Dit is dit de missing link voor als je echt iets met Reiki wilt gaan doen

Dit is dit de missing link voor als je echt iets met Reiki wilt gaan doen
Eigenlijk wilde ik de Atlas Reiki Master Gold gaan volgen, maar de Atlas Practitioner sloot zo mooi aan op waar ik een dik jaar geleden stond, dat ik deze kans om mijn basis te verbreden, en een aantal punten in mijn leven aan te pakken, niet kon laten lopen.

Ik had al Shinpiden level (Reiki 3a). Ergens voelde de Atlas Reiki Practitioner als een stap terug, terwijl ik nu juist een stap vooruit wilde zetten. Daardoor was ik niet in een keer overstag om de opleiding te gaan doen.

Ik ben heel blij dat ik het wel gedaan heb. De Atlas Reiki Practitioner heeft me een jaar vol ervaring opgeleverd, waarin ik een stevige basis gelegd heb voor de volgende stap: Atlas Reiki Master Gold, die ik nu ga volgen.Atlas Reiki Practitioner 2013

Heel goed aan de Atlas Reiki Practitioner vond ik werken aan mezelf, en het opbouwen van mijn Reiki ervaring.

Ik ben heel blij met de uitwisselen met studiegenoten. En met het oefenen, het in de praktijk ervaren en uitproberen van methodes waar ik alleen maar over gelezen had.

Het jaartraject raad ik zeker aan. Als je “echt” iets met je reiki wilt gaan doen, dan is dit de missing link. De ARP is uniek. Het is de opleiding die in elk ander Reiki-traject lijkt te ontbreken.

Nicola is een groot leraar en persoonlijk adviseur. Ze neemt Reiki onderwijs niet één, maar meerdere stappen verder dan ‘gewone’ Reiki cursussen.

Nicola ben ik specifiek dankbaar voor de fijne warme coaching, ook bij persoonlijke issues.

Edda Baert Mommaerts , Atlas Reiki Master, Studio Lux

Related Posts

Leave a reply