Ilona over de Reiki Practitioners Jaartraining

Aanbeveling van Ilona, op dit moment in opleiding tot Reiki Practitioner:
Ilona haar interesses liggen in daar waar er sprake is van ons innerlijk, wie we zijn, waarom we doen wat we doen.
 
In haar vroegere baan leidde ze o.a Pesso oefengroepen . Na NLP trainingen te hebben gevolgd, opende ze een eigen praktijk, maar ze miste iets. Ze bleef verlangen naar verdieping.
 
Doordat ze Reiki behandelingen kreeg van een vriendin, is ze geïnteresseerd geraakt in Reiki. Ilona: “Ik ervoer toen aan den lijve wat het kon betekenen. En kwam voorbij scepsis over Reiki
Deze vriendin stelde haar voor om deel te nemen aan de Atlas Reiki Practitioner jaartraining. Dat trok enorm, maar ze dacht niet dat het mogelijk was, want had Reiki 1 en 2 niet gedaan.
 
Ilona: “Gelukkig werd ik toch toegelaten. De Reiki Practitioner jaartraining is een verdiepende en daardoor verrijkende ervaring. Ik zou hem niet willen missen. Dat zeg ik al terwijl we nog niet eens klaar zijn met de opleiding.
 
Voor mij heeft het nu al alle rendement opgeleverd waarop ik hoopte. Al na de 2e trainingsdag maakte mijn perspectief op mijn eigen gedrag een draai van 180 graden.
 
Ik wist dat je waarneming wordt gekleurd door je eigen geschiedenis. Maar ik had een blinde vlek in die geschiedenis. Er lag een schaduw overheen. Door de Reiki Practitioner verdween de schaduw en kon ik het ineens zien. Een ware openbaring voor mij.”
Nu is er zoveel meer zelfkennis en daardoor een beter kunnen kijken naar mezelf, de ander, de wereld om mij heen.
 
 
Ilona: “Voor mij is de Reiki Practitioner een persoonlijkheidstraining. Mijn bewustzijn is in beweging gezet.
 
De trainingsdagen zijn een warm bad en tegelijkertijd kijk je onbarmhartig in de spiegel. Dat kan omdat het veilig is, en maakt het waardevol. Het maakt dat je kunt groeien.
 
 
Ook doe ik bijzondere ervaringen op door het behandelen van cliënten. Ik heb hiermee heel veel extra’s in handen voor de rest van mijn leven.
 
 
Zeker zou ik deze training aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar verdieping.
 
Ik ben Nicola dankbaar voor wie ze is. Haar wijze van training is precies goed voor mij.
 altaar reiki practitioner opleiding
Het lijkt alsof er geen structuur is, maar die is er wel. Alleen is die structuur geen harnas. Ze stuurt wel, en tegelijkertijd laat ze je zelf verantwoording dragen voor je eigen keuzes. Er is nergens dwang, je kiest tussen de opties die ze je voorlegt.
 
Nicola heeft me de verdieping aangereikt die ik wilde, ik weet niet of dat bij een andere trainer/trainster ook mijn deel was geweest.
 
Onze kwetsbaarheden komen bloot te liggen en Nicola schroomt niet haar eigen kwetsbaarheid ook te laten zien, daarmee toont ze kracht en dus durf ik haar te vertrouwen.”

 

 

Leave a reply