Proefdag 2 februari – De Weg van de Oervrouw

Proefdag 2 februari – De Weg van de Oervrouw

https://atlasreiki.nl/oevrouw2019/

Op 2 februari 2019 start er een half jaar traject met maandelijkse tempeldagen

Wil je ook dienend en leidend zijn bij het achter ons laten van het patriarchaat? Wil je jouw helende, rituele, energetische vermogens vergroten en beter kunnen aanwenden voor jezelf en jouw ‘gemeenschap’?. met gemeenschap, tribe, community, bedoel ik de mensen waar je voor werkt, die jij begeleidt, helpt om meer zichzelf te zijn.

  •  als je je (nog) niet helemaal thuis voelt op aarde
  • als je moeite hebt jezelf te nemen  als je bent met omdat je je verschillende delen van jezelf nog niet goed met elkaar verbonden zijn
  • als je kracht van je vrouwelijkheid wil vergroten
  • als je je keer wil wentelen in de energie van De Grote Moeder.
De Weg van de Oervrouw wordt begeleidt door  Nicola Romme . Haar missie is het om healers ( zoals healers, artsen, psychiaters, priesteressen, heksen, medicijnvrouwen – en – mannen, boeddhistische priesters ( v/m) , coaches, sjamanistische begeleiders van sacred medicine ceremonies, yogadocenten) bij te staan hun band met het onvergankelijke en vaak niet zichtbare (weer) te vinden, te vergroten, bij te staan bij hun lichaam meer bezielen en zich meer thuis te voelen op aarde. Haar methodes zijn diepgaande healingtrajecten, trainingstrajecten, rituelen waaronder het heilige vuurloopritueel. Ik heb honderden mensen al geholpen om meer zichzelf te zijn. 

is ruimte om te reageren

Leuk als je reageert ! Herken je iets, of heb je wat gehad aan dit blogartikel? Scroll een stukje naar beneden en daar is plek voor jouw verhaal, ervaring, opmerkingen, etc.

Related Posts

Leave a reply