via Nicola je eigen kracht leren gebruiken

Door de reiki behandelingen bij Atlas Reiki ben ik me opnieuw bewust geworden van mijn eigen kracht. En van mijn vermogen om mijn energie in te zetten en te gronden.

 Ook heb ik opnieuw contact gemaakt met mijn vrouwelijke kracht, en het pad dat ik wil volgen. Hier ben ik heel blij mee. Nu nog durven…:-)

 Ik had Nicola gevonden op Google en ik kende haar nog niet. Ook het telefoongesprek was even wennen. Zij was erg kalm, en ik zat midden in een werkdag vol energie. Dat maakte me wat onzeker, en ik wist niet meteen of ik een behandelingen reeks bij haar wilde.

 Toch had ik het vertrouwen om naar haar toe te gaan. Gelukkig maar want de reiki sessie’s waren heel prettig! En tegelijk ook spannend, want waar zouden we nu weer op uit komen?

 Ik waardeer erg Nicola haar afwachtende open houding, aandacht, gecombineerd met haar duidelijk aanwezige ervaring en daadkracht.

 Ik beveel zeker reiki behandelingen bij Atlas Reiki aan omdat ik geloof dat er veel mensen zijn die via Nicola hun eigen kracht kunnen leren gebruiken.

N.J., coach, 40 jaar

 

Comments are closed.