als je niet naar de praktijk kunt komen

Reiki op afstand

Ervaring met reiki op afstand

Mijn dochtertje van 2 jaar was al maanden niet echt lekker. Na lang zoeken waren we er eindelijk achtergekomen dat ze Pfeifer bleek te hebben, een ziekte die niet te behandelen is. Hierdoor was ze bijna continue heel erg moe, had ze weinig energie en wilde ze alleen maar op schoot zitten.

Nicola heeft mijn dochtertje een week lang reiki op afstand gegeven. Na een aantal dagen begonnen we al verbetering te zien. Na een week had ze echt veel meer energie. Het is nu weer een levendig en gezellig meisje van twee jaar dat lacht, kletst, speelt en rent.

marijke

Omdat ik zelf al goede ervaringen had met Reiki behandelingen was er voor mij geen belemmering om op het aanbod van Nicola in te gaan. Door de Reiki op afstand is Sophie weer een levendig meisje geworden met veel meer energie dan dat ze in tijden heeft gehad.

Zonder dat wij zelf er de deur voor uit hoefden te gaan werd mijn dochter op vakkundige wijze heel goed geholpen. Wij konden gewoon doorgaan met onze alledaagse dingen. Ben ontzettend positief hierover. Deze dienst zal ik aan iedereen aanbevelen die al tijden ergens mee loopt.

Met haar Reiki behandelingen verricht Nicola een kleine wonder. Nicola, ik ben zo ontzettend blij met wat je voor ons hebt gedaan, eigenlijk kan ik dat niet met woorden beschrijven.

Marijke van der Pluijm

Redenen om reiki op afstand te nemen:

 • Je kind gaat niet lekker
 • Je hebt een sportblessure die niet beter wordt
 • Je bereid je voor op een operatie
 • Terugkerende klachten
 • Je leeft toe naar een belangrijke gebeurtenis. Bijvoorbeeld naar je sollicitatiegesprek, presentatie, (rij)examen, tandartsbezoek, etc.
 • Je kunt moeilijk een keuze maken

Als je niet naar de praktijk kan of wilt komen kan Reiki op afstand voor je aan het werk.

Wat doen Reikibehandelingen op afstand?

De effecten van Reikibehandelingen op afstand zijn subtiel. Je voelt minder spanning en slaapt beter. Het geeft steun ‘dat Nicola met je bezig is’. De meeste mensen worden minder moe, minder angstig en voelen zich opgeruimder. Je fysieke klachten nemen af. Je gaat voelen dat het de goede kant op gaat.

Wanneer zou je Reiki ‘op afstand’ nemen ipv naar de praktijk komen? Voorbeelden:

 • Je bent slecht ter been en kunt niet naar de praktijk komen.
 • Het zou je baby of kind belasten om langs te komen.
 • Je woont ver weg.
 • Je hebt een erg drukke agenda
 • Je ligt in het ziekenhuis.

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Je doet een aanvraag voor Reiki op afstand via onderstaand formulier onder aan de pagina.  Je geeft daarin alle relevante gegevens zoals naam en wat er aan de hand is, door. Als je dat wilt e-mail je een foto naar info@atlasreiki.nl
 2. Nicola stuurt vanaf een afgesproken datum  zo’n zeven keer Reiki naar jou (of je kind).
 3. Als je wilt geef je zo vaak je wilt door hoe de vorderingen zijn,  welke verbeteringen er al zijn opgetreden, welke nog meer gewenst zijn.
 4. Na afloop hebben we contact, per email of telefonisch over wat de resultaten zijn geweest van Reiki op afstand.

Investering

Zeven keer Reiki op afstand ontvangen, met  (video)bellen of e-mail/whats app contact bij aanvang en na afloop is €197,-.

Zeven keer Reiki op afstand voor je kind, met (video)bellen of e-mail/whats app contact bij aanvang en na afloop is €107,-.

garantie bij Reiki behandeling op afstdan

Ik wil Reiki op afstand

Garantie

Mocht je van mening zijn, dat jij, of jouw kind, geen enkel baat heeft gehad bij Reiki op afstand, dan betaal je niets. Je krijgt je geld terug. Geen vervelende vragen, geen discussie, jouw mening is bindend. Je loopt dus geen risico.

Gezond verstand

Reiki is geen vervanging van een medische behandeling, maar een waardevolle aanvulling.

Ervaringen met Reiki op afstand

Fijn dat je op zo’n korte tijd tijd vrij kan maken voor reikibehandeling op afstand. Ik heb pijn in mijn rechter schouder. De pijn is gekomen door een overbelasting van tennis nu in het begin van het seizoen. Mijn schoudergewricht, de aanhaking tussen 2 botten, doet zeer, bij optillen en bewegen.

Na een week reiki op afstand :
Ik voelde direct verbetering toen je was begonnen.
De pijn in mijn rechterschouder is duidelijk afgenomen.

Na twee weken reiki op afstand:
Met de pijn gaat het beter. Het zit er wel maar ik kan elke dag iets meer.

En ik ben gewoon aan het sporten!
Ik heb duidelijk profijt van je behandelingen. Heel erg fijn.

Jacco, 42 jaar, manager

Lees ook:
Door Reiki op afstand isolatie in buitenlands ziekenhuis voorkomen

https://atlasreiki.nl/isolatie-in-ziekenhuis-voorkomen/ 

 

Aanvraag behandelingen op afstand

Opgave

 • Prijs: 197,00 €
 • Prijs: 107,00 €
 • 0,00 €