tarieven, Atlas Reiki kuur

Atlas Reiki kuur

Genezen is een proces

Een Atlas Reikibehandeling heeft vaak een meteen direct waarneembaar effect op velerlei aandoeningen. Toch is Reiki géén snel werkende symptoombehandeling. Genezing of verbetering is een proces. Het ontstaan van een ziekte is ook een proces in de tijd. Voor chronische aandoeningen (fysiek of mentaal) is een reeks van behandelingen nodig, afhankelijk van het beoogde resultaat. Ziek worden verloopt bij iedereen anders. Hetzelfde geldt voor het genezingsproces.

 reiki behandeling, reiki kuur

Consults volwassenen, frequentie:

Bij de eerste behandeling maken we een afspraak over de hoeveelheid en frequentie van de Reikibehandelingen. Hierbij krijg je advies waarbij huidige klachten en de doelen die je wilt halen meespelen. Je beslist zelf hoeveel en hoe vaak je een Reikibehandeling neemt. Voor de ene persoon past een wekelijkse Reiki behandeling, anderen nemen twee- of driewekelijks een Reiki sessie. Onderhoudsbehandelingen kunnen ook bijvoorbeeld 4 of 6 wekelijks. Op deze pagina enkele veel voorkomende trajecten.

Een korte Reiki kuur: Pijn Verlichting Pakket

Een korte kuur bestaat uit vier behandelingen binnen een korte tijd, bv een maand tot vijf weken, om een spiraal die neerwaarts gaat om te buigen. Door voor een korte Reikikuur te kiezen, neem je het lot in eigen hand.

Een lange Reiki kuur: Verleg je Bewustzijn pakket

De lange kuur bestaat uit tien Atlas Reiki behandelingen. Bij aanvang wekelijkse of tweewekelijks een helende Reiki sessie, later om de drie of vier weken. Bijvoorbeeld omdat je er géén genoegen mee neemt steeds meer pijn te moeten verdragen. Om ‘ermee te moeten leren leven’. Of om je moe te voelen zonder duidelijke oorzaak.

 Nazorg en onderhoud

Voor chronische ziektes, of terugkerend onbehagen waar je aan voorbij wilt, kun je na een eerste kuur nazorg Reiki sessie afspreken. Want  nadat de kuur is afgelopen wil je goed voor jezelf blijven zorgen en wat opgebouwd is onderhouden. Door bijvoorbeeld maandelijkse, iedere 6 wekelijkse of eens in het kwartaal een Reiki sessie te ontvangen.

Eénmalig een behandeling

Je komt er even niet uit, je wilt een stap nemen maar weet niet welke, je het acuut rust en ontspanning nodig.

 

Behandelafspraak of informatie

Maak een afspraak via 06 – 40000827 of e-mail: info@atlasreiki.nl

Open De Deur Sessie

Ervaar mijn werk en bemerk hoe Atlas Reiki je kan helpen.
Introductie 55 minuten sessie gratis.

Pijn Verlichting pakket

4 sessies van 55 min. Beweeg weg van de chronische of acute (ziele/fysieke/mentale) pijn die jou beperkt.
Buig de neerwaartse spiraal om.
397 Euro

Blijf in de Stroom pakket

maandelijks een  Atlas Reiki behandeling, 55 min, 6 maanden. Maandelijkse boost en ontdekking en ontwikkeling van jezelf.
577 Euro

Verleg je Bewustzijn pakket

10 sessies, 55 minuten
Laat chronische pijn los en wordt je bewust van zelf ondermijnende patronen die jouw leven bepalen. Het Verleg je Bewustzijn Pakket zal je nieuwe mogelijkheden laten zien om te leven in overeenstemming met jezelf.
897 Euro

 Success Without Anxiety.
Kom Voorbij Angststoornis en of Paniekaanvallen en Groei Verder in Je carrière

Premium coaching voor  hsp top-artist, entrepreneurs en CEO’s die genoeg hebben van vermijdingsgedrag, frustratie en lijden veroorzaakt door Anxiety of Paniekaanvallen.  Volg de gratis Masterclass via www.nicolaromme.com als jij toe bent aan een leven voorbij lijden onder buitensporige angsten :  The 5 Shifts to Expand Your Career the Way You Want Without Anxiety

Een losse Reiki Sessie

Kom weer helemaal bij innerlijke vrede, bij rust en ontspanning om vanuit daar de uitdagingen van het leven weer aan te kunnen. 55 minuten. 125 Euro

 

 

 

  Investering incl 21% btw
Open De Deur Sessie (eenmalig) kosteloos
Pijn Verlichting pakket (4 Reiki behandelingen) 397,00
Blijf in de Stroom pakket (6 Reiki behandelingen) 577,00
Verleg je Bewustzijn pakket (10 Reiki behandelingen) 897,00
 SUCCESS WITHOUT ANXIETY prijs op aanvraag
losse Reiki sessie 125,00
Reiki sessie kind onder 6 jaar  40,00
Reiki sessie kind onder 12 jaar 50,00
Reiki sessie jongere onder 18 jaar 65,00

Eigen bedrijf

Sessies en trainingen bij Atlas Reiki kun je als ondernemer/zzp-er opvoeren als bedrijfskosten.
Op je factuur komt je bedrijfsnaam en ‘coaching’. De genoemde prijzen zijn inclusief 21 % btw.

Past mijn aanbod niet bij jouw budget?

Mijn tarieven passen bij de waarde die de sessie bijdragen aan jouw op emotioneel, mentaal, fysiek en energetische welzijn. Nicola Romme is een Master healer met 20 jaar ervaring
Neem contact op met een van mijn talentvolle en uitstekend opgeleide voormalige studenten. Zij hanteren een lager tarief .

 

ervaringen met reiki behandelingen bij Atlas Reiki

Hoe gaat een Reiki behandeling in zijn werk?

Een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor een Reiki sessie

Voorwaarden en betaalwijzen

Wijze van betalen

Na de eerste behandelafspraak, sturen we je je factuur. Genoemde bedragen zijn inclusief 21 % BTW.
Op de factuur kun je klikken om eenvoudig via iDeal te betalen.
(Het  bedrag maak je over – onder vermelding van het factuurnummer – op NL58TRIO0338772561 t.n.v. Oervrouw. De betalingstermijn is twee weken. Contant betalen kan niet.)

Wijzigingen afspraken

Een mondeling overeengekomen behandelpakket is bindend.
Een afspraak voor een behandeling of training wijzigen of afzeggen kan telefonisch 06 40000827 of via de mail info@atlasreiki.nl. . Je kunt een afspraak  kosteloos afzeggen of wijzigen tot uiterlijk 48 uur van te voren. Korter van te voren zal de voor jou gereserveerde tijd en onkosten in rekening worden gebracht.

Investering in jezelf
Reiki behandelingen zijn een waardevolle investering in jezelf, in je gezondheid, je welzijn, in je levenskwaliteit. En niet te vergelijken met iets anders.

Wat hadden andere mensen aan Reiki behandelingen?

Houdbaarheid van een behandelpakket

De 4, 6, 10 of 25 sessie maak je op binnen een jaar. Het jaar gaat in op de dag van de eerste behandeling.

 

garantie reiki kuur behandeling

Garantie Pijn Verlichting Pakket

Voor het 4 sessies behandelpakket geldt garantie. Dat kan ik geven omdat gewoonlijk iedereen in 4 sessies een omslag maakt. Mocht je van mening zijn dat je na 4 sessies je klachten niet al heel veel minder van invloed zijn, en je nog geen zicht hebt op een hogere levenskwaliteit, dan krijg je gratis twee sessies. De garantie geldt als de vier sessies binnen een periode van 4 weken zijn gehouden.

Behandelafspraak of informatie

Maak een afspraak of bel 06 40000827 of e-mail: info@atlasreiki.nl of spreek een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek af.

Atlas Reiki,  KvK: 34205311, Btw: nl1409.41.642B01