Atlas Reiki Amsterdam, parkeren, adressen en route

Adres en route individuele behandelingen en adres trainingen ATLAS REIKI

Contact 

Individuele sessies en Atlas Reiki bijscholingsbijeenkomsten

Rumah Yoga
Distelweg 74 C
1031 HH Amsterdam

praktijkruimte Atlas Reiki vooraangezichtdeur naar de lounge

 

De lounge is de wachtruimte
Je gaat de deur van de lounge van de yogastudio in (foto rechts, er staat 74 C op),  en neemt daar plaats . Er is een koperkleurige bel rechts van de deur . Nicola haalt je op in de lounge om naar de behandelruimte te gaan. Je kunt je schoenen alvast uitdoen.
De wc’s hebben houten deuren ( en er staat geen wc op : )
Lees onder de google maps kaart hoe je op het juiste adres komt.

Er is volop parkeerruimte voor de deur- 6 minuten vanaf  A10 Ring Amsterdam Noord
Vanaf de Ringweg A10 Ring Amsterdam Noord – neem je de S 116. Verlaat de S 116 en kom op de Johan van Hasseltweg/s118. Sla aan het eind van de Johan van Hasseltweg bij het stoplicht links af richting Mosplein. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Distelweg. Rijd door de wijk, over de brug en na het zebrapad ben je gearriveerd op Distelweg 74 C.

Na 19 uur is parkeren gratis. Op alle werkdagen en zaterdagen tussen 9 tot 19.00 uur, en op zondag tussen 12 en 19 uur, zijn de parkeerkosten 1,40 per uur. De parkeercode is 19685.

Met de fiets komend vanaf Amsterdam Centrum – Buiksloterwegveer

In 5 minuten fiets je van de Buiksloterwegveerpont naar de praktijkruimte. De Buiksloterwegveer gaat ieder 6 minuten en is gratis. Volg de Buiksloterweg, ook als deze naar links afbuigt. Steek vlak voor het Van der Pekplein links over om op de Ranonkelkade te komen. Fiets over de Ranonkelkade, die langs het kanaal loopt- tot deze de grotere weg, de Distelweg, kruist. Ga daar links de Distelweg op, fiets over de brug, en net voorbij het zebrapad vindt je Rumah Yoga aan je rechterhand op de Distelweg 74 C.

Met de fiets komend vanaf Amsterdam West – Distelwegveer

Neem de Distelwegveer Pont 900. Voor tijden zie www.gvb.nl . Als je van de Distelwegveer komt ben je op de Distelweg ; ) . Je rijdt deze 500 meter af tot aan nummer 74 C aan je linkerhand.

OV – bus 38 Buiksloterwegveer – station Noord

Bus 38 rijdt van de Buiksloterwegveer naar (metro)station Noord en vice versa. Stap uit op halte Distelweg op de Ridderspoorweg. Loop zuidelijk (daarmee niet richting een brug), richting de T- kruising met Distelweg. Sla linksaf en loop nog een 350 meter om bij Distelweg 74 C te komen.

Bus 35, 36 en  293 stoppen op halte Mosplein
Vanaf halte Mosplein is de praktijk in 6 minuten te lopen. Je steekt de Papaverweg over bij stoplichten – en volgt de stoep langs het fietspad richting de Distelweg. Loop de Distelweg af, ga over de brug, en net het zebrapad vindt je Rumah Yoga aan je rechterhand op de Distelweg 74C.

Met het OV vanaf Amsterdam Zuid of Amsterdam CS
Stap uit de metrohalte Noorderpark. Neem daar bus 34 of 35 richting Molenwijk tot halte Mosplein.
Of neem op Amsterdam CS bus 293 voor een rechtstreekse verbinding vanaf het busstation aan de Ijzijde van Amsterdam CS.

Contact

grootmoeders stenen atlas reiki


De midwinter retraite is bij :

 Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337
1023 NK Amsterdam

Parkeren is gratis

Deze sfeervolle ruimte voor trainingen, met boomgaardje, is uitstekend bereikbaar.

Aangekomen bij Schellingwouderdijk 337.  De entree van het Lichtcentrum Amsterdam

Het Lichtcentrum Amsterdam bevindt zich achter het woonhuis op Schellingwouderdijk 337. Open de blauwe houten poort. Ga vóór het lage houten hekje links, en volg dan het paadje dat vóór het huis langs gaat. Je volgt dit pad ook als deze met een bocht naar rechts gaat. Zo kom je bij een deur met emaille bordje “ingang hier”. Dat is de entree van het Lichtcentrum Amsterdam.

Route met de auto. Parkeren is gratis

Op de A10 Ringweg afslag s115  nemen en dan de borden volgen richting Schellingwoude Durgerdam. Bij de rotonde: deze driekwart nemen dan rechts richting dijk (niet bij het bord Schellingwoude er in gaan want aan het einde bij de dijk is het verboden linksaf de dijk op te gaan).  Aan het eind van de weg ga je weer  rechtsaf. Rijd onder de brug door tot je bij het eerste huis komt (grijsblauw met blauwe luiken) op nr 337 rechts aan de dijk.

Bus 37, halte Liergouw. En ook bus 30 en 245
Bus 37 gaat van (metro en bus)Station Noord en Amstelstation (en vice versa). Stap uit bij halte Liergouw. Loop vanaf de halte richting rotonde en loop Liergouw in. Aan het einde van Liergouw ga je links. Nummer 337 is het eerste huis aan je linkerhand.

Fiets

Op de (OV)fiets in Noord, vanaf Metro halte Noorderpark
Bij het verlaten van metrohalte Noorderpark steek je over bij het zebrapad en ga je zo het park in. Volg het fiets- en wandelpad en neem beneden aangekomen de bocht naar rechts, om naar boven te gaan. Ga over de brug en blijf rechtdoor gaan. Rijd rechts het fietspad op, het park uit, en steek links over om op de Nieuwendammerdijk te komen. Rijd de hele Nieuwendammerdijk af, ook als deze aan het eind een bocht naar links maakt. Steek de Monnikendammerweg over om je weg op een fietspad te vervolgen, steek de Zuiderzee weg over, en dan ben je op de Schellingwouderdijk. Rijd door tot het blauwe houten huis op nummer 337. Bij de poort is een fietsenrek.

Route met de (OV)fiets van Amsterdam CS met het Ijpleinveer
Kom je vanuit het centrum van Amsterdam dan kun je met pont 902 het IJ oversteken. De vertrekplaats van veer 902 naar het IJplein is oostelijk aan de Ijzijde van het Centraal Station. Op het IJplein aangekomen fiets je rechtdoor de Meeuwenlaan in. Volg de Meeuwenlaan tot voorbij het Vliegenbos . Ga na het Vliegenbos rechtsaf de Nieuwendammerdijk op. Rijd deze af. Steek over en volg het fitespad. Dan kom je op de Schellingwouderdijk. Rijd deze ook helemaal af om op nummer 337 uit te komen. Bij de poort is een fietsenrek.

Route met de (OV)fiets van Amsterdam CS met de Buiksloterwegveer
Westelijk aan de Ijzijde van Centraal Station, neem je veer 901 naar de Buiksloterweg. De ponten zijn gratis, varen iedere 6 minuten en doen er een paar minuten over om aan de overzijde te komen. Volg in Amsterdam Noord aangekomen rechtdoor de Buiksloterweg. Ga ook rechtdoor als de weg naar links afbuigt. Er zijn daar sluizen aan je rechterhand. Steek met de fiets aan de hand  de sluizen over. Volg dan het fiestpad die een bocht naar links en dan naar rechts neemt en je komt op de Meeuwenlaan. Verder als bij Ijpleinveer.

Vanuit Oost en Ijburg met de fiets
Fiets over de  Amsterdamse brug, en over de Schellingwouderbrug. Ga onderaan de Schellingwouderbrug op de rotonde linksaf naar de Liergouw. Aan het eind van de Liergouw ga je links. Nummer 337 is het eerste huis dat je tegenkomt op de Schellingwouderdijk. Onder bij de poort is er een fietsenrek.

atlas reiki in boomgaardje Lcihtcentrum Amsterdam