Blij om voor jou te mogen werken

Blij om voor jou te mogen werken
Voor mijn gevoel omschrijf ik nog niet  helemaal helder wat ik bied en voor wie. Ik vind het ook na 16 jaar ondernemer zijn eng om mezelf en mijn kwaliteiten te laten zien. Mijn voornemen is het om in 2019 helderder te krijgen om meer mensen te kunnen bereiken en meer waarde te kunnen bieden.

Bij deze een inkijkje van een aantal mensen waar ik voor heb mogen werken, iets over de impact van mijn tempeldagen, trainingen, een op een werk of healingen voor hen. Ik voel me dankbaar als ik ze doorlees.

Hartegroet, Nicola
gelukkige vrouw in het bos ritueel reiki healing

 

““Ik ervaarde genoeg veiligheid om me te uiten over waarover ik me ergerde. Dat was opvallend, zeker een teken dat ik gegroeid ben in het niet meer uit de weg gaan van conflicten. “

“heb ik veel meer begrip en ervaring gekregen van wat ware vrouwelijke kracht is, en hoe deze uit te dragen.”
“langzaam aan ben ik steeds bekender geworden met mijn eigen emotionele en mentale landschap. Ik begon te ondervinden hoe iets uit mijn onbewuste naar mijn bewuste te brengen. De antwoorden hoefden niet leuk te zijn. “

“Ik heb elders een heel jaar in een vrouwencirkelgroep gezeten. Vanmiddag bij Atlas Reiki heb ik , ondanks dat ik nog niemand kende, meer verbinding gevoeld dan in dat hele jaar. “

“Door jou heb ik kunnen ervaren hoe kwetsbaar ik ben en tegelijk hoe sterk ik kan wezen.”

 

“Wat weer een inzichten vandaag. Ik ben moe, maar het gaat wonderwel goed. Afgelopen weekend heeft ongelofelijk veel gedaan. Dankjewel dat ik afstandsreiki mocht ontvangen van jullie allemaal. Zaterdag zat ik in het niet weten en geen idee, maar er is een grote shift geweest. Wat de opleiding toch allemaal bewerkstelligd. Echt het is het grootste kado wat ik ooit ontvangen heb. Dankjewel dat jij dit mogelijk maakt”.

Lisenka Brouwer
www.lisenkabrouwer.nl

 

“Ik kwam bij Nicola met grote vragen. De eerste sessie gaf mij al een verantwoordelijkheidsgevoel. Dat werkte bevrijdend. De opvolgende weken waarbij ik in totaal 4 sessies heb ontvangen, waren magisch. Het is moeilijk te zeggen wat er precies is gebeurd, maar mijn scepsis heeft het onderspit moeten delven. De relatie die ik met mijn klachten had is totaal veranderd. Ik heb veel meer innerlijke vrede. Ik kan er in berusten. De ervaringen in de periode dat ik Reiki van je heb ontvangen waren bovengemiddeld intense en mooi. Er is een duidelijk verband tussen de behandeling en het openen van deze ervaringen. Ik ben je erg dankbaar!”
Liefs!! Daan
www.tribepreneurs.com

 

Net weer intens gevoed mogen worden met reiki en de wijze woorden van Nicola. Zo dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen???
Sophie Eenhoorn
www.eenhoorn

Ik heb nog steeds heel veel aan je wijze lessen,
liefs Femke

 

” Ik ging met Nicola het bos in voor een Mini Quest na een intens weekend waar ik veel inzichten had gekregen.
Ik wilde d
it nieuwe perspectief bestendigen. Het voelde veilig om deze inzichten met Nicola te delen. En het was heel fijn om dit ook met de natuur te delen en daarmee nog meer in mezelf te verankeren.
Een extra cadeau is het besef dat deze inzichten nu ook een fysieke plek – een boom in mijn geval- hebben, waar ik naar terug kan gaan.”
Margo Lieverse
priesteres, vuurhoedster, moeder

Afgelopen week heb ik een hele fijne, intense Reiki sessie mogen ontvangen van Nicola.  voor de reikisessie voelde ik veel onrust in mezelf over de naderende bevalling.  Dit ging gepaard met stress gevoelens op het moment dat ik een verandering voelde in mijn lijf (de bevalling begint: paniek!), overal pijntjes in m’n lijf, onrustig en kort slapen.
Ik heb aangegeven dat ik wel een reikisessie kon gebruiken omdat ik er niet helemaal uitkwam zelf.

Tijdens de Reikibehandeling voelde ik me enorm ontspannen.  En luchtte het enorm op om alles te vertellen,  en daarin gehoord en gezien te worden.
Na de Reikibehandeling waren mijn voeten vanuit zichzelf warm, erg aangenaam en iets wat lang geleden was om te voelen.  Mijn heupen en heiligbeen deden geen pijn meer. Mijn buik was ontspannen, en ik voelde veel liefde stromen, ook naar mijn kindje in mijn buik. Tijdens de Reikibehandeling was ze flink aan het bewegen geweest en had ze ook genoten van de Reiki.
De dagen erna kon ik blijven in mijn eigen gevoel van vertrouwen dat de bevalling begint wanneer deze begint en dat deze goed zal zijn zoals toe komt. Veel meer in de overgave van het moment en in het nu, niemandsland,  zonder tijd. Ontzettend fijn. De liefdesstroom naar mijn ongeboren kindje kon ik veel makkelijker voelen stromen en ook mijneigen reikihanden deden het weer beter.
J.v V. Reiki Master, 35 jaar

 

I contacted Nicola during a very stressful period. Nicola was very understanding and offered to help me even though i was too busy with work to see her in person. It was no problem for her to send distance-reiki and I received treatments over a four week period. I was amazed by the strength and intensity of the healing energies. Nicola was able to help me connect with that part of me that can experience joy and peace again. So thankful!! I highly recommend!

Ik heb Nicola benaderd tijdens een zeer stressvolle periode. Nicola was erg begripvol en bood aan om me te helpen, hoewel ik het te druk had met werk om haar persoonlijk te kunnen zien. Het was geen probleem voor haar om reiki op afstand te sturen en ik ontving behandelingen gedurende een periode van vier weken. Ik was verbaasd over de kracht en intensiteit van de helende energieën. Nicola was in staat om me te helpen contact te maken met dat deel van mij dat weer vreugde en vrede kan ervaren. Zo dankbaar !! Ik raad haar ten zeerste aan!
Ian Smith
Brother Reiki

 

Ik heb mezelf als vrouw leren kennen. Eerst vond ik de vrouwen om mij heen eng en wilde niet veel met ze te maken hebben. Liever zat ik tussen de mannen. Sinds de opleiding bij Nicola heb ik gemerkt dat we best gezellig zijn en ben ik graag tussen vrouwen. En vrouwengroepen zijn plekken waar ik nu rust vind en mezelf mag zijn.
Chaline van Bruggen

 

Nicola heeft een rustige, gedreven en empathische uitstraling die het makkelijk maakt om het gesprek en therapie met haar aan te gaan- alle aandacht ligt bij de cliënt.Ik ken Nicola nu een aantal jaren en steeds blijkt weer dat ze mij een stuk verder kan helpen in mijn levensreis. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om relaties of werk of een ander item. Na elk gesprek heb ik een sterk gevoel van vertrouwen in mezelf en voel me energiek. Nicola heeft ook mijn dochter met slaapproblemen heel goed geholpen.
A.M.

 

Hieronder is ruimte om te reageren

Leuk als je reageert ! Herken je iets, of heb je wat gehad aan dit blogartikel? Scroll een stukje naar beneden en daar is plek voor jouw verhaal, ervaring, opmerkingen, etc.

Leave a reply