5 sterren Google reviews, nu al 10

5 sterren Google reviews, nu al 10

Inge Hoekstra schreef:

Ik heb bij Nicola de cursus Reiki 1 gevolgd. Ik ben positief verrast over de kracht en intensiteit van de energieën van Reiki. Nicola heeft me kunnen helpen rust en balans te vinden in een wereld vol prikkels. Ik merk dat ik daardoor meer focus en energie heb en beter slaap. Het versterkt ook de connectie met mijn intuïtie waardoor ik meer beslissingen vanuit mijn hart neem. Ik ben blij dat Reiki en daarmee Nicola op mijn pad zijn gekomen, bedankt Nicola!

En ze deelde 5 gouden google sterren uit.

Zoals ook de andere 9 Atlas Reiki cliënten of cursisten die de moeite namen om een review te schrijven.

10 keer 5 gouden sterren is een mooie opsteker.

En zijn niet heel veel ervaringsverhalen als je 21 jaar je vak uitoefent. Wil je meer testimonials lezen, deze zijn o.a. hier te vinden:
https://atlasreiki.nl/aanbevelingen-reiki/

https://atlasreiki.nl/aanbevelingen-reiki/aanbevelingen-cursus/

Related Posts

Leave a reply