de Terugreis – Atlas Reiki Master

De Atlas Reiki Master + nieuwe stijl vangt aan september 2017 ! Neem contact op bij interesse. De groep zal bewust klein zijn .

Op zondag 20 augustus is er een proefmiddag om te snuffelen aan de Atlas Reiki Master.

De Atlas Reiki Master gaat door waar gewoon masterschap ophoudt, van ‘wat doen met healing’ naar een helende vrouw zijn. De A R Masterjaartraject is er voor spirituele vrouwen die het maar niet lukt haar schat echt te brengen. Breng jouw kwaliteiten naar de aarde, ze verdient het, jij verdient het. Meer info over de proefmiddag.

Ik geef me op voor de proefmiddag van 20 augustus Nu geen 89 Euro maar 39 euro. Vroegboekkorting: betalen voor 19 juli: slechts 24 Euro. Locatie Lichtcentrum Schellingwoude.

Droom je ervan jouw kwaliteiten als spiritueel ontwikkeld vrouw echt in te zetten, maar:

 • Ervaar je gevoelens van angst en onzekerheid of belemmerende patronen waardoor je niet verder komt met je praktijk of als performer of kunstenaar?
 • Heb je de afgelopen jaren heel veel trainingen gevolgd, en lukt het je toch niet goed jezelf met al je kwaliteiten op de aarde neer te zetten?
 • Vind je het lastig om geld te verdienen met wat je het liefste doet?
 • Wil je groeien met je natuurgeneeskundige of spirituele praktijk maar weet je niet hoe?

Dank je Nicola voor het gevoel van thuiskomen 

Wat je nodig hebt, is:

 • Dat je ervaart dat nieuwe dimensie voor je verder open kunnen dan je ooit gedacht had.
 • Kennis en ervaring van aardewereld, maanwereld, zonnewereld en sterrenwereld.
 • Doorleefde ervaring van de inwijdingsweg en diepgaande kennis over wat inwijding is.
 • Meer zelfvertrouwen, moed om te zijn wie jij bent, met je schaduwkanten en zelf ondermijnende stemmen.
 • Dichterbij je zielskern waardoor je  een magneet voor cliënten en cursisten wordt.

 

De Inwijdingsweg, cirkel, introductiemiddag

Nog steeds ben ik enorm blij en dankbaar dat ik bij jou de Atlas Reiki Master heb kunnen en mogen doen.
Het heeft mij meer compleet gemaakt. Het was een jaar waarin een andere wereld, een nieuwe dimensie erbij, voor me open ging en ik meer in contact kwam met ‘wie ik ben’, mijn lijf, (de cycli van) de natuur en natuurlijk Reiki.

Nicola heeft me in dat proces begeleid door haar rustige (en toch krachtige!) aanwezigheid, de tijd die ze me gaf voor mijn eigen proces en haar healings.

Nicola weet in haar praktijk een zachte, helende sfeer te creëren. Door ‘voorbij de woorden’ te gaan en gebruik te maken van rituelen, kreeg de opleiding de diepgang waar ik nu nog elke dag de vruchten van pluk. ………………………………Eleonora Bot,

http://www.kuuroorddeschouw.nl/

 

Wat de Atlas Reiki Master jou geeft:

Je ontmoet spirituele zussen  op een diepe manier waardoor je jezelf deelt in al jouw facetten en lichte en donkere kanten, waardoor je je gesteund voelt in Wie Je Echt Bent door andere hoogsensitieve vrouwen die je begrijpen zodat je meer in je kracht komt te staan.

Je hebt een groter vermogen om direct contact te hebben met het ongeziene waardoor je meer in vrede met het leven en verbinding met je dierbaren bent zodat je relaties zich verdiepen.

Verdere verhoging van je trillingstal

Het accepteren en waarderen van je hoogsensitiviteit, je emoties, het effectief omgaan met je paranormale vermogen en je schaduwkanten, delen die je nog niet kende of gewend was te laten zien,  waardoor je meer van waarde kunt zijn voor jezelf en anderen.

Reiki cq spiritualiteit is binnen jezelf verder ingedaald en geaard; in je prive- leven en beroepsmatig ben jij innerlijk meegegroeid waardoor  er meer begrip en erkenning is voor wat jij doet en kan brengen.

De oeroude spirituele archytypes, de acht stappen van de terugweg van de inwijdingsweg, maken deel uit van jouw blauwdruk. Daar zul je bij ieder life event, ieder belangrijke of schokkende gebeurtenis in jouw leven of andere grote inwijding van kunnen profiteren omdat je lijf weet hoe dit te vertalen en mee te nemen naar de aarde en meer levensgeluk te ervaren.

 • In vol contact met je innerlijke kracht, dichtbij je ziel

 • Meer in contact met de vrouwelijke lijn en je uniekheid als vrouw (niet volgens wat een vrouw zou moeten zijn maar maar wie jij werkelijk bent als vrouw.)
 • je hebt het fenomeen inwijding tot in het uiterste doorleefd, je kent het het belang van een inwijdingsweg, je hebt het integreren van inwijdingen ervaren en kan dat doorgeven

 • Diepgaande persoonlijke heling, groei en ontwikkeling

 • Staand in de stroom van het leven

Je gaat ervaren wat vrouwenkracht is, niet vanuit wat een vrouw zou moeten zijn maar wie jij als vrouw bent, en wat jouw spirituele zachte en wilde kracht als vrouw is. Verwacht een intensief jaar

 

Het traject was spannend, af en toe eng, en zeer vervullend. Als ik terugkijk op het jaar zie ik bij mezelf een grotere actiebereidheid om dingen aan te pakken. En dat had ik nodig.

Ik ben iemand die alles vrij makkelijk voor zich uit schuift, maar uiteindelijk achtervolgen de problemen me. Beter om ze recht in de ogen te kijken en er iets mee te doen…

 

Je krijgt

   • Inzicht en steun in het beter neerzetten van jouw werk, jouw talenten, in overdragen van je kennis, je dromen omzetten in het halen van doelen;
   • De Yod inwijding die meer helderheid over je taak op aarde geeft;
   • de inwijding als priesteres in de Orde van Melchizedek, en daarmee alle steun van deze groep oeroude healers;
   • De Reiju bekrachtiging.
   • Verregaande healing op blokkades op ieder denkbaar niveau door Nicola in individuele sessies.
   • Individuele begeleiding in jouw proces.
   • Oeroude en zeer efficiënte technieken voor het doen van rituelen.
   • Kennis en ruime ervaring in het geven en ondergaan van de Usui (of naar wens Tera Mai) Reiki 1, 2 en 3 inwijdingen en de Reiju bekrachtiging.

Wat me op is gevallen is dat Nicola weinig antwoorden geeft in de zin van: ‘zo zit het, zo werkt het.’ Nicola wil dat deelneemsters antwoorden zelf vinden. Of ik het ook op deze manier zou doen weet ik niet. Het leert me wel om niet meteen uitleg te geven, meer stil te zijn en af te wachten.

staf practitioners reiki groep (1024x878)

 

Intensiteit

De Atlas Reiki Master  met een groep omvat 9 trainingsdagen op zaterdagen,  zeven individuele coachingsessies om je proces te ondersteunen, intervisiebijeenkomsten en thuisopdrachten.

Bonus. Extra krijg je:

  • Art of Feminine Precense. Doeltreffende oefeningen voor meer charisma en aanwezigheid in je lijf. Resultaat: een natuurlijke uitstraling waarin je zachte kracht, je sensualiteit en natuurlijke schoonheid zich veel meer kunnen laten zien. Gegeven door kundige gastdocente. Ter waarde van 119 Euro.
  • Vuurloop ritueel. Immens transformerend, helend en bekrachtigend ritueel.
   Op schitterende buitenlocatie. Unieke uitdaging. Ook uniek is dat het in de vorm van een puur vrouwen ritueel wordt aangegaan. Het vuur wordt gehoed onder leiding van vuurpriesteres Immia (www.immetplek.nl). Ter waarde van 475 Euro

 

het vonkt (1024x768)

Overweeg je deel te nemen aan de Atlas Reiki Master ?

Groep

De groep zal bestaan uit maximaal 8 vrouwen. Je wordt aangesproken en leert op je eigen niveau. Er is volop ruimte voor individuele aandacht.

Locatie

De trainingsdagen zijn in het prachtige lichtcentrum Schellingwoude. Deze oase van sfeervolle inspiratie heeft ook een kleine boomgaard waar we zullen werken.Parkeren is er gratis. Goed bereikbaar met OV.

enige reeds opgeleide Reiki Master bij Atlas Reiki

Aanmelden of informatie:
Ik meld me aan , 020 6860910 of e-mail info@atlasreiki.nl. Er is een intakeprocedure.

De Atlas Reiki Master wordt de laatste keer in huidige vorm gegeven. Aanvang: 10 september 2016  ER ZIJN NOG SLECHTS 2 PLEKKEN.

 

Veel gestelde vragen

Ik ben al Reiki Master, dit jaartraject is dan zeker niet voor mij?

De Atlas Reiki Master is een spirituele reis voor hsp vrouwen aan de hand van 8 voorheen geheime mystieke stappen waarbij jouw talenten naar voren komen en verankerd worden. Deel uitmaken van een groep vrouwen, de kracht van je baarmoeder en je vrouwenkracht, sjamanisme, communicatievaardigheden op zielsniveau, rituelen, maken naast het leren van Reiki inwijdingen deel ervan uit. Vele vrouwen zijn Reiki Master, of hebben andere healingopleidingen gedaan, voor ze aan de Atlas Reiki Master beginnen.

 

Mijn ambitie is niet het les geven over Reiki, of het Reiki master zijn, past de Atlas Reiki Master dan wel?

Als je wens is een helende vrouw te zijn versus een vrouw die bezig is met heling kan het jaartraject bij je passen. Een helende vrouw zijn kun je zijn als je moeder, directeur, kunstenaar,  healer , projectmanager, gepensioneerd of  met welke bezigheden dan ook.  Niet voor iedere deelneemster geldt het dat het de ambitie is om Reiki inwijdingen te geven. (Maar dat kun je wel na dit jaar en wie weet wanneer in je leven dit nog van pas komt. ) Je bepaalt jouw individuele intenties voor het jaar, die zijn voor iedere deelneemster anders.

Atlas Reiki Master individueel

Atlas Reiki begeleidt naast de Atlas Reiki Master in groepsverband,  ook individuele mannen en vrouwen naar Atlas Reiki Masterschap. Vraag om een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.