk zou zijn cursussen in Reiki te geven als je wat boeken hebt gelezen en een paar familieleden behandeld. Maar het is nu ook weer niet zo dat de drempel om jezelf of anderen te behandelen erg hoog is, het hoeft niet lang te duren voordat je het kunt. En wat de prijs betreft zou ik zeggen: vergelijk het eens met andere uitgaven die je doet voor je rust en je welzijn. Het is in elk geval goedkoper dan een vakantie of een coach.

Wat vergt het om Reiki te kunnen geven, zoals jij dat doet?

In de eerste plaats dat je goed voor jezelf zorgt en bewust leeft. Ik behandel mezelf dagelijks met Reiki, ik eet gezond, neem deel aan rituelen, doe aan sport en ik ben vaak in de natuur. Ik verslind boeken en bezoek cursussen over de geestelijke wereld, onder meer op Kraaybeekerhof in Driebergen, bij Subud en ook aan wetenschappelijke instellingen, zoals de Universiteit voor Humanistiek. De onderwerpen waarin ik me verdiep, variëren van gespreksvaardigheden tot steun bij rouw, hoogsensitiviteit (HSP) en uninentional healing. Zo werk ik permanent aan mijn persoonlijke groei. Te midden van al die kennis besef ik dat mijn werk bestaat uit het scheppen van voorwaarden, zodat mensen de ruimte hebben om zichzelf te geven wat ze nodig hebben aan rust, genezing en afleiding. Belangrijk daarbij is het kweken van betrokkenheid en ontvankelijkheid, zodat ze open staan voor die energie. En ik heb natuurlijk ook vertrouwen nodig, als mensen op de bank gaan liggen, leveren ze zich over aan de behandeling. Ik ben altijd weer dankbaar voor dat vertrouwen en ik geniet van de kansen die ik krijg om iedere keer weer een soort wonder te creëren. Zoals een kunstenaar een schilderij maakt en een regisseur een film, zo creëer ik op mijn manier een kunstwerk van warmte en aandacht. Ik zal niet ontkennen dat dit vak heel wat van me vergt, maar ik krijg er nog veel meer voor terug. Ik wens mijn cliënten en eigenlijk iedereen toe dat ze zich met dezelfde passie kunnen uitleven door iets moois in de wereld neer te zetten.

Wat kan het gevolg van kennismaking met Reiki zijn?

Het begint vaak met een gevoel dat er een bron van subtiele energie is gaan stromen. De energie verspreidt zich in kringen en werkt door op allerlei vlakken in je dagelijks leven. De een ervaart het als ruimte om jezelf te zijn, de ander ziet ruimte om te groeien of heeft gewoon een lekker gevoel dat soms wel twee weken kan aanhouden. Wat mensen gemeen hebben is dat ze meer vanuit hun eigen kracht handelen en dus die kracht veel zorgvuldiger en intensiever gebruiken. Als je in verbinding staat met je authentieke kern, heb je meer te geven en je krijgt ook meer terug. Dus uiteindelijk hebben niet alleen mijn cliënten, maar ook hun omgeving baat bij mijn behandeling.

Zijn die effecten te garanderen, voor iedereen?

Het kan zijn dat je niets voelt na een eerste behandeling of cursusdag. Dat hoeft niet te betekenen dat er niets is gebeurd, je zintuigen moeten zich misschien nog afstemmen op de energie. Net als bij een schilderij of een muziekstuk: pas na verloop van tijd leer je ervan te genieten en het wonder werkelijk te beleven. Het wonder hoeft niet groot en spectaculair te zijn, het onverklaarbare is soms klein en ogenschijnlijk vanzelfsprekend. Je bent bijvoorbeeld niet pijnvrij, maar je hebt wel plotseling minder klachten. Een cliënt met een verlamde hand vertelde dat zijn spiercoördinatie na de eerste behandeling niet was teruggekeerd, maar hij had wel meer gevoel in zijn lichaam dan daarvoor. En anderen vertellen gewoon dat ze na de vorige behandeling ineens veel beter zijn gaan slapen. Of dat ze beter omgaan met situaties in hun leven die vroeger frustrerend waren.

Wat is een realistische verwachting over het effect van een Reikibehandeling? Hoe vaak melden je cliënten dit soort ervaringen?

Ieder mens is verschillend, dus het is niet mogelijk hierover algemene uitspraken te doen. Ik kan wel zeggen dat iedereen of bijna iedereen die een Reikibehandeling krijgt, iets beleeft van groei, zachtheid en voedende energie. Van daaruit ontstaat dan een soort rust en een helder inzicht, zodat vaste patronen kunnen worden doorbroken en pijn uit het verleden kan worden losgelaten. Dat schept weer ruimte voor iets nieuws, je staat meer open voor een spirituele ervaring of bijvoorbeeld voor diepe ontspanning tijdens een wandeling. Of je ontdekt dat je nog steeds in staat bent helemaal op te gaan in iets wat je doet, terwijl je dat sinds je kindertijd niet meer had meegemaakt. Wat ik vaak hoor is dat mijn cliënten in staat zijn geweest hun vertrouwen te herwinnen in hun vermogen om te genieten, creatief om te gaan met lastige situaties en zich goed te voelen. door Rob J.L. Visser rob@tekstinvorm.nl  

Een leven lang leren

Om in beweging te blijven, nieuwe dingen te leren, nieuwe inzichten op te doen, persoonlijk te blijven groeien en mijn didactische vaardigheden te verbreden en vergroten, volg ik, Nicola, voortdurend training. De door mij gevolgde trainingen, workshops etc. vind je hieronder. Vermelding hier zegt niets over de integriteit of kunde van een leraar. Zelf ben ik specialist in de door mij ontwikkelde Atlas Reiki en Oervrouw methodes, en in het geven van heilige vuurloopritueel op een godinnenculteren manier. Andere onderstaande methodes waarin ik lessen heb gevolgd ben ik geen specialist. Mijn insteek is het om de mensen die ik begeleid of train of healing geef in hun eigen kracht te brengen en meer vertrouwen in hun eigen kunnen te ontwikkelen, zodat hun levenskwaliteit omhoog gaat. En spiritualiteit in alle lagen van het volle dagelijkse leven geïntegreerd kan worden. Sinds zo 2006  ben lid van de Subud, een wereldwijde religieoverstijgende mystieke orde. In de jaren 2006-2008 heb ik wekelijks actief en in 2010 onregelmatig deelgenomen aan de Latihan ( = spirituele oefening).

Gevolgde opleidingen in natuurgerichte geneeswijzen

Training tot Vision Quest begeleider, Marco van Schaik 2019 Sat Nam Rasayan workshop dagen met Guru Dev Singh, 2018, 2015, 2014, .. , 2008, 2007 Usui Reiki Ryōhō, Okuden, Frank Scholten, 2018 – lopend Vipassana stilteretraite, 9 daags,  Sangha Metta, 2018 Voedvrouw bij stervenden, workshop, Immia Schellevis, 2018 Seidhr, 2017 – 2018 Bushcraft, 2017 Geweldloze Communicatie, 2016 Santo Daime ayahuasca ceremonie Usui Reiki Ryōhō, Shoden, Frank Scholten 2016 -2017 begeleiden van Vision Quests, Rob Top 2015 Vrouwe van de Wegen; zoektocht naar inheems pre christelijke tradities in Noord West Europa, Linda Wormhoudt 2015. Geweldloze communciatie – Non Violent Communication inspiratie 3daagse 2015. Uitwisselingen met Lauri Fransen, Isis kundige, innerlijk kind werk, channeling, auteur 2013-2015. Magnetisme van het vrouwelijk lichaam; Art of Feminine Presence, Jordis Primitief Overleven, Bosbeweging Individuele opleiding tot Vuurloop instructeur bij Henk Waltman Authentiek Presenteren bij Speaking Cirkels. Stemexpressie. Vipassana meditatie – 10 daagse stilte retraite 2008 Karuna® Reiki, Master 1 en 2 , 2007 John van Eekelen 2006 -2012 Opleiding tot priesteres bij Wilde Wijze Vrouw. Rituelen, zweethut, vision quest, inwijding als priesteres, zusterschap, holding sacred space, inwijdingsweg, intimiteit en authenticiteit, begeleiden emotionele processen, vrouwelijk leiderschap, vuurloop. Mee uitkristalliseren van de Wilde Wijze Vrouw healingmethode. Karuna® Reiki, Master 1 en 2 , John van Eekelen de Vijf Ritmes dans, zomer retraite IAM meditatie (van Amma), Awakening Your Light Body, Vipassana stiltemeditatie olv Jotika Hermes Natuurwezens aan het Kraaybeekerhof Trancedance, Usui Reiki III, Nicole Prins Paranormale geneeswijzen, Johan Borgman college Unintentional healing, studie naar Hoogsensitiviteit (HSP), Marmoucha Maghreb Dance (Warchan en H’mida Boussou Ganga), Gnaoua ritueel , 2005 Sjamaan Biven Mamonta, trancedance , 2005 SKHM bij grondlegger Patrick Ziegler, Japanse Reiki Technieken, Hellen Onsia Vipassana meditatie, avonden door Jotika Hermsen Sociocratische methode, Amsterdamse Kring 1, consentspel, 2004 Systemisch werk, familieopstellingen & sjamanisme, jaartraining bij Daan van Kampenhout Usui Reiki II, Helen Onsia Usui Reiki I, Helen Onsia Caros-occultisten-loges, Sat Nam Rasayan Healing, Sat Atma Kaur en Guru Dev Tera Mai Reiki III, Anna Dekkers voetzoolreflexelogie, holistische massage en cranio-sacraal, Unmani intuïtieve ontwikkeling, medium Sonja van der Linden wekelijks deelname aan Spiegelogie fanclub Tera Mai Reiki II, 2001, Gerrit Heuvelman Tera Mai Reiki I, 2000, Gerrit Heuvelman

Andere opleidingen:

Bouw een bloeiende praktijk – businesscoach (2012/2013) Opleiding tot Doula (= bevallingscoach) Gespreksvaardigheden, Humanisme als Levenskunst, en Reflecteren bij de opleiding tot geestelijk verzorger aan de Universiteit van Humanistiek. (2004/2005) Trainingen in ondernemersschap, bij STEW. (2004) Training Steun bij Rouw. Humanitas, maatschappelijke dienstverlening en samenlevingsopbouw. (2003) HBO Bedrijfskundige Informatica, specialisatie: internet. IJsselland Hogeschool, Deventer. (1998) Doctoraal Film- en Televisiewetenschappen, specialisatie: psychologie en geschiedenis. Universiteit van Amsterdam. (1996) Propedeuse Maatschappijgeschiedenis / Kunst- en Cultuurwetenschappen, Erasmus Universiteit Rotterdam. (1992)

Hoog Sensitieve Personen, HSP, hooggevoeligheid

Over Nicola

HSPers, dat zijn Hoog Sensitieve Personen. Deze term is geïntroduceerd door professor, psychiater Elaine Aron. Uit haar onderzoeken blijkt dat 20% van de mensen hooggevoelig is. Aron is zelf hooggevoelig en heeft bestsellers over deze bijzondere aangeboren eigenschap geschreven.

Er is een webpagina hooggevoelig.nl als je meer wilt lezen over hoogsensitiviteit (HSP). Of een test wilt doen.

 

HSPers:

 • stellen het welzijn van iedereen voorop;
 • verwerken prikkels op een diepere manier dan het gros van de mensen;
 • hebben een grotere belevingswereld, levendigere dromen;
 • hebben vaker beroepen in de adviserende sfeer zoals leraren, coaches en therapeuten;
 • presteren slecht als we op onze vingers gekeken worden;
 • genieten intens van kunst;
 • nemen erg veel in zich op, allerlei signalen die anderen niet oppikken;
 • laten vaak heel veel creativiteit, inzicht, passie en zorgzaamheid zien, zaken die door de maatschappij hoog gewaardeerd worden;
 • zijn meer dan gemiddeld bezield en spiritueel. Aron schrijft hierover: ‘Telkens wanneer we kwamen op onderwerpen als geloof, filosofie, de innerlijke belevingswereld en spiritualiteit was het alsof stemmen een hernieuwde energie kregen, alsof we in het interview eindelijk tot de essentie kwamen’.

Heb jij er wel eens over nagedacht of jij misschien hooggevoelig bent?

De meeste HSP-ers (Hoog Sensitief Persoon) weten het niet van zichzelf dat ze het zijn. Je voelt je soms wel een beetje ‘anders’. Soms al sinds je jeugd, maar hebt geen duidelijk idee hoe je nu precies `anders’ bent. HSP-ers komen daardoor regelmatig in problemen terecht. Het kan soms jaren en enkele crisissen duren voordat de link duidelijk wordt met hooggevoeligheid. Hoogsensitieve mensen hebben een groter risico op bore-out en burn-out. hsp reiki aron hoogsensitief

Overige Hsp kenmerken:

 • verontwaardiging over onechtheid en onrecht
 • zoeken naar zingeving
 • een gevoel van anders zijn, vervreemding en eenzaamheid
 • een buitenbeentje zijn, niet in de pas kunnen en willen lopen
 • een diep verlangen om met je creativiteit iets bij te dragen aan de wereld
 • een aparte kijk op de dingen
 • continu nieuwe dingen willen bijleren
 • emotioneel intens
 • talent voor crisis
ATLAS REIKI en hooggevoeligheid

Nicola Romme is hoogsensitief en heeft zich uitgebreid verdiept in dit persoonlijkheidskenmerk. Het kan heel prettig zijn om hoogsensitief te zijn.

We ervaren alles veel sterker en kunnen daardoor juist ook van de kleine mooie dingen van het leven intens genieten. En doordat wij andere mensen goed aanvoelen, kunnen wij diep contact maken. Vele cliënten en cursisten van ATLAS REIKI zijn HSPer, al kent of gebruikt niet iedereen die benaming.  

Hoog sensitieve mensen en Reiki behandeling

Mocht het je als Hsp-er nog niet zo lukken om optimaal van het leven te genieten, dan ontbreekt het in jezelf verankerd zijn.

Reikibehandelingen vergroot de levenskwaliteit van hoog gevoelige mensen enorm. Reikibehandelingen maken dat je:
    • beter met jezelf in contact bent
    • je minder vatbaar wordt voor ideeen en meningen en gevoelens van anderen die jou weghouden van wat jij denkt, vind en voelt
    • ondersteuning ervaart
    • in balans komt
    • rust, inkeer en ontspanning beleeft
    • in een prikkelarme omgeving bent
    • heerlijke, belangrijke ervaringen opdoet.
 

Hoog Sensitieve mensen en Reikicursussen bij Atlas Reiki

ATLAS REIKI geeft cursussen in kleine groepjes of individueel. Voor HSPers is dat ideaal; je hoeft niet teveel prikkels te verwerken en je kunt je op je eigen ervaringen richten tijdens zo’n belangrijk moment als een Reikicursus.

De Innerlijke Reis

Voor vrouwen die hun eigen kracht en groei serieus nemen is er Het Pad van Inwijding. Een 2 jarige reis naar meer authenticiteit en zielskwaliteit in jouw leven. De Pad van Inwijding is er speciaal voor hoogsensitieve ondernemende vrouwen.

Hokje ?

Het is prima als je jezelf niet hsp of hoogsensitief noemt . Je maakt zelf uit of dat je dient of niet. Je hoeft niets. Al mijn diensten zijn beschikbaar voor alle vrouwen en mannen en kinderen. Verder lezen? https://atlasreiki.nl/beschermen-gevoelens-anderen/ https://atlasreiki.nl/reacties-reiki-sessies-atlas-reiki/ https://atlasreiki.nl/hoogsensitief-nader-onderzocht-en-bewezen/

[/vc_column][/vc_row][/vc_column][/vc_row][/vc_column][/vc_row]

[/vc_column][/vc_row]