Rode Tent met Reiki 26 april met Nieuwe Maan

Rode Tent met Reiki 26 april met Nieuwe Maan

Deze keer is de Rode Tent precies met Nieuwe Maan op woensdag 26 april

Tip: ga opgeladen de Koningsdag in. Ervaar jouw godin in een warme setting.

Thema van deze Rode Tent met Reiki

De periode van de Maan van het Ontwaken heeft alles te maken met het ontwaken van de levenskracht in de natuur. De sapstroom in planten en bomen is volledig op gang, vogels bouwen nesten, bloesems bloeien en bomen en planten staan meer en meer in het blad. Het weer is nog onvoorspelbaar, wat een reflectie lijkt te zijn voor de wisselvallige invloeden die we zowel mondiaal als persoonlijk kunnen ervaren rond deze nieuwe maan.

Nieuwe Maan

Tijdens een nieuwe maan is de energie meer naar binnen gericht – een goede tijd om inzichten op te doen en nieuwe voornemens te maken. Maan en Zon staan naast elkaar in Stier, waardoor de diepgang vooral wordt gevonden op het emotionele en sensuele vlak. Alles wat vertrouwd voelt geeft rust. Gebruik de aardse energie om te rusten en te genieten van aardse zaken. Waar ligt je passie op dit moment? Luister naar je hart als je keuzes maakt en blijf trouw aan je idealen.

 

Door het delen en horen over verlies en rouw kreeg ik zelf een enorme hartverbinding. Mijn gevoelens voelde met de rode doeken samen als kracht vertrouwen en verbinding.

Alle vrouwen noemden dat verbinding, energie heel erg voelbaar was. Ook de vrouw die nog nooit iets met een vrouwengroep had ondernomen was erg enthousiast en voelde veel rust.

PRAKTISCH

Wat : Rode Tent, met Reiki
Hoe laat: hapjes en thee vanaf 19 uur , aanvang 19.30. Tot rond 21.45 uur
Waar: Commelinstraat 47 sous, Amsterdam Oost, op loopafstand van Station Muiderpoort, zie voor route https://atlasreiki.nl/vestigingen/atlas-reiki-amsterdam-oost-vestiging/
Meenemen: kussentje om op te zitten als je wilt, (rode?) omslagdoek, sloffen/extra sokken, iets lekkers (gezonds) om te delen.
Bijdrage: 10 Euro, graag gepast. (voor mensen met een smalle beurs kan deze bijdrage worden verlaagd of van af gezien.)

Related Posts

Leave a reply