ervaar haar vleugels om je heen in de Isiscirkel van 28 januari

ervaar haar vleugels om je heen in de Isiscirkel van 28 januari

Het Huis van Isis, Lauri Fransen haar tweede boek

De boeklancering van Het Huis van Isis, een liefdesgeschiedenis, op 17 september 2016, was in de vorm van een Isis cirkel.  Een indrukwekkende middag voor mij. Niet eerder ben ik in een voorwoord genoemd (en in het boek zelf kom ik verholen voor).  In de cirkel bedankte Lauri de vele mensen die haar geholpen hebben bij de tot standkoming van haar spirituele autobiografie.

Isis Cirkel boeklancering

Lauri noemde me ‘een engel’. Wat vooral bijzonder was voor mij was dat ik haar mij openbaar danken kon ontvangen. Het kon binnen laten.

Isis altaar

Toen ik in de mooie ruimte in Nijmegen aankwam waar de boeklancering plaastvond was er meer dan levensgroot zeer aanwezig: Isis. Als Lauri in de buurt is is contact met godin Isis erg makkelijk. Regelmatig lijk ik me te vergissen en noem ik Lauri ‘Isis’.

het huis van Isis, boekomslag

Cirkel van Isis, ervaar Haar vleugels om je heen

Sinds het verschijnen van het boek zijn er door het hele land waaronder Utrecht, Boxtel en Waalwijk mooie Cirkels van Isis gehouden. Voor zaterdagmiddag 28 januari heeft healer en Reiki master Harmke Mailly, en leerling van me, de Isiscirkel in Haarlem georganiseerd. Ik ga er ook heen. Er zijn nog een paar plekken.

Lauri: “We zitten in een cirkel-opstelling en er wordt begonnen met een geleide meditatie waarin we ons verbinden met het energieveld van Isis. Daarbinnen komt dan op organische wijze het boek ter sprake. Zo kun jij, als je aanwezig bent, dezelfde energie door je heen voelen komen die in het boek zit. Want het boek “Het Huis van Isis” is een ware co-creatie, een samenwerking, soms zelfs een samensmelting van Isis en mijzelf. Ook dit boek is een manifestatie van de Godin op aarde. Daarom willen wij Haar ontvangen in deze, Haar Heilige Cirkel. In ons hart, in ieders hart. Want mijn hart vloeit over om dát met jullie te delen wat ik zelf ervaren heb tijdens het schrijven en wat ik nog steeds ervaar in mijn dagelijks leven.”

De bijeenkomsten is voor vrouwen en mannen die het boek nog niet kennen, en voor hen die het al gelezen hebben.

 

Over Het Huis van Isis, een liefdesgeschiedenis door Agnes Holvast: “Zoveel herkenning in de manier waarop ze totaal verliefd is op het Goddelijke, wat ze eerst als buiten zich herkent en dan steeds meer van binnen. Dezelfde beweging die ik gemaakt heb in mijn beleving van God. Alleen gaat zij uit van het Vrouwelijk beginsel van de Schepping en heb ik dat in veel mindere mate gedaan.Toch komt het helemaal bij elkaar en ervaar ik haar weg niet wezenlijk anders als die van mij. God/ Godin is het verzengende Scheppings- en Liefdesvuur dat je steeds meer brengt tot het besef dat we het Zelf zijn!

 

Praktisch Cirkel van Isis te Haarlem

Er is plek voor 20 mensen, vrouwen en mannen. Er zijn nog slechts een paar plekken.

Wanneer: zaterdag 28 januari 2017 in Haarlem.
Locatie: Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112/113. Zaal 6.
Tijd: 12.30 u.- ca. 15.30 uur.
Entree: € 25,00
Boeken, indien gewenst gesigneerd: € 19,50
Organisatie en aanmelding: Harmke Mailly cailleach24@gmail.com of via het contactformulier van de cirkel van Isis website

Lauri Fransen signeert

Related Posts

Leave a reply