privé Reiki training

Reiki individueel is een mooie manier om met Reiki te beginnen of jezelf verder te ontwikkelen in je eigen Reiki beoefening. In privé Reiki training staan jij, jouw pad en jouw wensen op Reikigebied centraal en krijg je gerichte persoonlijke feedback.

Nicola denkt graag met je mee hoe we de Reiki privé training kunnen inrichten naar jouw wensen. Vanzelfsprekend is Reiki privé trainingen op een tijdstip jou het beste uitkomt. Dat kan ook zijn s avonds.

Reiki privé kan ook betekenen een klein groep, zoals jij en je partner of een vriendin samen, op een moment dat dat voor jullie uitkomt. Er komt een kleine meerprijs bij voor de extra persoon.

Reiki graden en Reiki vormen

Privé Reiki kan gegeven worden op elk niveau en in de Reikivormen: Atlas Reiki, Tera Mai Reiki, Usui Reiki, Takata Reiki, Diana Stein Reiki, Karuna©Reiki, en Japanse Reikitechnieken. Mochten deze Reiki vormen niet bekend zijn, geen probleem. Nicola zal in de eerste ontmoeting uitleg en advies geven.

reiki oefenen (1024x740)

Wat levert Reiki training privé mij op ?

  • je komt steviger in het leven staan
  • beter weten wat je wilt
  • draagt bij aan het beter grenzen kunnen stellen
  • het vergroot je stressbestendigheid
  • je ervaart vaker rust, en leeft meer in overeenstemming met je eigen wensen.
  • In veel gevallen leer of ontdek je dingen waar je een leven lang voordeel van hebt en waardoor je groeit.

Inbegrepen

Bij de Reiki privé zijn inbegrepen email en telefonisch support tussen de trainingsmomenten. En materialen als een Reiki  werkboek(en) (pdf), een werkboekje Reiki zelfbehandeling (pdf), een mp3 met het verhaal van Reiki en Atlas Reiki certificaten. Versnaperingen en thee op de trainingsdagen zijn ook inbegrepen.

 

Ik geef me op voor een Reiki privé cursus

ik wil meer informatie over Reiki privé training

Smaakt het naar meer?

Naast dat je je ontwikkelt, meer vertrouwen in je Reiki kunnen opbouwt, nieuwe mogelijkheden verkent, kun je ook de certificaten Atlas Reiki 2, Japanse Reikitechnieken certificaat, of Atlas Reiki Practitioner of  Atlas Reiki 3, of de internationaal erkende Karuna©Reiki Practitioner of – Master certificaten  behalen.

Ervaringen

 

Een 10!

Op de enquete heb ik voor mijn Reiki 1 prive cursus een 10 gegeven.

Vooral het tweede deel van de cursus leek wel ‘custom-made’ speciaal voor mij. Alles was en ging precies zoals het moest gaan voor mijn gevoel.

De begeleiding heb ik als heel goed, behulpzaam, duidelijk, geruststellend en met veel liefde ervaren.

Ik vond ik het heel fijn en bijzonder hoe Nicola de tijd nam om aan te voelen welke stroming van de Reiki het meeste bij mij zou passen op dit moment in mijn leven.

Saar Zwart

 

The experience was very deep for me. The way of teaching was understandable for me.

I liked it that teacher made reiki on me so I  felt on myself what reiki is and how you feel when you receive reiki This is so important.

Mihaela

 

Ja ik neem privéles, of wil meer informatie

Maak een afspraak. Whats app 06 40000827 , e-mail: info@atlasreiki.nl of spreek een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek af.