tarieven, Atlas Reiki kuur

Atlas Reiki kuur

Genezen is een proces

Een Atlas Reikibehandeling heeft vaak een meteen direct waarneembaar effect op velerlei aandoeningen.
Toch zijn Reiki sessies géén snel werkende symptoombehandeling. Genezing of verbetering is een proces. Het ontstaan van een ziekte is ook een proces in de tijd. Voor chronische aandoeningen (fysiek of mentaal) is een reeks van behandelingen nodig, afhankelijk van het beoogde resultaat. Ziek worden verloopt bij iedereen anders. Hetzelfde geldt voor het genezingsproces.

 reiki behandeling, reiki kuur

Consults volwassenen, frequentie:

Bij de eerste behandeling maken we een afspraak over de hoeveelheid en frequentie van de Reikibehandelingen. Hierbij krijg je advies waarbij huidige klachten en de doelen die je wilt halen meespelen. Je beslist zelf hoeveel en hoe vaak je een Reikibehandeling neemt. Voor de ene persoon past een wekelijkse Reiki behandeling, anderen nemen twee- of driewekelijks een Reiki sessie. Onderhoudsbehandelingen kunnen ook bijvoorbeeld 4 of 6 wekelijks. Op deze pagina enkele veel voorkomende trajecten.

Een korte Reiki kuur: Pijn Verlichting Pakket

Een korte kuur bestaat uit vier behandelingen binnen een korte tijd, bv een maand tot vijf weken, om een spiraal die neerwaarts gaat om te buigen. Door voor een korte Reikikuur te kiezen, neem je het lot in eigen hand.

Een lange Reiki kuur: Verleg je Bewustzijn pakket

De lange kuur bestaat uit tien Atlas Reiki behandelingen. Bij aanvang wekelijkse of tweewekelijks een helende Reiki sessie, later om de drie of vier weken. Bijvoorbeeld omdat je er géén genoegen mee neemt steeds meer pijn te moeten verdragen. Om ‘ermee te moeten leren leven’. Of om je moe te voelen zonder duidelijke oorzaak.

Eénmalig een behandeling

Je komt er even niet uit, je wilt een stap nemen maar weet niet welke. Je hebt acuut rust en ontspanning nodig. Je bent jezelf even kwijt.

 

Behandelafspraak of informatie

Maak een afspraak via 06 – 40000827, via whats app, of e-mail: info@atlasreiki.nl

Kennismaken

Intake
Introductie, kennismaken, al je vragen stellen. 30 minuten, eventueel online. Gratis

Pijn Verlichting pakket

4 sessies van 55 min. Beweeg weg van de chronische of acute (ziele/fysieke/mentale) pijn die jou beperkt.
Buig de neerwaartse spiraal om.
397 Euro

Blijf in de Stroom pakket

maandelijks een  Atlas Reiki behandeling, 55 min, 6 maanden. Maandelijkse boost en ontdekking en ontwikkeling van jezelf.
587 Euro

Verleg je Bewustzijn pakket

10 sessies, 55 minuten
Laat chronische pijn los en wordt je bewust van zelf ondermijnende patronen die jouw leven bepalen. Het Verleg je Bewustzijn Pakket zal je nieuwe mogelijkheden laten zien om te leven in overeenstemming met jezelf.
897 Euro

 Success Without Anxiety
Kom Voorbij Angststoornis en of Paniekaanvallen en Groei Verder in Je carrière
Premium coaching voor  hsp top-artist, entrepreneurs en CEO’s die genoeg hebben van vermijdingsgedrag, frustratie en lijden veroorzaakt door Anxiety of Paniekaanvallen. De oplossing als je niet op een wachtlijst geplaatst wil worden maar snel aan de slag wil en wil samenwerken om de ellende van buitensporige angsten achter je wil laten.

Een losse Reiki Sessie

Kom weer helemaal bij innerlijke vrede, bij rust, bij jezelf, en ontspanning om vanuit daar de uitdagingen van het leven weer aan te kunnen. 55 minuten. 125 Euro

Kennismaking in de praktijk of via videobellen
30 a 45 minuten
kosteloos
Pijn Verlichting pakket (4 Reiki behandelingen) 397,00
Blijf in de Stroom pakket (6 Reiki behandelingen) 587,00
Verleg je Bewustzijn pakket (10 Reiki behandelingen) 897,00
 SUCCESS WITHOUT ANXIETY – intens helend en lerend traject om je angststoornis achter je te laten prijs op aanvraag
losse Reiki sessie 125,00

Kinderen

Reiki sessie kind onder 6 jaar 40,00
duur 20 minuten

Reiki sessie kind onder 12 jaar 50,00
duur 30 minuten

Reiki sessie jongere onder 18 jaar 65,00
duur 40 minuten

Prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Eigen bedrijf

Sessies en trainingen bij Atlas Reiki kun je als ondernemer/zzp-er opvoeren als bedrijfskosten.
Op je factuur komt je bedrijfsnaam en ‘coaching’ of  ’training’

 

Een traject betaald door je werkgever

Regelmatig krijgen werknemers een traject betaald door de werkgever vanuit het coachings-en scholingsbudget. Dit is een potje van waaruit jouw werkgever jou in staat stelt om jezelf te verbeteren en bij- of om te scholen. Het doel hiervan is de ‘persoonlijke ontwikkeling voor een beter bedrijfsresultaat’.
Met andere woorden, het bedrijf/ de organisatie is erbij gebaat als jij goed in je vel zit!

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je bijvoorbeeld overspannen bent of een burn-out hebt is het van groot belang dat je je laat ondersteunen. Ondersteuning bevordert de snelheid van jouw herstel en dus wordt de ziekteperiode verkort of wordt uitval voorkomen.

Verder zie ik mensen die de juiste balans tussen werk en privé zoeken en daarbij de objectieve blik van een ervaren coach inroepen.

Andere vlakken waarop mijn hulp wordt ingeroepen zijn bijvoorbeeld het vergroten van persoonlijke assertiviteit en leren omgaan met stress en werkdruk.

Verder gebeurt het ook dat iemand niet op de juiste plek blijkt te zitten. Dan gaan we op zoek naar mogelijkheden om dat te verbeteren.

Jouw kwaliteiten inzetten en valkuilen herkennen

Welke kwaliteiten heb jij die je bewust kunt inzetten in je werk? En weet je ook welke valkuil je wel eens tegenkomt en hoe je deze kunt veranderen in effectief gedrag? Uiteraard zijn dit vaardigheden die jou niet alleen in je werk maar ook in privésituaties voordeel bieden!

Facturering en fiscaal voordeel voor de werkgever

Facturering van een traject doe ik rechtstreeks aan jouw werkgever nadat deze schriftelijk akkoord is gegaan met de offerte.

Naast het voordeel van een effectief presterende werknemer is er ook een fiscaal voordeel voor de werkgever. De kosten mogen namelijk worden opgevoerd voor de belastingdienst als scholingsaftrek.

Mijn beroepsgeheim en jouw privacy

Voor iedereen die ik werk, cliënten of cursisten,  de de inhoud van deze trajecten altijd privé . Ik ben een er voor jou, ben jouw vertrouwenspersoon en het beroepsgeheim is van toepassing Dit betekent ook stel een werkgever betaald zal ik deze nooit op de hoogte zal stellen van de onderwerpen of inhoud van onze sessies.  Je hoeft over de inhoud dus geen verantwoording af te leggen tenzij je dat zelf graag wilt.
Een werkgever mag wel vragen naar de voortgang van een traject. Informatie die ik deel met jouw werkgever stem ik hoe dan ook eerst af met jou.

 

ervaringen met reiki behandelingen bij Atlas Reiki

Hoe gaat een Reiki behandeling in zijn werk?

Een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor een Reiki sessie

Drs Nicola Romme is Master healer en transformative coach met meer dan 23 jaar ervaring. De tarieven passen bij de waarde die haar sessies hebben wat betreft het vergroten van het emotionele, mentale, fysieke, energetische en spirituele welzijn.

Passen mijn tarieven niet bij jouw budget?

Hier vind je mijn talentvolle en uitstekend opgeleide ( :  studenten – ze leveren goed werk.

Voorwaarden en betaalwijzen

Wijze van betalen

Na de eerste behandelafspraak, sturen we je je betalingslink per e-mail en/of whats app.
(Of je maakt het  bedrag over  op NL05 ASNB 0707 1047 85 t.n.v. A.A.M.P. Romme. De betalingstermijn is twee weken.)

Wijzigingen afspraken

Een afspraak voor een behandeling of training wijzigen of afzeggen kan via de mail info@atlasreiki.nl of whatsapp 06 40000827. Je kunt een afspraak  kosteloos afzeggen of wijzigen tot uiterlijk 48 uur van te voren. Korter van te voren zal de voor jou gereserveerde tijd en onkosten in rekening worden gebracht.

Investering in jezelf
Reiki behandelingen met coaching zijn een waardevolle investering in jezelf, in je gezondheid, je welzijn, in je levenskwaliteit. En niet te vergelijken met iets anders.

Wat hadden andere mensen aan sessies bij Nicola?

Houdbaarheid van een behandelpakket

De 4, 6, 10 of 25 sessie maak je op binnen een jaar. Het jaar gaat in op de dag van de eerste behandeling.

 

garantie reiki kuur behandeling

Garantie Pijn Verlichting Pakket

Voor het 4 sessies behandelpakket geldt garantie. Dat kan ik geven omdat gewoonlijk iedereen in 4 sessies een omslag maakt. Mocht je van mening zijn dat je na 4 sessies je klachten niet al heel veel minder van invloed zijn, en je nog geen zicht hebt op een hogere levenskwaliteit, dan krijg je gratis twee sessies. De garantie geldt als de vier sessies binnen een periode van 4 weken zijn gehouden.

Behandelafspraak of informatie

Maak een afspraak of bel 06 40000827 of e-mail: info@atlasreiki.nl of spreek een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek af.

Atlas Reiki,  KvK: 34205311, Btw: nl1409.41.642B01