Reiki, een geneeswijze, een behandelmethode, een spirituele toepassing

De behandelmethode Reiki

Reiki is een subtiele prettige en spirituele beoefening zonder contra indicatie, die ontstaan is in 1922 en wereldwijd meer en meer toegepast wordt. Reiki is de naam van de behandelmethode, van een spirituele leerweg én van de naam van de energie die doorgegeven wordt. Reiki komt uit Japan. De spirituele beoefening werkt door middel van handoplegging.

Reiki als energie is een uiterst voedende energie, wat aanwezig is in al wat leeft. Tijdens de behandeling wordt deze energie doorgegeven. Reiki vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteunt je op krachtige en natuurlijke wijze. Reiki heft een eventueel verstoord evenwicht tussen lichaam, ziel en geest op.

Reiki behandeling

 

Reiki werkt zacht en subtiel

Een vaak direct gevoeld effect bij een Reikibehandeling is ongekend diepe ontspanning. Een Reikibehandeling is heel plezierig. Reiki werkt helend op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Reiki kan uitstekend in combinatie met alle andere vormen van zorg toegepast worden, zoals medicijnen, operaties, bestraling, psychotherapie, etc. In diverse vooraanstaande ziekenhuizen in de Verenigde Staten wordt Reiki toegepast. Voor meer info over Reiki in ziekenhuizen zie http://www.centerforreikiresearch.org/

Meer informatie over Reikibehandelingen bij Atlas Reiki

Ik wil een Reikibehandeling

Leuk als je reageert

Hieronder is ruimte om te reageren op dit artikel. Ik zou het heel leuk vinden je reactie te lezen, en de lezers van dit blog ook.

Leave a reply