Atlas Reiki Amsterdam, parkeren, adres en route

Adres en route individuele behandelingen en adres trainingen ATLAS REIKI

Contact 

Individuele sessies, cursussen, cirkels

Rumah Yoga
Distelweg 74 C
1031 HH Amsterdam

praktijkruimte Atlas Reiki vooraangezichtdeur naar de lounge

 

De lounge is de wachtruimte
Je gaat de deur van de lounge van de yogastudio in ( er staat 74 C  op),  en neemt daar plaats. Er is zo nodig een koperkleurige bel rechts van de deur . Nicola haalt je op in de lounge om naar de behandelruimte of (kleine) zaal te gaan. Je kunt je schoenen alvast uitdoen. Je jas en tas in de garderobe hangen, je kostbaarheden in een gratis kluisje doen.  De toiletten hebben houten deuren ( en er staat geen wc op : )

Lees onder de google maps kaart hoe je op het juiste adres komt.

Er is volop parkeerruimte voor de deur- 6 minuten vanaf  A10 Ring Amsterdam Noord
Vanaf de Ringweg A10 Ring Amsterdam Noord – neem je de S 116. Verlaat de S 116 en kom op de Johan van Hasseltweg/s118. Sla aan het eind van de Johan van Hasseltweg bij het stoplicht links af richting Mosplein. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Distelweg. Rijd door de wijk, over de brug en na het zebrapad ben je gearriveerd op Distelweg 74 C.

Na 19 uur is parkeren gratis. Op alle werkdagen en zaterdagen tussen 9 tot 19.00 uur, en op zondag tussen 12 en 19 uur, zijn de parkeerkosten 1,40 per uur. De parkeercode is 19685.

Met de fiets – of lopend – komend vanaf Amsterdam Centrum – Buiksloterwegveer

In 5 minuten fiets je van de Buiksloterwegveerpont naar de praktijkruimte.
De Buiksloterwegveer gaat ieder 6 minuten en is gratis.
Route in Noord met het Ij in je rug: volg de Buiksloterweg, ook als deze naar links afbuigt. Steek vlak voor het Van der Pekplein links over om op de Ranonkelkade te komen. Fiets over de Ranonkelkade, die langs het kanaal loopt- tot deze de grotere weg, de Distelweg, kruist. Ga daar links de Distelweg op. Fiets over de geel blauwe brug, en net voorbij het zebrapad vindt je Rumah Yoga aan je rechterhand op de Distelweg 74 C.
Google maps zegt dat deze route vanaf de Buiksloterwegveerpont 17 minuten lopen is.

Met de fiets komend vanaf Amsterdam West – Distelwegveer

Neem de Distelwegveer Pont 900. Voor tijden zie www.gvb.nl . Als je van de Distelwegveer komt ben je op de Distelweg ; ) . Je rijdt deze 500 meter af tot aan nummer 74 C aan je linkerhand.

OV – bus 38 Metaalbewerkerweg – station Noord

Bus 38 rijdt komt langs het Buiksloterwegveer. Stap uit op halte Distelweg op de Ridderspoorweg. Loop nog een 350 meter om bij Distelweg 74 C te komen.

Bus 35, 36 en  293 stoppen op halte Mosplein
Vanaf halte Mosplein is de praktijk in 6 minuten te lopen. Je steekt de Papaverweg over bij stoplichten – en volgt de stoep langs het fietspad richting de Distelweg. Loop de Distelweg af, ga over de brug, en net het zebrapad vindt je Rumah Yoga aan je rechterhand op de Distelweg 74C.

Met het OV vanaf Amsterdam Zuid of Amsterdam CS
Stap uit de metrohalte Noorderpark. Neem daar bus 34 of 35 richting Molenwijk tot halte Mosplein.

Contact

grootmoeders stenen atlas reiki