Korting met Wasted- en ZeroWasteLab munten

Korting met Wasted- en ZeroWasteLab munten

Atlas Reiki Wasted vriend

Wasted stimuleert de circulaire economie.  In Circulaire Economie, ofwel Kringloopeconomie, worden alle gebruikte materialen in een product nuttig ingezet in hetzelfde of een ander product zonder kwaliteitsverlies. Als alle restproducten hergebruikt worden en de producten milieuneutraal zijn is deze kringloop compleet. En kan Moeder Aarde voor altijd doorleven. Atlas Reiki is hier voorstander van en Wastedlab rewarder/ vriend geworden.

Als lid van Wasted in Amsterdam Noord lever je je plastic afval in en krijg je daarvoor plastic munten. Deze munten kun je nu bij Atlas Reiki inleveren.

 

wasted-nl

 

Atlas Reiki aanbieding voor de vestiging in Amsterdam Noord

Voor 7 Wastedlab munten krijg je een Reiki kennismakingsbehandeling voor maar 35 euro in plaats van 75 euro! Een korting van maar liefs 40 Euro. Nu heb je een goede bestemming voor je gespaarde munten !

wasted-muntjes

 

Zero Waste Lab muntensysteem

In Amsterdam Oost is het zusje van Wasted – het  Zero Waste Lab muntensysteem –  van start gegaan. Deelnemers die hun afval recyclen ontvangen dezelfde groene munten. Deze munten kun je zoals gezegd  bij Atlas Reiki inleveren!

Aanbieding Atlas Reiki, vestiging Amsterdam Oost

1 munt = 1 zittende Reikibehandeling van 10 minuten. Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest Door de behandelingen krijg je meer levenskracht, vitaliteit en balans. Een Reikibehandeling is heel prettig, werkt intens ontspannend en – waar nodig – pijnverlagend. De 10 minuten-sessie die je voor 1 muntje kunt kopen is een goede manier om eens kennis te maken met Reiki!

Wil je gebruik maken van de aanbieding? Neem dan even contact op met Nicola Romme om een afspraak te maken via 020 686 09 10 of info@atlasreiki.nl

zero-waste-lab

Related Posts

Leave a reply