Hoe maak ik Reiki toegankelijk voor iedereen ?

Hoe maak ik Reiki toegankelijk voor iedereen ?
Pamela Miles geeft i.s.m. Atlas Reiki voor het eerst een inspirerende seminar in Amsterdam met als titel: Mainstreaming Reiki Communication. Wat zoveel betekent als:  wat kan mij helpen om Reiki toegankelijk te maken voor mensen die het niet kennen?

Worstel jij met praten over Reiki?

Reiki is makkelijk om te beoefenen, en eenvoudig om van te houden. Maar het is niet simpel om over Reiki te praten op een manier die mensen overtuigd. Vele uitstekende Reiki professionals hebben er moeite mee om over te brengen wat iemand aan Reiki kan hebben.

Dat kan veranderen
Je zou comfortabel en vol vertrouwen in het praten over Reiki kunnen zijn. Je kunt leren om over Reiki te spreken op een manier dat mensen Reiki willen proberen.
Dit is je kans om strategieën te leren en tips te krijgen van iemand die Reiki al 28 jaar beoefent – een prijzen winnende Reiki auteur en blogger – en de meest prominente stem van Reiki in de reguliere geneeskunde.

Je gaat weg met een grotere helderheid, extra vaardigheden en volop zelfvertrouwen.

 

“Ik voel me enorm geïnspireerd door je passie en duidelijkheid. Bedankt voor wat je doet. Je helpt me om wat ik doe, beter te doen. ” Lori-Lyn Hurley, Reikimaster

Pamela Miles

Pamela Miles is een Reikimaster en integratieve gezondheidszorg-adviseur uit New York. Ze praktiseert Reiki sinds 1986. Pamela is dé pionier wat betreft integratie van Reikibehandelingen in de reguliere geneeskunde, en blijft de belangrijkste autoriteit op dit gebied. Pamela is auteur van REIKI: A Comprehensive Guide (in het
nederlands uitgegeven door Altamira-Becht met als titel Alles over Reiki) en vele collegiaal getoetste medische artikelen.

Pamela heeft Reiki programma’s in ziekenhuizen opgezet, participeerde in medische onderzoeken, en presenteerde Reiki in prestigieuze universiteiten zoals Harvard en Yale.

Ze is internationaal erkend voor haar vermogen om Reiki op een elegante en begrijpelijke manier bespreekbaar te maken.

“Zelfs na 17 jaar Reiki te beoefenen, weet ik nu pas hoe Reiki effectief te communiceren…” – Sharon Yeskel, Reiki master

Deelname:
http://bit.ly/AmsterdamC

Dinsdag 28 oktober |19.30 – 21.30
€35 tot 21 oktober | €45 na 21 oktober

De lezing is in het engels met nederlandse vertaling voor vragen, of als nodig.
The talk will be in English with Dutch translation for questions, or as needed.

Ik ben benieuwd hoe het jou vergaat als je met iemand die Reiki niet kent, erover praat.  Wat kom je tegen? Ongeloof? Frustreert het je dat nooit iemand Reiki wil proberen? Lukt het jou juist prima om anderen te overtuigen? Hoe dan? Plaats hier je reactie.

Related Posts

Leave a reply