Reiki op afstand. Kan dat? Wat heb ik er aan? Voor als je healer bent: hoe geef je Reiki op Afstand?

Reiki op afstand. Kan dat? Wat heb ik er aan? Voor als je healer bent: hoe geef je Reiki op Afstand?
In deze donkere tijd van het jaar waarin het lekker is om binnenshuis te blijven heb ik een aanbieding voor Reiki op Afstand ( zie onderaan). Dé kans om lekker thuis te blijven en toch voorbij je probleem komen, en heel anders het nieuwe jaar in gaan.  In dit blogartikel ga ik in op wat Reiki op Afstand is. Voor Reiki behandelaren en geïnteresseerden is er uitleg over hoe je Reiki op Afstand kunt geven.  Ook lees je ervaringsverhalen van mensen die veel profijt hadden van Reiki op Afstand-behandelingen.

Welke problemen heb je? Welke pijn heb je?

 • Heb je angsten die niet voorbij gaan?
 • Durf je de deur niet uit omdat je bang bent een paniekaanval te krijgen?
 • Slaapt je kind niet of heeft je kind woedeaanvallen?
 • Heb je veel moeite met het loslaten van je ex na de scheiding en belemmert dit je om er te zijn voor je kinderen?
 • Kun je niet slapen?
 • Ben je neerslachtig ?

Reiki brengt ontspanning, balans en draagt bij aan heling. Door Reiki buigt een neerwaartse spiraal om.

 

Wanneer is Reiki op afstand speciaal geschikt ?

Reiki op afstand ligt erg voor de hand als:

 • als het belastend is voor het dagritme om met je jonge kind om naar de praktijk te komen.
 • je in het ziekenhuis ligt
 • je langer zou moeten reizen naar mijn praktijk dan dat een sessie duurt
 • als jij het prettiger vind dan reizen en naar de praktijk komen

 

Een ervaringsverhaal

Na een week Reiki op afstand :

Ik voelde direct verbetering toen je was begonnen.
De pijn in mijn rechterschouder is duidelijk afgenomen.

Na twee weken reiki op afstand:
Met de pijn gaat het beter. Het zit er wel maar ik kan elke dag iets meer.

En ik ben gewoon aan het sporten!

Ik heb duidelijk profijt van je behandelingen. Heel erg fijn.

Jacco, 42 jaar, manager

Boek je Reiki behandelingen op afstand via contact

verdrietige businesswoman zakenvrouw wanhoop
Wat is Reiki op afstand? Hoe kun je nu behandelen als de cliënt niet op de behandelbank ligt?

In mijn eerste jaar dat ik Reiki kende hoorde ik van Reiki ook op afstand zal werken. Ik kon me er helemaal niets bij voorstellen. Een Reikibehandeling, handen die geplaatst worden op en dichtbij een lichaam, en dan wordt er energie doorgegeven – is al niet zo eenvoudig te bevatten. En nu is de behandelaar ergens anders dan degene die de Reiki behandeling krijgt. Zo wordt het nog meer hocus pocus. Moet ik dat geloven?

Voorbij tijd en ruimte ?

Inmiddels heb ik bijna 20 jaar ervaring met Reiki op afstand geven en ontvangen en vind ik het heel prettig het toe te passen. Op het moment dat ik op iemand afgestemd ben, ben ik in contact met alleen maar haar of zijn ziel. Dat contact is er moeiteloos. Decorum hoeft niet, het contact is er gewoon. Het maakt ook echt geen verschil of iemand in Australië is of een straat verderop. Waarom Reiki op afstand kan werken heeft alles te maken met dat wij aardbewoners tijd en ruimte ervaren maar dat deze dimensies op een ander niveau niet bestaan.


Een ervaringsverhaal

Tijdens een periode van onrust, stress, chronische pijn en depressie maakte ik weer contact met Nicola. Ik was de weg even kwijt, voelde mij machteloos en zat met pijn en ook met geluidsoverlast in mijn woonomgeving.

Zij wilde mij direct helpen en hebben we telefonisch contact gehad. Helaas kon ik op dat moment niet naar de praktijk komen maar het was geen enkel probleem om op afstand reiki te ontvangen en Nicola ging direct voor mij aan de slag. Ik heb een kuur van vier weken behandelingen genomen.

Ik merkte direct een enorme golf van helende energie over mij heen komen en een gevoel van opluchting en loslaten. De reiki op afstand werkte zo krachtig door in de dagen en weken erna dat mijn pijnklachten waar ik jaren mee rondliep snel minder werden en mijn gevoel van eigenwaarde flink toenam. Ik maakte weer contact met mijn ziel, met mijn kracht, ik voelde rust en weerbaarheid wat ik sinds lange tijd niet had gevoeld.

Wat ik echt opmerkelijk vond was de enorme rust die ik voelde, ook rust in mijn woning en de omgeving. Na de wekelijkse behandelingen kwam ik weer in de flow van het leven. Nicola heeft mij in contact gebracht met mijn spirituele support-team en daar ben ik ontzettend dankbaar voor!

Ian Smith, 34 jaar,  Assistant Manager Detailhandel, Counselor/Coach Earth Brother Reiki

 

Hoe pak je Reiki op afstand aan ?

Deze alinea is bedoeld voor Reikibehandelaars en andere healers die Reiki op afstand willen geven. Als je geen Reiki behandelaar bent kun je deze alinea overslaan.

Wellicht heb je het al geleerd, Reiki op afstand delen. En doe je het op de manier die ik hier toelicht. Misschien pak jij je Reiki op afstand healingen anders aan. Die kans is groot, er zijn enorm veel verschillende manieren. Die allemaal goed kunnen werken. Bij deze een manier die voor mij heel goed werkt.

De voorbereiding

Wat spreek je af?
Je kan hebben afgesproken met de persoon die je Reiki stuurt dat deze op een afgesproken moment thuis ervoor gaat liggen om Reiki te ontvangen.
Voordeel: de ontvangende persoon neemt een tijd van rust voor zichzelf en voelt mogelijk de Reiki op het moment van ontvangen. Nadeel: je moet het afspreken en er beiden tegelijkertijd tijd voor hebben

Je kunt ook afspreken – en dat is wat ik doe – dat je Reiki stuurt dagelijks zonder een tijdstip af te spreken.
Voordeel: je kunt als behandelaar je eigen dagritme volgen en stuurt Reiki op het moment dat het uitkomt. Nadeel: de ontvangende persoon neemt mogelijk niet een tijd van rust voor zichzelf en voelt waarschijnlijk niet op het moment zelf dat Reiki naar haar of hem gezonden wordt.

Overige voorbereidingen:

 • Heb genoeg gegevens van de persoon en de situatie die aandacht behoeft om je te kunnen afstemmen.
 • Zorg dat je zelf in de juiste stemming bent. Doe bij voorkeur eerste een Reiki zelfbehandeling of een meditatie voordat je Reiki op afstand deelt
 • Zorg dat je in een rustige ruimte bent waar je niet gestoord zult worden, ook niet door je eigen telefoon.
 • Heb toestemming van de persoon waar je Reiki mee deelt en zo niet dan geef je het mee”als de persoon het wil en anders niet.”

De behandeling op afstand

Zit of lig comfortabel.

Plaats je handen op elkaar op je buik of hart met tussen je buik of hart en je handen de persoon die je Reiki geeft. In plaats van de (verkleinde) persoon die in je hand past, kun je ook een briefje maken met de naam, adres, klacht, foto en/of andere gegevens, en dat tussen je handen en je lijf plaatsen.

Vraag aan de Reiki om te stromen naar de persoon. Vraag Reiki of de persoon mag ontvangen wat hij of zij nodig heeft. Moge het hoogst mogelijke wat goed is voor die persoon gebeuren, en anders beter.

Als je wilt kun je Reiki symbolen toepassen zoals de HSZSN ( het meest toegepast in afstandsbehandelingen ).

2 handen die Reiki op afstand gaan geven

De kans is groot dat het warm wordt in je handen, je prikkelingen of tintelingen voelt.

Als je merkt dat het contact met de persoon of kwestie minder wordt, kun je deze verstevigen door de persoon weer in gedachten te nemen of de kenmerken van de persoon in jezelf nog eens op te noemen.

Na een minuut of 5 of 10 of 15 of 45 minuten – iedere afgesproken tijd kan – hoe lang jij die dag van plan was de Reiki te sturen naar deze persoon, maak je je handen los.

Afronding van de Reiki behandeling op afstand

Je bedankt Reiki en je bedankt de persoon voor het Reiki kunnen delen.

Je investering

Voor zeven keer Reiki op afstand ontvangen, is de prijs €109,- inclusief btw. Dit is met garantie ( klik voor meer info), dus je loopt geen risico.

DECEMBER AANBIEDING, geldig tot en met 30 december 2018

4 weken lang Reiki op afstand, om blijvend voorbij diepgaande problemen te komen

 • Aanvangsgesprek via skype, telefonisch of per e-mail
 • Vier weken lang bija dagelijks , 5 van de 7 dagen Reiki op afstand ontvangen
 • Onbeperkt emails of app contact in de gehele periode
 • Afrondend gesprek via skype, telefonisch of e-mail

Geen 436 Euro, geen 297 Euro maar slechts 277 Euro voor een maand Reiki op afstand

Boek je Reiki behandelingen op afstand via contact


Mijn dochtertje van 2 jaar was al maanden niet echt lekker. Na lang zoeken waren we er eindelijk achtergekomen dat ze Pfeifer bleek te hebben,
een ziekte die niet te behandelen is. Hierdoor was ze bijna continue heel erg moe, had ze weinig energie en wilde ze alleen maar op schoot zitten.

Nicola heeft mijn dochtertje een week lang reiki op afstand gegeven. Na een aantal dagen begonnen we al verbetering te zien. Na een week had ze echt veel meer energie. Het is nu weer een levendig en gezellig meisje van twee jaar dat lacht, kletst, speelt en rent.

Omdat ik zelf al goede ervaringen had met Reiki behandelingen was er voor mij geen belemmering om op het aanbod van Nicola in te gaan. Door de Reiki op afstand is Sophie weer een levendig meisje geworden met veel meer energie dan dat ze in tijden heeft gehad.

Zonder dat wij zelf er de deur voor uit hoefden te gaan werd mijn dochter op vakkundige wijze heel goed geholpen. Wij konden gewoon doorgaan met onze alledaagse dingen. Ben ontzettend positief hierover. Deze dienst zal ik aan iedereen aanbevelen die al tijden ergens mee loopt.

Met haar Reiki behandelingen verricht Nicola een kleine wonder. Nicola, ik ben zo ontzettend blij met wat je voor ons hebt gedaan, eigenlijk kan ik dat niet met woorden beschrijven.

Marijke van der Pluijm

The pain I had suffered from for years diminished quite rapidly

I contacted Nicola during a very stressful period. I was depressed and anxious and really felt like I couldn’t go on any more. I was dealing with noisy neighbors and couldn’t relax properly in my apartment.

I had also been suffering from chronic pain due to tensed muscles for quite some years. Nicola was very understanding and offered to help me even though I was too busy with work to see her in person. It was no problem at all for her to send distance-reiki and I received treatments over a four week period.

As soon as I put down the phone I felt relieved and supported and as the days and weeks went by I started feeling better and stronger. I was amazed by the strength and the intensity of the healing energies; I was able to fully relax at home, felt so much peace inside and peace in my apartment.

Being able to relax and connect with my inner strength helped me recover my health and vitality, the pain I had suffered from for years diminished quite rapidly and I was able to cope easily with daily life and work.

I can see now that I was suffering most of all from a soul-disconnect and Nicola was able to help me connect with that part of me that can experience joy and serenity again.

Ian Smith, 34 jaar,  Assistant Manager Detailhandel, Counselor/Coach Earth Brother Reiki

Informatie en aanmelden:

Aanvraag behandelingen op afstand

Opgave

 • Prijs: 197,00 €
 • Prijs: 107,00 €
 • 0,00 €

Of boek je Reiki behandelingen op afstand via contact,  e-mail: info@atlasreiki.nl of 06 40000827

 

Hieronder is ruimte om te reageren

Leuk als je reageert ! Herken je iets, of heb je wat gehad aan dit blogartikel? Scroll een stukje naar beneden en daar is plek voor jouw verhaal, ervaring, opmerkingen, etc.

Related Posts

Leave a reply