Het heeft me duidelijk verder geholpen bij mijn werk als Reiki Master

Het heeft me duidelijk verder geholpen bij mijn werk als Reiki Master

Bij aanvang van de De Terugweg, ofwel de Atlas Reiki Master Gold, was ik al Reikimaster. Niet het Reikimaster worden, maar het doorlopen van De Inwijdingsweg trok.

Door De Inwijdingsweg heb ik veel meer begrip en ervaring gekregen van wat ware vrouwelijke kracht is, en hoe deze uit te dragen.

Tijdens het jaar ben ik bewust gaan afwegen hoe mijn tijd te besteden. En langzaam aan  ben ik steeds bekender geworden met mijn eigen emotionele en mentale landschap. 

Ik begon te ondervinden hoe iets uit mijn onbewuste naar mijn bewuste te brengen. De antwoorden hoefden niet leuk te zijn.

paua-groepsfoto (1024x575) (2)
Ook daar ben ik achter gekomen. Ik hoef mezelf niet meer te veroordelen.

Hierdoor maak ik nu bewuster keuzes, zijn er bepaalde relaties sterker geworden en andere verwaterd.

Door De Terugweg heb ik nu een helderder inzicht in hoe ik sta t.a.v. bepaalde aannames. Dit merk ik in gesprekken met andere mensen zowel privé als zakelijk. Bepaalde persoonlijke- en wereldopvattingen heb ik meer in kaart, en mijn eigen waardesysteem is me duidelijker geworden.

Hierdoor laat ik me minder afleiden door dingen om me heen,  en heb ik meer focus heb. Ik weet beter wat ik wel en niet wil.

Ook mijn intuïtie is nu een stuk sterker.

De Terugweg heeft bijgedragen aan meer rust in mijn leven, nog meer zelfdiscipline, aan het ervaren van nederigheid, en het leren loslaten van dingen waar ik geen invloed op heb.

Het heeft me duidelijk verder geholpen bij mijn werk als Reiki Master.

Wanneer ik inwijdingen, bijeenkomsten of cursussen geef, merk ik dat ik me verrijkt voel met de nieuwe technieken en dat ik veel meer geduld heb.

Ook krijg ik feedback uit mijn groepen en van cliënten dat het lijkt alsof mijn Reikistroom meer kracht heeft. Ik weet ik doe het niet zelf; het is de Reiki.

Wat betreft de overgave aan Reiki, oftewel een kracht groter dan ikzelf, dit vertrouwen gaat hand in hand met vertrouwen in het leven. Door mijn jeugd heb ik jaren niets en niemand vertrouwd in mijn leven. Dus ben ik lang zeer voorzichtig geweest om iets of iemand anders te vertrouwen.

Opmerkelijk is dan ook dat mijn vertrouwen zeker is toegenomen. Al is volledige overgave er nog niet altijd.

Ik ben Reiki nog meer gaan waarderen. Mijn beeld over Reiki is zeer verdiept en verrijkt.

Ook ben ik meer compassie gaan ervaren, en gegaan van zelfkritiek naar zelf-liefde. Het oordelen over dingen werd steeds futieler en het groter geheel steeds belangrijker.

Ik ben nu  bewuster van de kracht van natuurstenen en  van natuurelementen. Door het je richten op de windrichtingen en het aanroepen van krachten, godinnen, goden en spirits, ben ik meer waardering gaan krijgen voor oudere culturen en geschiedenis, en de cycli van de natuur. Ik voel nu in toenemende mate verbinding.

Dyonne Schreurs reiki masterDoor De Inwijdingsweg heb ik de helderheid meer en meer gekregen dat het mijn missie is om anderen mensen te helpen hun passie en zielbestemming te vinden in dit leven. Om bij te dragen aan hun transformatie. Zij het via het geven van behandelingen of cursussen. Of via communicatie trainingen en -trajecten voor mensen en bedrijven waarbij communiceren vanuit de kern, hart en ziel, voorop staat.

Ik had voor Nicola gekozen vanwege haar intuïtieve en priesteressen-benadering, en dat is een uitstekende keuze geweest.

Ik ben zeer blij met dit jaar waarin ik mijn kern terugvond,en raad je zowel de Heenreis als de Terugreis, zeker aan.

Dyonne Schreurs, www.lekkerjezelf.nl

Leave a reply