Aanbevelingen

Testimonials

Jan

...Ik voel me zo veel zekerder van mezelf na de Reiki cursus. Ik heb nu zoveel meer vertrouwen in mezelf. Het is een belangrijk omslagpunt. Het voelt letterlijk alsof er een bezem door mijn hoofd gehaald is. Dat de ramen zijn opengezet en dat de stem van twijfel en onzekerheid die al langere tijd sterk aanwezig was, door een frisse wind weggeblazen is.

Lauri Fransen
auteur van o.a. Het Evangelie van Isis

...[vc_row][vc_column width="1/1"] Na iedere sessie ervaar ik een nieuwe balans in mijn lichaam. De sessies werken ook geruime tijd door. Het is mijn ervaring dat Nicola niet alleen een zeer goede en ook creatieve Reiki-behandelaarster is, maar ook over een hoog spiritueel niveau beschikt, waardoor zij heel adequaat en liefdevol begeleidt.[/vc_column][/vc_row]

Mieke Koop
lijdt aan fybromyalgie

...Tijdens de eerste Reikibehandeling heb ik ook op mijn buik gelegen, dat, terwijl ik nooit op mijn buik kan liggen! Na afloop van de sessie voelde ik me voor het eerst in lange tijd ontspannen. Na de Reiki sessies sliep ik ook steeds beter in, en sliep beter door. Het helpt me enorm.

...Alles aan de workshop was goed. Voor mij vormde de workshop voor Reiki Masters van Nicola de kroon op mijn innerlijke scholingsweg.  De begeleiding was liefdevol. Hans Lapré

Maria
53 jaar
overspannenheidsklachten

...De diepte ontspanning die je via de Reiki van Nicola wordt toegebracht in je systeem en wat ik  als genezend ervaar, is echt uniek, en gaat veel verder dan al het andere.

...Ik had al vier maanden veel last van pijn bij mijn schouder. Ik had veel meer klachten en die noemde ik ook aan Nicola. Nu heb ik twee sessies gehad, en de pijn aan mijn schouders is weg ! Wonderlijk. En zo fijn.

Vrouw
in het proces van haar praktijk op te richten

...De sessie op donderdag was erg fijn. Mijn buikpijn was meteen minder.  En ik vind het zo mooi om te ervaren welke beelden er in mij op komen. Tijdens de sessie voelde ik mij heel ontspannen. Ik heb gemerkt dat ik mij daarna ook heel content voel.  

Natalia

...Vandaag zag ik na een jaar een voor mij belangrijk persoon. En toen ik binnen kwam zei ze meteen: je ziet er volwassener uit, meer vrouwelijk. ik herinner me een meisje en ik zie nu een vrouw, zoiets zei ze, toen moest ik meteen aan de Atlas Reiki Practitioner denken. De Atlas Reiki Practitioner heeft me veel veel diepe inzichten en ontwikkeling opgeleverd. Vooral over de rol en kracht van het vrouwelijke, maar ook in andere aspecten van het spirituele en energetische. Maar ook het lichamelijke en psychische. En het heeft mij ook geleerd om het contact met andere vrouwen, maar ook mannen te verdiepen. Ik wilde graag meedoen en was heel blij toen ik financieel een oplossing had gevonden. Het beste aan het jaartraject vond ik de energie die heerste op de bijeenkomsten. Ik voelde me altijd dagenlang erg goed na een trainingsdag. Verder heb ik veel geleerd over Reiki behandelingen geven. De Atlas Reiki Practitioner was soms wel zwaar omdat ik juist toen voor borstkanker behandeld werd, maar ook juist daarin heel steunend en behulpzaam. Ik zou de Atlas Reiki Practitioner aan de ene kant niet aan iedereen aanbevelen en aan de andere kant juist wel. Er zit er wel wat werk bij, en je je leert jezelf ook kennen en je komt ook zaken uit jezelf tegen die best zwaar kunnen zijn, zaken die nog heling nodig hebben. Ik ben Nicola dankbaar voor de begeleiding en het geduld. Ik ben er ook dankbaar voor dat ik altijd bij je terecht kon als er iets was, en voor alle steun tijdens mijn ziekte.

Juleh van Velzen
eigenaar directeur
www.JulehReiki.nl

...Mijn zoektocht naar een zuivere vorm van heling of iemand begeleiden in zijn of haar fysieke en emotionele processen die levensgebeurtenissen omhoog brengen, ben ik begonnen toen ik heel jong was. Na ook minder zuivere ervaringen zoals massages en andere vormen van heling ervaren te hebben, heel veel gedanst te hebben met anderen en zo veel geleerd te hebben over energie in het algemeen en mijn eigen energie in het bijzonder, heb ik uiteindelijk een vorm gevonden die bij mij past. En daarbij een lerares, Nicola, die deze vorm zo zuiver mogelijk wilde gebruiken en dit mij heeft kunnen leren. Nu gaat mijn zoektocht verder in het ontwikkelen van de Reiki begeleiding die ik anderen geef. Ik ben dankbaar.

...Bij aanvang van de De Terugreis, ofwel de Atlas Reiki Master, was ik al Reiki Master. De Inwijdingsweg doorlopen trok. Ik heb voor Nicola gekozen vanwege haar intuïtieve en priesteressenbenadering. Door het traject heb ik veel meer begrip gekregen van wat ware vrouwelijke kracht is, en hoe deze uit te dragen in mijn leven zowel zakelijk als relationeel. Dyonne Schreurs, lekkerjezelf.nl

Reviews van cursisten

Testimonials Reiki 2 cursisten

Aanbevelingen van deelneemsters jaartrainingen

Testimonials, ervaringen met Atlas Reiki behandelingen:

 

Ik kwam in aanraking met diepere lagen van mijzelf en met rust, ontspanning en vertrouwen.

Nicola heeft mij Reiki gegeven gedurende een paar maanden. De energie die zij doorgeeft voelde zacht, sterk en ondersteunend.

Ik kwam in aanraking met diepere lagen van mijzelf en met rust, ontspanning en vertrouwen.

Er werd voor mij iets nieuw aangeboord die ik ook nu nog (maanden later) blijf voelen.
De reiki was voor mij heel erg waardevol zowel voor mijn genezingsproces als voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Nicola is een liefdevolle en sterke vrouw die met haar hart en ziel de reiki sessies geeft. Het mooiste aan Nicola vind ik haar diepgang en wijsheid.

Laura, Docent NT2, 56 jaar

The pain I had suffered from for years diminished quite rapidly

(In het Nederlands hieronder)

I contacted Nicola during a very stressful period. I was depressed and anxious and really felt like I couldn’t go on any more. I was dealing with noisy neighbors and couldn’t relax properly in my apartment. I had also been suffering from chronic pain due to tensed muscles for quite some years. Nicola was very understanding and offered to help me even though I was too busy with work to see her in person. It was no problem at all for her to send distance-reiki and I received four treatments over a four week period. As soon as I put down the phone I felt relieved and supported and as the days and weeks went by I started feeling better and stronger. I was amazed by the strength and the intensity of the healing energies; I was able to fully relax at home, felt so much peace inside and peace in my apartment. Being able to relax and connect with my inner strength helped me recover my health and vitality, the pain I had suffered from for years diminished quite rapidly and I was able to cope easily with daily life and work. I can see now that I was suffering most of all from a soul-disconnect and Nicola was able to help me connect with that part of me that can experience joy and serenity again.

 

Tijdens een periode van onrust, stress, chronische pijn en depressie maakte ik weer contact met Nicola. Ik was de weg even kwijt, voelde mij machteloos en zat met pijn en ook met geluidsoverlast in mijn woonomgeving. Zij wilde mij direct helpen en hebben we telefonisch contact gehad. Helaas kon ik op dat moment niet naar de praktijk komen maar het was geen enkel probleem om op afstand reiki te ontvangen en Nicola ging direct voor mij aan de slag. Ik heb een kuur van vier behandelingen genomen.
Ik merkte direct een enorme golf van helende energie over mij heen komen en een gevoel van opluchting en loslaten. De reiki op afstand werkte zo krachtig door in de dagen en weken erna dat mijn pijnklachten waar ik jaren mee rondliep snel minder werden en mijn gevoel van eigenwaarde flink toenam. Ik maakte weer contact met mijn ziel, met mijn kracht, ik voelde rust en weerbaarheid wat ik sinds lange tijd niet had gevoeld.

Wat ik echt opmerkelijk vond was de enorme rust die ik voelde, ook rust in mijn woning en de omgeving. Na de wekelijkse behandelingen kwam ik weer in de flow van het leven. Nicola heeft mij in contact gebracht met mijn spirituele support-team en daar ben ik ontzettend dankbaar voor!

Ian Smith, 34 jaar,  Assistant Manager Detailhandel, Counselor/Coach Earth Brother Reiki

Hoogsensitiviteit nu als kwaliteit

Als hulpverlener vind ik het persoonlijk altijd erg moeilijk om zelf hulp te vragen. Gelukkig heeft Nicola mij vanaf de eerste trainingssessie een bijzonder krachtvol gevoel weten te geven. Elk lesmoment bestond uit een kort gesprek en de reiki behandeling. Wat ik prettig vond was dat er tijdens het gesprek ook stiltes konden vallen, stiltes creëren om juist datgene naar boven te halen wat op dat moment belangrijk was. Soms kon ik dit in woorden niet uitleggen, desondanks wist Nicola toch altijd het juiste naar boven te halen naar aanleiding wat zij voelde, wat haar naar mijn mening zo krachtig maakt. Hoog sensitief zijn is soms heel vermoeiend. Desondanks ben ik het ook als een kwaliteit gaan zien, door handvatten te krijgen en er beter mee om te leren gaan….

Yvonne, 27 jaar, Psychiatrisch Verpleegkundige

 

I’m trying to keep that calmness with me on a daily basis:)

Dank je wel for the lovely treatment this week. I really enjoyed myself and felt peaceful the whole evening and slept great.

I’m trying to keep that calmness with me on a daily basis:) . It is something I would like to do again.

 

Overgevoel voor geluid

Wat betreft het geluid: ik heb het idee dat de gevoeligheid hetzelfde is gebleven, maar dat ik nu wel beter mee om kan gaan. De prikkelbaarheid is er nog steeds, maar ik heb beter door wat er gebeurt en probeer het geluid eerder te elimineren. Bijvoorbeeld als mijn kinderen veel (hoog) geluid maken. Eerder vond ik dat dat moest kunnen, want het zijn kinderen. Daardoor liet ik het gaan, en uiteindelijk werd ik er door overspoeld en reageerde ik alsnog boos of geïrriteerd. Nu vraag ik sneller of ze ermee willen stoppen en licht ik toe dat ik er niet zo goed tegen kan. Ik blijf dichter bij mezelf en kan vaker voorkomen dat ik teveel geprikkeld raak. Heeft deze verandering te maken met de eerste Reiki behandeling denk je?

hsp vrouw, werkzaam in de gehandicaptenzorg, 38 jaar, moeder

 

Verwerking van de geboorte van mijn dochter

Na de sessie bij jou heb ik veel rust gevoeld. In de sessie hadden we het over hoe ik de geboorte van mijn dochtertje heb ervaren.

Sinds die Reiki behandeling kan ik het hebben over mijn bevalling zonder een brok in mijn keel te voelen. Dank je wel !

eigenaresse van een boutique, moeder van drie kinderen

Nu heb ik meer rust en stel ik prioriteiten

Ik voelde me erg moe, had weinig energie, was vaak boos. Al tijdens de eerste behandeling kreeg ik een belangrijk inzicht: moe zijn mag!

Ook voel ik nu dat er in mijn leven veel gebeurd is om dankbaar voor te zijn.

Verder heeft Reiki me geleerd om prioriteiten te stellen, namelijk dat ik goed voor mezelf moet zorgen. Pas als het goed gaat met mij, kan ik voor mijn omgeving zorgen.

Dat geldt ook op mijn werk: ik heb nu meer rust, de klant en zijn deadline staan niet meer altijd centraal.

Joosje, zelfstandig onderneemster, kostwinnaar, 4 kinderen

Geen chronisch slaapprobleem meer door Reikibehandelingen

Als ik naga wat ik bereikt heb met een jaar Reiki ben ik heel blij. Ik heb 20 jaar (!) slaapproblemen gehad.

En van alles geprobeerd: medicijnen, homeopatie. Mijn slaapprobleem heeft me veel geld, tijd en ongemak bezorgd. En nu, door Reikibehandelingen, ben ik er vanaf! Ik heb geen slaapprobleem meer! Ik slaap nog een enkele keer eens wat later in, wat iedereen wel eens heeft. En weet in dat geval precies waar het van komt. Wat twintig jaar lang mij belemmerde is nu verleden tijd.

Op mijn werk wordt er veel aan me getrokken en voel ik me makkelijk schuldig als ik niet doe wat van me verwacht wordt. Ik heb in dit jaar van reikibehandelingen ook geleerd beter te kiezen voor mezelf, mijn eigen keuze´s te maken.

Vrouw, moeder van volwassen zoon, getrouwd, hsp, werkend in de zorg

Ik kan de hele wereld weer aan

Ik ben er weer héél gelukkig mee. Ik ga hier weer weg met het gevoel dat ik de hele wereld aankan.

Ik besloot de vorige keer geen onderhoudsreikibehandeling in te plannen. Waar ik spijt van heb. Het is zoiets als pas naar de tandarts gaan als je een gaatje hebt. Ik ben hier in de praktijk op dit moment net te laat, dat heb ik geweten. Hier heb ik van geleerd.

Ik plan nu – ondanks mijn heerlijke gevoel nu – wel weer een Reikisessie in voor over een aantal weken.

moeder, werkend in de zorg, gescheiden, net van baan veranderd

Alertheid en rechte rug

Na de eerste twee behandelingen had ik een kaarsrechte rug. Dat gaf een gevoel van alertheid. Pas later zakte ik weer in elkaar.

Ik besprak een keer met Nicola een emotie waar ik mee worstel, waarop ze vroeg welke functie die emotie zou kunnen hebben. Ik realiseerde me toen dat ik het bewustzijn dat die emotie brengt, kan toepassen in mijn sociale contacten en mijn werk.

R.V., zelfstandig ondernemer

Ik ga nu op een gezondere manier met mijn lichaam om

Al langere tijd had ik zeer weinig energie. Ik hoopte dat Reiki het vermogen van mijn lichaam om meer in balans te geraken, zou ondersteunen.

Hoewel ik bij de eerste behandeling absoluut niet ontspannen was, heb ik een aantal nachten daarna heel rustig en diep geslapen. Daardoor voelde ik me overdag veel beter dan voorheen.

Verder ben ik door de reeks Reiki sessies me veel meer bewust geworden van de connectie tussen lichaam en geest, en hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren. Ik ga nu op een positievere en gezondere manier met mijn lichaam om.

Het kost mij minder moeite om stress te beperken en ook rust die ik nodig heb daadwerkelijk te nemen.

R. Kuiper, secretaresse

Na de reiki behandeling had ik helderder zicht

Ik moet het je echt vertellen: ik zag veel helderder. Letterlijk …! Alsof er een waas voor mijn ogen weg was. De kleuren zijn nu helderer. Echt fijn !

Verwonderde onderneemster

Dat wat ik bij me droeg en niet van mij was is nu weg

Zomaar een berichtje. Het was zo´n bijzondere ervaring tijdens de behandeling dat ik er eigenlijk geen woorden voor heb. Dat wat ik bij me droeg en niet van mij was is nu weg.

En ik voel beneden in m´n buik van binnen warmte en rust, een basis. Waar voorheen de hele dag door angst en onrust zat, al vanaf het moment dat ik ´s morgens wakker werd tot in mijn slaap.

Een blije klant

Nicola haar bereik is twee armen wijd

Ik had buitensporige grote angsten om alleen over te blijven, geen partner, en mijn kinderwens niet vervuld. In de eerste sessie was ik eerst nog bang dat ik niets zou voelen. Maar er gebeurde meteen magische dingen.

Vooral toen Nicola haar hand op de plek legde waar ik een hardnekkige ontsteking heb. Het was enorm. Ooit heeft een vrouw met speciale gaves hier al aan gewerkt voor mij. Ze kwam een duim dik op dat gebied. Nicola haar bereik is twee armen wijd.

Een blije klant, verlost van de ontsteking (na vijf anti biotica kuren) en nu een relatie

Opgenomen in de cirkel van moeders

In de Reiki sessie heb ik zoveel rust ervaren. Voel me innerlijk sterker nu. Mijn vriend zegt dat mijn gezicht veranderd is.
Het heeft me zo goed gedaan, dat Nicola voor me zong, dat ik nu opgenomen ben in de kring van moeders. Zonder dat Nicola dat wist was het voor mij heel belangrijk. Ik heb niet veel familie die me als moeder heeft verwelkomd.

Nu voel ik me niet meer zo kwetsbaar, ik heb meer energie, en kan vooruit zien dat ik weer ga werken op een gegeven moment.

Prille moeder

Ik ga stiekem hopen

Ik heb bovenmatige angsten. Ik heb nu weer een leuke vriend, en daar is het weer: als we ruzie hebben ofzo dan raak ik volledig in paniek, en verlam, omdat ik denk dat hij me zal verlaten.

Ik heb 3 jaar geleden er therapie voor gehad, maar dat heeft weinig geholpen lijkt het. In de Reikibehandeling van vorgie week was er een moment dat ik me echt heel prettig voelde, zonder spanning. Ongekend, heel anders als ik hoe ik me gewoonlijk voel – dat is namelijk heel gespannen.

De hele week heb ik goed geslapen, en géén paniekstoornis gehad, en flink mijn verdriet de ruimte kunnen geven.

Ook nu weer is de Reiki behandeling ontzettend fijn, ik voel me echt goed, meer in balans en ga zelfs stiekem hopen dat mijn angsten ooit weg zullen zijn.

studente, 23 jaar

Ik voel me bijzonder sterk nu

Ik ben bekend met healing, heb diverse vormen in de loop van mijn leven meegemaakt. En ik kan het goed gebruiken na een bewogen jeugd. Het heeft me veel gebracht.

Al dat therapeutische werk voelt nu als dat het voorwerk is geweest. Want in deze sessie bij Nicola is er nog nooit zoveel gebeurd, als alle andere therapieen voorheen gevolgd.

Ik ben er heel blij mee, en voel me bijzonder sterk.

yogadocente, moeder van een volwassen zoon, na de reikibehandelingen een relatie

Na vier sessies veel sterker en positiever in het leven

Enkele weken terug kreeg ik last van zware depressieve klachten. Huilbuien, heel veel angst, stress, slapeloosheid, lusteloosheid en ga zo maar door. In het verleden heb ik hier ook mee te kampen gehad. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om hier vanaf te komen. Langdurige therapie, sporten, nieuwe hobby’s enz. helaas mocht dit allemaal niet baten.

Via een bekende kreeg ik de tip om eens Reiki te proberen. Normaal heb ik heel weinig met het spirituele, maar ik voelde mij zo somber dat ik overal voor openstond. Na positieve verhalen te hebben gehoord over Atlas Reiki heb ik zelf een afspraak gemaakt. Een ding weet ik heel zeker en dat is dat ik hier absoluut mee doorga. Reiki heeft letterlijk nu al mijn leven veranderd. Ik sta na 4 sessies al veel sterker en positiever in het leven.

Soms voel ik me nog een beetje somber, maar dat kan ik nu meteen weer van me af laten glijden door positief te denken. Iets wat ik voor reiki absoluut niet kon. Mijn klachten zijn sterk afgenomen. De Reikibehandelingen zijn een hele fijne ervaring. Ik zou zeggen: zit je op welke manier dan ook niet fijn in je vel aarzel dan niet om dit een kans te geven. Ik raadt het iedereen aan!

Dina, 25 jaar, studerend

 

Diepe genezingen

Ik ben een reeks behandelsessies aangegaan, die mij erg veel goed hebben gedaan. Ik ben zelf Reiki Master, maar had al heel lang geen behandeling meer ontvangen.

Nicola heeft me geleerd het contact met mijn lichaam uit te breiden, zodat er emotionele blokkades konden worden opgeruimd uit mijn huidige, en ook uit vorige levens. lauri fransen

Daardoor kwamen diepe genezingen op gang. Na iedere sessie ervaar ik een nieuwe balans in mijn lichaam. De sessies werken ook geruime tijd door.

Het is mijn ervaring dat Nicola niet alleen een zeer goede en ook creatieve Reiki-behandelaarster is, maar ook over een hoog spiritueel niveau beschikt, waardoor zij heel adequaat en liefdevol begeleidt.

Het heeft een enorm ver-reikend effect, ik kan het iedereen aanbevelen.

Lauri Fransen, auteur van Het Evangelie van Isis, en Het Huis van Isis, zingevingscounselor.

 

Mijn energie weer terug en de pijn is weg

Ik ben aangenaam verrast door de Reiki sessies. Ik was sceptisch, heb zelf psychologie gestudeerd. Had pijn aan mijn buik, kon moeilijk slapen, was futloos, niet vooruit te branden. Dan ben ik naar Nicola toe gegaan, en gemerkt dat ik ben letterlijk in goede handen ben bij haar. Zo wonderlijk: mijn energie is weer terug !

Ik voel me nu beter verbonden met anderen. De pijn is weg. Het is dat ik het zelf heb ervaren, anders zou ik het niet geloven hoeveel verbetering er al is, in nu pas slechts twee behandelingen. Als deze reeks Reiki behandelingen voorbij zijn, ga ik zeker onderhoudsbehandelingen nemen, en ik raad Nicola aan voor iedereen die zich minder goed voelt.

Psychologe

Ik wil een Reiki behandeling

Hoe is het is als je je helemaal goed voelt

Eigenlijk was ik een zombie geworden. Zin in het leven ontbrak, ik was krachteloos, helemaal verzwakt. Ik sliep al langer dan een jaar heel erg slecht, iedere nacht lag ik uren wakker. Nu heb ik de eerste drie Reikibehandelingen gekregen. Er is in zo korte tijd zoveel verbeterd en veranderd. Het slapen gaat zoveel beter, ik begin zelfs hele nachten door te slapen.

En ik voel nu mijn lijf. Wat ook maakt dat ik alle spanning en moeheid in mijn lichaam voel. En dat klinkt misschien raar maar daar ben ik blij mee. Eerder voelde ik mijn eigen behoeftes niet. Nu wel, en ik blijk in staat om voor mezelf te kiezen. Ik spreek niet meer voortdurend af met vriendinnen omdat zij dat verwachten van mij. Ik kan nee zeggen.

Ik voel dat ik weer leef. Mensen zeggen dat ik er anders uitzie, en ik zie het ook. Tijdens de Reiki sessies heb ik nu op momenten ervaren hoe het is als je je helemaal goed voelt. En je hart echt open. Het raakte me zo, ik heb dat sinds mijn tiende niet meer gevoeld.

M.K., vrouw, 38 jaar

Ik wil een Reiki behandeling

Reiki helpt bij angststoornis

Ik was huiverig om reiki behandelingen te gaan doen. Toen mijn moeder erover begon, ben ik het gaan opzoeken, en zag ik een youtube filmpje van een behandeling waarbij de persoon enorm lag te schudden. Pas toen Nicola zie dat ze dat nog nooit had meegemaakt, wilde ik het wel proberen.

De eerste keer dat ik bij Nicola kwam, was ik helemaal de weg kwijt. Ik leefde wel, maar ervoer opgesloten te zijn in een glazen bol. En keek vanuit de glazen bol naar mezelf. Enorme angsten hadden me in de greep sinds ik had geëxperimenteerd. Ik had een hasjkoekje van een vriend gegeten, en was in een ‘bad trip’ terechtgekomen. Ansgtwanen herhaalden zich, en ik was voortdurend bang dat er weer iets heel engs zou gaan gebeuren. Door de Reiki was er heel snel heel veel verbetering.

Nu in een paar weken, na slechts vier sessies, is er veel, maar niet alles weg. Door reiki heb ik nu al wel de aanvallen onder controle. Ik voel het nu als ik er een opkomt. En ik kan er iets tegen doen, bv knipper dan nu met mijn ogen, en dan komt er geen aanval. Mijn vrienden hebben me op mijn verjaardag meegenomen naar een feest, had niet durven dromen dat ik dat ooit nog zou durven, de mensenmassa in.

Wat ik vooral goed vind aan Reiki is dat ik niet alleen tot rust kan komen in de praktijk, maar dat ik het erbuiten kan gebruiken. Reiki raad ik nu aan anderen aan. Ik heb het immers zelf ervaren heb dat het werkt. Mijn tante heb ik het ook gezegd, en ze neemt nu ook Reiki behandelingen.

Ik ben dankbaar dat u met mij over Reiki hebt gepraat. Ik geloofde niet in zulk soort dingen, en kende het niet. Maar ik heb gemerkt dat het me enorm heeft geholpen.

scholier, 19 jaar

 

Ik ben verlost van de pijn bij mijn schouders

Ik had al vier maanden veel last van pijn bij mijn schouder. Daarnaast had ik veel meer klachten en die noemde ik aan Nicola. Nu heb ik twee sessie gehad, en de pijn is weg ! Wonderlijk. En zo fijn.

vrouw, getrouwd

 

Meer kracht om de uitdagingen werk en pril moederschap te combineren

Ik ervoer veel spanning. Hoe verder te gaan in mijn beroep? Ik ben net moeder geworden. En voordat mijn zoontje geboren was had ik een grote financiële strop, mijn onderneming was ophouden te bestaan.Ik kende Reiki niet en was nieuwsgierig en benieuwd. Tijdens de eerste afspraak heb ik een pakket met 6 sessies afgesproken. De Reiki sessie’s hebben me een heel ontspannen gevoel en belangrijke inzichten gegeven.

De combinatie van reikibehandeling en het duiden -de gesprekken met Nicola – maakte dat ik oude ballast achter me heb kunnen laten. En ik heb nu meer kracht om de uitdagingen van werk en moederschap te gaan combineren op een manier die ik wil. De Reiki behandelingen bleken prettig. Ik vind het echt fijn dat ik het gedaan heb. Het gesprek vooraf en erna is het meest concrete onderdeel van de sessie’s.

Op de behandelbank bleef ik me wel afvragen: doet het nu iets? De meerwaarde die ik zeker ervaren heb vind ik niet makkelijk uit te leggen. Maar ik weet wel dat ik me altijd prettig voelde na de Reiki sessies. Ik raad reiki behandelingen aan aan mensen om mij heen die er voor open staan. Het voelde goed en heeft mij veel opgeleverd.

Waar ik speciaal heel blij mee ben zijn de beelden die ik in de eerste sessie heb gezien. Ik zag mijn zoontje over een paar jaar, heel bijzonder. Wat echt heel prettig aan Nicola is, is de aandacht en rust in gesprekken. Nicola laat stiltes vallen, vult niet meteen op. Haar manier van aandacht geven aan wat er ter sprake kwam, heb ik als heel fijn ervaren.

ontwerper van schoenen en accessoires, 32 jaar

Via Nicola je eigen kracht leren gebruiken

Ik beveel zeker reiki behandelingen bij Atlas Reiki aan, omdat ik geloof dat er veel mensen zijn die via Nicola hun eigen kracht kunnen leren gebruiken. Door de reiki behandelingen ben ik me opnieuw bewust geworden van mijn eigen kracht. En opnieuw bewust van mijn vermogen om mijn energie in te zetten en te gronden. Ook heb ik opnieuw contact gemaakt met mijn vrouwelijke kracht, en het pad dat ik wil volgen. Hier ben ik heel blij mee. Nu nog durven.. 🙂

Ik had Nicola gevonden op Google en ik kende haar nog niet. Ook het telefoongesprek was even wennen. Zij was erg kalm, en ik zat midden in een werkdag vol energie. Dat maakte me wat onzeker, en ik wist niet meteen of ik een behandelingen reeks bij haar wilde. Toch had ik het vertrouwen om naar haar toe te gaan. Gelukkig maar, want de Reiki sessie’s waren heel prettig! En tegelijk ook spannend, want waar zouden we nu weer op uit komen?

Ik waardeer erg Nicola haar afwachtende open houding, aandacht, gecombineerd met haar duidelijk aanwezige ervaring en daadkracht.

J.N., coach, 40 jaar

Nicola heeft er voor gezorgd dat ik mijn innerlijke rust snel terugvond

Reiki is al enige tijd in mijn leven en toch ben ik iedere keer weer verbaasd hoeveel goeds het mij brengt. Op momenten dat ik mijzelf uit balans voel, door welke reden dan ook, grijp ik terug naar Reiki en binnen 1 a 2 behandelingen voel ik mij weer krachtig en in staat om op een goede manier met de issues die dan spelen om te gaan.

Ik heb zelf Reiki 1 maar ik merk dat ik het prettiger vind mij te laten behandelen, dit heeft naar mijn mening ook meer effect dan dat ik het zelf doe. Ik ben via via bij Nicola terecht gekomen en zij heeft er voor gezorgd dat ik mijn innerlijke rust binnen no time weer terugvond. In de prettige, rustige behandelkamer is het fijn te zijn, weg van alle beslommeringen die je onrustig kunnen maken. Na een kopje thee en even praten neem je plaats op de behandeltafel en kun je je compleet overgeven aan alles wat je mag ontvangen.

Het effect van Reiki voel je direct. Je bent rustiger en voelt je goed in je eigen kracht staan. Je merkt dat je moeilijke situaties beter aan kunt zonder jezelf in discussies te verliezen. Ook de omgeving merkt het verschil. Na mijn laatste behandelingen bij Nicola, waar ik aanklopte omdat ik in een moeilijke arbeidssituatie zat, heb ik besloten dat de tijd rijp is om voor mijzelf te gaan beginnen. Ik ben nog nooit zo blij geweest met deze beslissing, een groot keerpunt in mijn leven.

Ik voel ook dat ik dit op een goede manier kan gaan volbrengen. En mochten ingewikkelde tijden weer aanbreken, zal ik altijd teruggrijpen naar Reiki om indien nodig, mij hier goed door heen te loodsen. Nicola behandelt op een rustige, prettige manier, en zij is vol respect en begrip.

Ik vertel aan iedereen die het wat moeilijk heeft of zich uit balans voelt dat ze Reiki moeten proberen. Ik zie Reiki bijna als een tovermiddel; echter tovert het het probleem niet weg, maar wel hoe jij met dit probleem omgaat, en dat is de sleutel tot een aangenaam leven. Bedankt Nicola, voor alles!

Elma, 42 jaar, Amsterdam

Voor mij is alles weer gaan stromen, ik heb nu veel energie en balans

Of je er nu wel of niet in geloofd, Reiki werkt. Het is helend. Dat heb ik ervaren. Omdat een Reiki behandelpakket best prijzig is, en je weet niet van te voren wat het resultaat zal zijn, heb ik er wel even bij stil gestaan of ik het ging doen. Ik ben blij dat ik de keuze om in mezelf te investeren gemaakt heb. De zeer prettige reikisessies door Nicola hebben me veel gebracht. Ze hebben me rust en vertrouwen gegeven. Nu kan ik loslaten. Alles is weer gaan stromen. Nicola ben ik dankbaar voor haar zorg en liefde. In het bijzonder ben ik te spreken over mijn balans, en de energie die ik nu heb.

Alexandra

Ik wil een Reiki behandeling

 

 

Alsof ik een batterij was die werd opgeladen

Op een donderdag in maart kom ik voor de eerste keer bij Atlas Reiki voor een kennismaking met Reiki. Vanuit de drukte en de kou stap ik in een wereld van rust. Nicola treedt me in haar prettige behandelruimte open tegemoet. Ze stelt me op mijn gemak, biedt me een kop thee aan en vraagt naar mij mijn verwachtingen. Ik vertel dat ik geen idee heb wat me te wachten staat, dat ik het wel spannend vind, maar gewoon de gebeurtenis op mij af wil laten komen.

Hierop vertelt Nicola wat meer over wat Reiki is en wat de behandeling inhoudt. Zo leer ik dat de kop thee niet bedoeld is om mij op te warmen, maar dat het belangrijk is veel te drinken, zowel voor als na de behandeling. Met de thee vloeien de afvalstoffen namelijk af.

Dan vraagt Nicola hoe ik me voel, of ik ergens last van heb. Veel meer dan nu wat spierpijn van te onregelmatig sporten kan ik niet melden. Of toch, af en toe voel ik toch wel eens wat spanning in rug en armen? En ligt dat dan aan te lang werken in een verkeerde houding, een beroerd bed of heb ik dan echt last van stress? Niet dat ik er vaak last van heb, maar nu ik er eens bij stilsta.

We staan er niet lang bij stil, want het is tijd op de behandeltafel plaats te nemen. Ik ga op mijn rug liggen, en krijg een dekentje over mijn voeten. Nicola vertelt dat ze mij halverwege zal vragen om te draaien, en dat ze soms geluid maakt. Ik doe mijn ogen dicht en ontspan.

Beter gezegd, ik probeer mij te ontspannen, want denk: “is ze al begonnen? Waar staat ze nu? Wat gaat er komen?” Ik wil het een en ander wel open tegemoet treden, maar kan ik dat wel? Ik wil nergens aan denken, maar lig nu toch te denken.

Dan begin ik daadwerkelijk te ontspannen. Mijn gedachten beginnen af te dwalen naar allerlei vredige plekken. Open ruimten, natuur, een tocht door bergen van Sumatra, gezeten boven op een volgepakte bus.

Waar Nicola nu precies mee bezig is weet ik niet, soms hoor ik haar, dan voel ik een korte aanraking op mijn arm en vervolgens veel langer een handoplegging op beide voeten. Hierbij had ik de voorstelling alsof ik een batterij was die werd opgeladen. Of het nu mijn eigen verbeelding was of niet, mijn voeten waren lekker warm onder het dekentje en ik kon mij hierbij wel een energiestroming voorstellen – van linkerplusvoet naar rechtermin en de aarde-.

Na enige tijd vertelt Nicola dat de behandeling afgelopen is. Ik lag nog heerlijk en had met plezier nog een tijdje langer gelegen.

Onder het genot van de thee praten we nog wat na. Ik vooral. Nicola luistert.

Bram Donkers, Interactie Ontwerper. Bram is te bereiken op: bdonkers@xs4all.nl

 

Ervaring met reiki op afstand

Mijn dochtertje van 2 jaar was al maanden niet echt lekker. Na lang zoeken waren we er eindelijk achtergekomen dat ze Pfeifer bleek te hebben, een ziekte die niet te behandelen is. Hierdoor was ze bijna continue heel erg moe, had ze weinig energie en wilde ze alleen maar op schoot zitten.

Nicola heeft mijn dochtertje een week lang reiki op afstand gegeven. Na een aantal dagen begonnen we al verbetering te zien. Na een week had ze echt veel meer energie. Het is nu weer een levendig en gezellig meisje van twee jaar dat lacht, kletst, speelt en rent.

marijke

Omdat ik zelf al goede ervaringen had met Reiki behandelingen was er voor mij geen belemmering om op het aanbod van Nicola in te gaan.

Door de Reiki op afstand is Sophie weer een levendig meisje geworden met veel meer energie dan dat ze in tijden heeft gehad.

Zonder dat wij zelf er de deur voor uit hoefden te gaan werd mijn dochter op vakkundige wijze heel goed geholpen. Wij konden gewoon doorgaan met onze alledaagse dingen. Ben ontzettend positief hierover. Deze dienst zal ik aan iedereen aanbevelen die al tijden ergens mee loopt.

Met haar Reiki behandelingen verricht Nicola een kleine wonder. Nicola, ik ben zo ontzettend blij met wat je voor ons hebt gedaan, eigenlijk kan ik dat niet met woorden beschrijven.

Marijke van der Pluijm, VA

 

Niet te geloven

Nicola, het is weer niet te geloven wat je tot stand hebt gebracht. Sleepte ik me tegen half 5 vermoeid en volkomen uit balans naar je praktijkruimte, lichtvoetig stapte ik weer naar buiten.

Pijn in m’n nek: weg. Pijn in mijn schouders: verdwenen. Kabaal in mijn hele lijf: verstomd. Interne verbrokkeling: voorbij. Somberheid, hekel aan mezelf, nervositeit: allemaal weg, opgelost, verdwenen.

Het moment waarop de energie aan me gegeven werd heb ik heel intens beleefd. Maar dat was nog lang niet alles, want die avond was ik één en al energie en opgewektheid en ’s nachts kon ik niet slapen. Niet van spanning ofzo, maar omdat ik die slaap helemaal niet nodig leek te hebben. Ik heb er langdurig van liggen genieten.

Ik voel me als herboren. Dank je wel, je bent een wonder dat je dat kunt doorgeven.

(Het was de zesde behandeling, vijf zijn er het afgelopen half jaar aan vooraf gegaan. Dertien dagen na de behandeling nog een bedank e-mail:)

Dat energieke is heel lang bij me gebleven, dagenlang. En toen het begon af te nemen, putte ik nieuwe energie en tevredenheid uit de troostende gedachte dat het KAN, dat het mogelijk is om op die manier energie te krijgen. En dat ik er open voor sta en iemand weet die het aan me kan geven. Op de een of andere manier word ik heel aards, geaard, met een stevige bodem onder mijn voeten dankzij iets wat juist niét aards is.

Eigenaresse communicatiebureau, 53, twee volwassen kinderen, lat-relatie.

Ook daarna voelde ik me heel content

De sessie op donderdag was erg fijn. Mijn buikpijn was meteen minder. En ik vind het zo mooi om te ervaren welke beelden er in mij op komen.

Tijdens de sessie voelde ik mij heel ontspannen. Ik heb gemerkt dat ik mij daarna ook heel content voel.

Vrouw, zet eigen praktijk op

Het werkt door op alle terreinen van mijn leven

Nicola werd aanbevolen door mijn broer, die enorm nuchter is. Ik dacht: als het bij hem goede resultaten geeft, waarom dan niet bij mij?

Tijdens de twee behandelingen die ik nu heb gehad, voelde ik dat er een universele kracht aan de gang is. En deze werkt door op alle terreinen van mijn leven.

Nu heb ik ook de beginnerscursus gevolgd en kan ik mezelf behandelen. Ik doe dat veertig minuten per dag. Ik heb ook twee collega’s behandeld, met een goed resultaat. Ik verwacht dat ik de rest van mijn leven aan Reiki doe.

Willem Berndsen, orderbehandelaar bij een telecombedrijf

Niet meer er tegen aan hikken

Resultaat: heldere ogen, heldere blik, heldere gedachten, stevigere lichaamshouding, meer in mijn lichaam aanwezig,

voelen en doorleven van emoties, acceptatie van wat is, helderheid en inzichten in zaken die spelen, rust en ontspanning in mijn lijf.

De dag na de reiki sessie bij Nicola bemerkte ik dat ik acties aan het ondernomen was en stappen aan het zetten ben waar ik al maanden tegen aan aan het hikken was.

Met gezonde spanning, niet dat het een zwaar project werd, wat ik wel ken van mezelf. Ik ben een drempel overgegaan. Nicola dank je wel !

Vrouw, 43 jaar, onderneemster, hsp, getrouwd

 

Heel veel handen

Op de Reiki uitwisselings avonden voelde het alsof er heel veel handen op me lagen, meer nog dan het aantal mensen dat me op dat moment samen behandelde. Het voelde heerlijk.

Nu ben ik bij Nicola voor een Reiki behandeling, en ik voel wel duizend handen. Ongelooflijk. Zalig. Helend.

Vrouw werkzaam in de zorg, moeder van puberdochter

De angst is ook stukken minder

Door een val op straat, en de daarop volgende revalidatie ben ik heel nerveus en bangig geworden.

Nu heb ik een reeks Reiki behandelingen. Ik voel me sterker. Blijer. En ben in staat knopen door te hakken. Iedere week neem ik nu een beslissing die ik al lang uitgesteld heb om te nemen. Gelukkig. De angst is ook stukken minder.

Oudere dame

We zagen onze gespannen dochter helemaal ontspannen

Ons kindje van 14 maanden sliep heel slecht. We besloten een Reiki behandeling te nemen en kwamen met zijn 3-en, mijn man ook.

We zagen onze dochter ter plekke dingen doen die ze nooit doet: Nicola, die vreemd voor haar was aankijken (ze kijkt altijd weg bij nieuwe mensen), zich vleien op de behandelbank, helemaal ontspannen.

Dat was ongelooflijk, we zien haar nooit zomaar ontspannen. En het hield niet op: na de sessie voelden we ons alledrie nog het hele weekend in een heerlijke relaxte staat. We zijn Nicola heel dankbaar hiervoor en dat onze dochter nu weer goed slaapt.

Ouderstel van duitse afkomst, woonachtig in Amsterdam, 1 kind

Weer helemaal in mijn lijf na geboorte

9 weken geleden heb ik mijn kind ter wereld gebracht. De arts noemde dat ie nog nooit iemand zo goed de weeen had zien opvangen.

Ik gaf tijdens het baren reiki aan mezelf, had engelen aangeroepen, en ademde goed. Er was geen pijn.

Nu ben ik voor het eerst op de Reiki uitwisselingsavond en Nicola heeft mij behandeld. Ik was nog helemaal open, en niet goed in mijn lijf. Na haar behandeling wel, voel ik mijn lijf weer helemaal.

Prille moeder

Als er spanningen zijn rondom een performance ben ik nu de stabiele factor.

Sinds ik Reiki behandelingen neem ben ik veel rustiger.

Er gebeuren mooie dingen in mijn leven. Praten met mijn ex-vriend kan weer.

Als er spanningen zijn rondom een performance ben ik nu de stabiele factor. Mijn kunstenaarsmaatje leunt bij de voorbereidingen nu op mij, in plaats van andersom zoals het altijd was.

Kunstenares, 32 jaar, eerder psychiatrisch behandeld

Reiki bezweert midlife crisis

Ik noemde al maanden dat ik in een midlife-crisis zat. Ik voelde me niet perse zwaarmoedig maar het leek dat ik alles wat ik wilde in mijn leven al bereikt had.

Al in de eerste Reiki behandeling is de crisis doorbroken. Op het werk heb ik juist meer uitdagingen nodig, ben ik achter gekomen.

En ik heb deze daar ook gecreeerd, de uitdagingen. Er zijn nu door mij geinitieerde veranderingen al aangenomen. Ik voel weer de stijgende lijn.

hsp, professional, vrouw, werkzaam in het internationale bankwezen.

Ongekende energie ondanks fibromyalgie

Ik had altijd spierpijn, was altijd stijf en altijd moe. Ik stond op uit een stoel als een oude vrouw van 84 jaar, terwijl ik 48 ben! Ik heb bloed onderzoeken gehad, er zijn foto’s genomen. Deze medische onderzoeken gaven de bevestiging: nee, het is niet psychisch, het is fibromyalgie! En dan weet je nog niks. Er is géén behandeling, pijnbestrijding is er niet echt, je moet blijven bewegen en aan die vreselijke moeheid kan niets gedaan worden. Door toeval (?) zag ik een folder over Reikibehandelingen van Atlas Reiki.

De eerste behandeling was op 12 maart. Tijdens de behandeling heb ik ook op mijn buik gelegen. Dat, terwijl ik nooit op mijn buik kan liggen! Na afloop voelde ik me voor het eerst in lange tijd ontspannen. Er volgden meer behandelingen. Ik voelde me goed op de tafel en nog een tijd erna. Ik sliep steeds beter in en sliep beter door. En was blij.

Het begon beter te gaan met me, dat merkte ik. Op een dag realiseerde ik me dat ik de hele benedenverdieping had gezogen, een uur had staan strijken, de vorige dag had gewerkt, én nog genoeg energie over had om een lekker stuk met de hond te lopen! Ongekend.

Ik kan vaststellen dat de enorme moehied véél en véél minder was. Dat enorme grijze monster was een monstertje geworden en op goede dagen zelfs dat niet eens! Dat komt door de Reikibehandelingen.

De pijn is niet weg. Maar omdat ik veel minder moe ben, heb ik er ook veel minder last van. De hele slechte dagen worden elke maand minder. Ik zeg niets teveel als ik zeg “Reiki is een geweldig cadeau voor een mens.” Dat is mijn ervaring.

Mieke Koop, winkelmedewerkster, moeder van twee tieners, gehuwd. Mieke is te bereiken via: miekekoop@hotmail.com

Ik wil een Reiki behandeling

Reiki cursus testimonials

Reiki 2 cursus aanbevelingen

Testimonials langere trainingen