Aanbevelingen Reiki 2 cursus

Ervaringen van Reiki 2 cursisten, testimonials

 

Ik heb mijn eigen gedachten kunnen vormen

Speciaal goed aan de cursus vond ik de rust en aandacht. En het krijgen van een Reiki behandeling, en hierop reflecteren.

Nicola bood de stof zo aan dat ik mijn eigen gedachten heb kunnen vormen over symbolen en inwijding. Dat vond ik heel prettig, ik hou er van om zo bewust er mee bezig te zijn.

De begeleiding door Nicola hab ik ervaren als plezierig, ontspannen en kundig. Het maakt het volgen van een cursus bij Atlas Reiki tot een waardevolle ervaring ! Dank !

Beoordeling in cijfers: 9

Judith Botman

 

De verbinding met anderen en mezelf is vebeterd

Ik wilde de Reiki 2 cursus volgen omdat ik erg veel energie heb gekregen van de Reiki 1 cursus, en het heel fijn vond om in een klein groepje te werken. In de Reiki 2 cursus was het interessant en verreikend om met de symbolen te gaan werken. Ik ben nog steeds met de symbolen aan het werk, reciteer ze soms en voel dan wat het met mij doet.

Door de Reiki 2 cursus is de verbinding met mezelf, en met de anderen toegenomen. Ik ben meer gaan voelen. En ik ervaar nu hoe belangrijk dat is.

De Reiki op afstand was fijn om te geven en ontvangen. De inwijding was heel krachtig. Ik ben dankbaar dit te mogen ervaren. De bevestiging die ik bij Reiki 1 nog nodig had was niet meer zo aan de orde in de Reiki 2 cursus.

Wat ik heel prettig vind aan Nicola is haar neutraliteit. Toch is ze betrokken en aandachtig. Ik wil dat ook, streef dat na. De Reiki cursusen bij Nicola beveel ik zeker aan. Dit omdat Nicola integer en serieus is, en haar manier van lesgeven leerzaam, en gericht op het zelf ontdekken en voelen.

Lidwien Weber

 

 

Reiki heeft ons juist dichterbij elkaar gebracht

Na Reiki I gevolgd te hebben bij Nicola Romme was ik zo enthousiast dat ik graag meer met Reiki bezig wilde zijn. De nuchtere en toch magische manier waarop Nicola me inwijdde in de beginselen van Reiki heb ik als heel prettig ervaren.

Het geven en ontvangen van Reiki geeft me een heerlijk gevoel. Ook kan ik in lastige situaties, of na een stressvolle dag me door Reiki weer verbinden met dit fijne gevoel.

Daardoor voel ik me krachtig en ben ik weer liefdevol naar mijzelf en mijn omgeving. Bijzonder voor mij was ook dat ik mijn man een behandeling mocht geven. Hij heeft over het algemeen een afkeer van religie en spiritualiteit maar vond de Reiki behandeling heel prettig.
Reiki heeft ons juist dichterbij elkaar gebracht.

Nogmaals dank voor de fijne lessen en de inwijding!

Iris, zzp-er. Getrouwd en moeder.

Informatie over de Reiki 2 cursus

Het Reiki geven is nu krachtiger

Ik voel me nu rustig, kalm en gelukkig. Bijna dagelijks heb ik me reiki gegeven na de cursus. Het Reiki geven is sterker dan ervoor; warm en krachtiger.

HBO docente

 

Nu ben ik vaker eerlijk

Het Reiki behandelen op afstand in de cursus was erg indrukwekkend. Sinds de Reiki 2 cursus sta ik meer in verbinding met mijn behoeften.

En heb ik heldere inzichten en dromen. Ook ben ik nu vaker eerlijk naar mezelf, en naar anderen.

Sylvia

 

 

Ik stuur nu Reiki naar mijn geboorteland

Met de Reiki II cursus ben ik heel tevreden. Reiki 2 was me het geld meer dan waard!

Nicola vindt ik een fantastische lerares. Ze gedraagt zich niet autoritair of als iemand die het wel even weet omdat zij de docente is. Nicola is zacht, betrouwbaar, vriendelijk, en ze lacht mooi. Het spreekt ook voor haar dat ze vele andere opleidingen, niet alleen Reiki, heeft gedaan.

Na mijn Reiki II cursus ben ik op afstand gaan behandelen. Ik stuur Reiki naar een kennis met kanker, en naar een oudere vrouw in mijn geboorteland Japan.

Michiko Saito, (40), moeder van twee kinderen, woont in Amsterdam.
Voorheen werkzaam bij de Japanse bank in Amsterdam. Je kunt Michiko benaderen voor meer info via saito@planet.nl

 

 

Ik sta nu zonder hoofdpijn op

In de reinigingsperiode in de 21 dagen na de Reiki 2 cursus ben ik veel afvalstoffen kwijtgeraakt. Ik word regelmatig met hoofdpijn wakker. Dan geef ik mezelf reiki en sta nu zonder hoofdpijn op. Super! Voorheen liep ik er de hele ochtend, of soms de hele dag ermee. Of nam een paracetamolletje. Dat hoeft nu niet meer.

Ik geef nu ook reiki aan anderen, en dat gaat goed. De Reiki 2 cursus was enerverend. Intensief. Bijzonder. Ik heb veel vertrouwen ontvangen in een fijne groep als deze.

Miryam

 

Nu merk ik zo veel duidelijker de energie

Hoi Nicola,

Wat heb ik zojuist gedaan: met gepaste trots de twee certificaten opgehangen in de woonkamer. Volgens mij zegenen ze de woonruimte.

Sinds de cursus voel ik me als gezegend trouwens, ik ben ontspannen, voel de Reiki regelmatig in mijn lichaam, ik vind het leuk om op afstand te oefenen. Ik merk ook als ik mezelf behandel zoveel duidelijker de energie, heerlijk!

Ik vond het een heel fijne cursus met ons vieren.

Claartje Sarneel

 

Diepgaande inwijding

Mijn eerste Reikicursus heb ik bij een instituut gevolgd. Er waren wel twintig cursisten, het was heel onpersoonlijk. Voor de inwijdingen was je slechts 1 minuut in een ruimte.

Ik ben heel blij dat ik de tweede cursus bij Atlas Reiki heb gevolgd. Er werd de tijd genomen, die een Reiki inwijding verdient.

De meditatie voorafgaande aan de inwijding was bijzonder prettig, zo ook de inwijding zelf. En nu kon ik echt de inwijding ervaren, er in gaan. Heel diep zelfs. Ik voel me dankbaar.

dankbare man

testimonials Reiki behandeling

testimonials Reiki 1 cursus

aanbevelingen Innerlijke Reis

Informatie over de Reiki 2 cursus