De Reiki ging bij mij een niveau dieper dan gaan naar de psycholoog

De Reiki ging bij mij een niveau dieper dan gaan naar de psycholoog

  Angst om te pas en onpas op onhandige plekken duizelig te worden

Ik had geen  scepsis of belemmering om  Reiki sessies te nemen bij Atlas Reiki. Eerder heb ik Reikisessies gehad en dat is mij altijd bevallen.
Ik ben bij Nicola terechtgekomen omdat ik wat testimonials las van andere personen die zij heeft behandeld. Wat ik daar las kwam precies overeen met wat ik zocht en nodig had. Als gevolg van een burn out die ik had, worstelde ik met onzekerheden over mezelf en mijn lichaam. In de periode dat ik burn out was, had ik veel last van duizeligheid.

De angst voor duizeligheid belemmerde mij erg in mijn dagelijks leven. Ik durfde niet meer auto te rijden, vond het in de rij staan in de supermarkt ontzettend benauwend en ik werd bang voor dat ik ten pas en onpas op onhandige plekken duizelig zou worden.

Ik doe gewoon weer alles

Al twee of drie sessies bij Nicola merkte is dat de angst al drastisch begon af te nemen. Inmiddels ben ik er van bevrijd en merk ik dat ik alles weer gewoon doe zoals autorijden, in lange rijen staan etc zonder dat ik stress ervaar.

 

Nicola heeft een helende energie om zich heen en de rust die zijn uitstraalt vind ik erg prettig en fijn. Zodra ik haar kamer binnenloop word ik al rustig en voel ik me enorm gesteund. De Reiki sessies zijn ontspannen en helend. Ik ben dankbaar dat  de klachten waarmee ik ben gekomen, voor 99% weg zijn.

Sophia

 

 

Hieronder is ruimte om te reageren

Herken je iets of heb je wat gehad aan dit blogartikel? Leuk als je reageert ! Scroll een stukje naar beneden en daar is plek voor jouw ervaring, vraag, opmerkingen, verhaal, etc.

Ik wil een Reiki kennismakingsbehandeling

Lees meer over Atlas Reiki en baat hebben bij fobie, angststoornissen en paniekaanvallen.

 

Info over Reiki behandelingen

Related Posts

Leave a reply