Wat te doen bij een koortslip? Huis, tuin en keuken Reiki

Wat te doen bij een koortslip? Huis, tuin en keuken Reiki

Heb je last van een koortslip?

Over een koortslip lees je hier meer bij thuisarts.
Voel je een koortslip opkomen, bijvoorbeeld een subtiele prikkel bij je lippen,  dan behandel je die plek(jes) met laser Reiki. Hoe werkt laser Reiki?

Een laser is een geconcentreerde bundel Reiki – denk aan laserlicht in een disco – die je heel gericht voor kleine gebieden kunt inzetten.

Laser Reiki

Verkorte uitleg van de toepassing van laser Reiki: alle vingers van je linkerhand raken je duim, zo is het net alsof je een ei in je linkerhand vasthoudt. Met je linkerhand ben je zo op de Bron aangesloten om Reiki te gaan laseren.

De andere hand, je rechterhand, is het laser’ kanon’ waarmee je lasert. Je rechterhand neemt de vorm aan van een ‘hertje” = de middel- en ringvinger van de rechterhand raken de duim. De ‘Reiki-laserstraal’ stroomt door de kleine opening tussen duim, middel- en ringvinger. Pink en wijsvinger zijn gestrekt, zijn zo de oren van het hertje. Zie op de foto de rechterhand die Reiki lasert.

hertje laser Reiki

Als je op tijd Reiki aan jezelf geeft – dat is bij eerste prikkeling die je bij of rond je lippen voelt – krijg je geen koortslip, is mijn ervaring

Als je er later bij bent, en de koortslip er al, is het ook een goed idee om Reiki aan jezelf te geven. Dan ben je deze eerder kwijt en bezorgt het je minder last.

Als je de laser toepast, of Reiki op een andere manier aan jezelf geeft als je een koortslip hebt, weet dan dat de prikkelingen of jeuk tijdelijk toenemen. Ga dan door met Reiki geven.

Een ervaring rijker

Uit een verslag van een zelfbehandeling van een deelneemster aan de Atlas Reiki Practitioner. Ze heeft de Reiki laser toegepast:

Het is ongelooflijk: ik voel de laserstralen echt door de blaasjes van mijn rechteronderlip stralen! De blaasjes gaan tijdens de behandeling tijdelijk meer pijn doen, maar al gauw voel ik dat verlichting optreedt. Na de zelfbehandeling is de koortslip gestopt met groeien.

koortslip en reiki

Ik mail haar:
Leerzaam/ mooi, dat je ’te laat’ laserde. Was je eerder begonnen had je misschien gedacht dat het geen echte koortslip was die er aan kwam, want dan was de koortslip nooit verschenen.

 

Dit beaamt ze later volmondig:

 

 Je had helemaal gelijk. Ik voelde namelijk gisteravond weer een koortslip opkomen en heb toen meteen de laser reiki techniek toegepast. Nu vanochtend, is er niets te zien. Maar nu vraag ik me inderdaad af of het wel een echte koortslip was Lachen Zo kan een mens zichzelf toch mooi voor de gek houden, natuurlijk was het een echte…

 

Wat is jouw ervaring met laser Reiki en/of koortslippen? Ik ben heel  benieuwd. Schrijf je hieronder erover?

Related Posts

Leave a reply