Waarom ben ik blij met Pamela Miles?

Pamela Miles is voor mij een rolmodel, een ‘heldin’ die laat zien hoe een Reiki Master toewijding, professionalisme, focus, compassie en kwaliteit naar voren kan brengen.

Misschien grappig om dit te beweren terwijl ik nog nooit les van haar heb gehad. Ik ken haar – tot volgende week – van haar schrijven.

Ik volg haar al een poos, en zo’n 7 jaar geleden heb ik een artikel van haar vertaald, en op mijn website gezet.

Ik vond het verrassend en ben blij nu dat ze me gevraagd heeft haar te helpen voor het eerst in Nederland een lezing te gaan geven. Op 28 oktober is het zover.  Ze doet eerst Parijs en London aan.

 Wat bewonder ik aan haar werk?

1) Pamela haar pionierswerk wat betreft toepassen van Reiki in reguliere medische settings zoals in ziekenhuizen.

Hierdoor ben ik het ook gaan durven als ik gevraagd werd Reiki te geven op de Intensive Care, en andere afdelingen van ziekenhuizen, en tijdens bevallingen.

2) Haar tomeloze enthousiasme en ijver wat betreft communicatie over Reiki.

Er zijn zoveel misverstanden, onkunde en onbegrip over Reiki. En hoe praat je over Reiki met iemand die het nog niet ervaren heeft?

Pamela heeft een zeer uitgebreide informatieve website en blog en ze heeft een helder waardevol boek geschreven Alles over Reiki. Ze post aan de lopende band prikkelend of informatieve berichten op Facebook en LinkedIn, om je bij de leest te houden. Ze is steeds bereid haar bijna 30 jaar expertise als praktiserend Reiki Master te delen met iedereen.

3) Pamela Miles participeerde in wetenschappelijke onderzoeken wat betreft Reiki,  en helpt het toegankelijk maken van hoe het helend effect van Reiki eenvoudig wetenschappelijk onderzocht kan worden.

Voorheen was ik wetenschapster. En ook nu mijn horizon al 14 jaar verbreed is, zie ik nog wel welke waarde die wetenschap kan hebben.

4) Pamela Miles is een Alliance Reiki Master in de traditie van Takata, maar staat open voor Reiki beoefenaars van alle stromingen.

Daarbij steeds wel aangevend dat kwaliteit belangrijk is. Niet alleen voor jezelf als reiki beoefenaar, maar ook voor je cliënt, en de hele reiki gemeenschap.

Alles wat van waarde is op de juiste waarde schatten, dat herken ik.

5) Haar weten dat Reiki eenvoudig is, en tegelijkertijd een uitdagend spiritueel pad biedt.

Reiki verrijkt dagelijks mijn ‘gewone’ leven. Doe jij ook aan zelfzorg en empowerment door dagelijkse Reiki zelfbehandelingen?

 

Vind je het moeilijk om over Reiki te praten? Kun je mensen niet ervan overtuigen om Reiki behandelingen te nemen? Het is lastig om op een geloofwaardige manier over Reiki te praten.

Als je effectiever over Reiki wilt communiceren, kom naar de lezing van Reiki Master en auteur Pamela Miles om waardevolle communicatie strategieën en tips te leren, en gelijkgestemde Reiki beoefenaars te ontmoeten.

Dinsdag 28 oktober |19.30 – 21.30
Tot 21 oktober geldt nog de kortingsprijs

Ik meld me aan

Spiritueel Centrum de Roos | P.C. Hooftstraat 183 | 1071 BW Amsterdam

2 COMMENTS

  1. oktober 19, 2014 16:56 Beantwoorden

    Thank you so much for your kind words, Nicola, and for your effort to organize the Communicating Reiki Mainstream talk in Amsterdam. I look forward to meeting you and my colleagues there.

  2. Nicola Romme
    oktober 21, 2014 08:53 Beantwoorden

    You are very welcome Pamela Miles. So happy that you will come to share your Reiki wisdom with the dutch Reiki community.

Leave a reply