Angst en Paniek bij je cliënten, wat kun je voor ze doen?

Angst en Paniek bij je cliënten, wat kun je voor ze doen?
Ben jij een healer die Angst en Paniek zelf heeft doorgemaakt?

Ben je een healer die cliënten heeft, of zal hebben, die lijden onder Angst, Fobieën of Paniekaanvallen?

Praattherapieën voor het hoofd, of helemaal geen behandeling is het lot van de meeste van de velen mensen die lijden onder buitensporige angsten.

Veel mensen met angststoornissen leven met vermijdingsgedrag en krijgen géén behandeling. Andere melden zich bij het GGZ waar cognitieve therapieën en medicijngebruik de bovenhand voeren.

Lichaam, emoties, zenuwstelsel, hart, laat staan ziel, worden in reguliere behandelingen niet meegenomen.

Terwijl paniekaanvallen en of angststoornissen de hele mens treffen – en haar geliefden –  en een enorme impact hebben op alle lagen van het bestaan.

In de afgelopen 20 jaar heb ik veel mensen met succes geholpen die leden onder paniekaanvallen, buitensporige angsten of aan een of meerdere angststoornissen.

Zelf heb ik aan Gegeneraliseerde Angststoornis (GAS) aan geleden , verzwaard door Sociale Fobie. En dat heb ik achter me gelaten.

Hoe doe je dat, een angststoornis achter je laten, is het onderwerp van de Bezinningsdag in het begin van het nieuwe jaar

Op de Bezinnigsdag van 7 januari 2022 komt o.a. mijn 5 veranderingen methode aan bod.

Deze 5 veranderingen methode heb ik ontwikkeld door mijn ervaringen met cliënten, in combinatie wat voor mij heeft gewerkt.
Ik heb mensen bijgestaan die hun angststoornis overwonnen hebben binnen 8 weken.  Voor testimonials zie: https://www.nicolaromme.com/client-results/

Leer bij over hoe je cliënten bij te staan met buitensporige angstklachten, kom naar de Bezinningsdag, en begin het jaar 2022 goed.
https://atlasreiki.nl/bezinningsdag-angst-en-paniek/

Related Posts

Leave a reply