afronding Pad van Inwijding, van het eerste 2 jaarse traject 2107 – 2019

afronding Pad van Inwijding, van het eerste 2 jaarse traject 2107 – 2019

2 jaar geleden zijn een groep van 7 vrouwen  op weg gegaan voor een mystieke Reis. Deze hebben ze afgelopen zaterdag afgerond met een diepgaand ritueel en een presentatie.

Zo’n 10 jaar bied ik exclusieve jaartrainingen voor selecte groepjes vrouwen . Dit maal was het de eerste keer dat het een 2-jaars traject was. Vanaf aanvang was het helder was dat vrouwen 2 jaar samen onderweg zouden zijn, hun persoonlijk ontwikkelingsweg en zielegroei samen te delen .  (Voorheen werd er na een jaar de keuze gemaakt al dan niet verder te gaan.) De rust in de groep dat deze tijdspanne samen gaf en de mogelijkheid dat zij diepe zielsbanden met elkaar smeedden is super mooi gebleken.

Waarin ben ik gegroeid

Evaluerend merkte ik op over mijn eigen groeiproces dat het me de afgelopen twee jaar gelukt is zoveel milder of tevredener te zijn over mijn eigen functioneren als begeleidster. Waren er andere jaren veel bijeenkomsten waarna ik mezelf na afloop de grond in boorde, en vooral zag wat er beter kon, nu merkte ik regelmatig na de bijeenkomsten dat wat ik bracht en hoe ik er in stond ‘gewoon’ goed te vinden . Geen stiefmoederlijke er onderuit haal stemmen die er tegen in ging en me zieden dat het veel beter moest, zoals ik die de andere jaren veelal achteraf hoorde.

Magische afsluiter

Op de laatste zaterdag die gaat over het jezelf scheppen als jezelf, voelde ik me een groot baringskanaal. In trance was mijn schede allesomvattend en o zo klaar om te baren. En ik besefte en heb het ook benoemd dat niet ik  ‘mijn ‘vrouwen’ zou baren, dat ze zichzelf zouden baren, en dat ik en mijn/deze energie hen daarbij zou ondersteunen.

 

De duif kwam

De afloop van iedere tempelbijeenkomst  vieren met thee en lekkers. Op deze warme zaterdag deden we dat in de schaduw in de boomgaard. Prompt kwam er een duif zitten op ons tafeltje met chocolade hapjes midden tussen ons. Er woont een duivenmelker vlakbij, maar in al die jaren heb ik nog nooit een duif gezien die in het boomgaardje ging zitten. En al helemaal niet precies te midden van een groepje vrouwen. Magisch.

Een van de deelneemsters noemde : de Moeder is terug op aarde in/ via ons …De Grote Moeder is geland.

 


Deelneemsters over het traject:

Dank je wel voor de 2 bijzondere jaren. Jouw openheid en de ruimte die je mij gaf heb ik erg gewaardeerd.
Het pad is anders verlopen dan ik van te voren had bedacht, maar daardoor juist zo waardevol. Ik hoef niet altijd hard te werken, en alles te doen zoals verwacht. Dat neem ik mee.

 

Dankbaarheid

Draak Vuur Kracht Heling Samen Zijn Transformatie

 

Dank je wel voor alle steun, het er zijn, jouw mentorschap, jouw vertrouwen xxx


De ruimte die je gaf om er helemaal te zijn met goed of fout zorgde voor heel veel shifts. Het leren alles te voelen
en dat het mag . wow. niet meer wegduwen.
Leven Thanks xxx

 

Het is ongelooflijk bijzonder hoe jij de veiligheid waarborgt, maar wel iemand haar eigen stappen laat zetten.

 

De begeleiding is heel fijn, gelijkwaardig. Altijd liefdevol. Altijd zacht, liefdevol en open.

 


Speciaal goed aan het Pad was de setting, de begeleiding, het kloppende proces. Het speelse. De persoonlijke aanpak. Eigenlijk kreeg ik het gevoel dat ik een individuele opleiding deed en mocht delen en leren met anderen en ook hun proces mocht ondersteunen.

Het oordeelloze. De stappen die goed navolgbaar zijn. De vertraging gedurende de dag.


De hele weg voelde voor mij van levensbelang om te doen
zodat ik mijn spontane inwijding kon integreren en ook zoveel wat er anders is nu.Wat was het bijzonder. Dank je wel dat je mijn ‘gelijkwaardige’ priesteres wou zijn. Woorden schieten tekort.

 

Samen lachen en open harten gesprekken.


Niet in woorden te vangen wat jij en deze weg voor mij hebben gedaan. Een basis en nog zoveel meer.


Je bent bijzonder! eigen! puur ! uniek !Lieve Nicola,

Bedankt voor je altijd beschikbare steun, de spiegels en leermomenten, en dat je altijd trouw bleef aan jezelf. 

Zo krachtig kwam je op mij over en toen zag ik het naar
buiten komen tijdens de opleiding. Zo gaaf en zo mooi. Het gaf mij moed om door te zetten.


Lieve Nicola, dank je wel voor het Pad, het vertrouwen en veiligheid en de mooie groei xxx

Dank je wel voor je liefdevolle zijn !


Dank je wel voor deze 2 geweldige jaren. Spannend, speels, aardend, verbindend, verlossend


Heel fijn contact , warm, met vrouwen. ik heb geen biologisch zus maar nu toch zussen gekregen.


In deze 2 jaar waren mijn privé omstandigheden bijzonder pittig. Ik ben, dankzij het traject, heel sterk in mijn schoenen gebleven.

In het begin had ik veel weerstand, nu aan het eind een heel voldaan gevoel. Ik volg MIJN pad.

Ook ben ik mijn tuin veel meer gaan waarderen.


Mijn verlangen is gegroeid.

Ik ben steeds  beter er voor mezelf gaan zijn, versus wat anderen zeggen.

Ik heb vrouwen leren kennen die net zo gek zijn als ik, dat maakt mij minder gek, met een soortgelijke missie,

waardoor ik niet meer alleen ben. Ik mag gek zijn.

Anders te mogen zijn. Jezelf te mogen zijn.

 

Ik voel me vrijer,  en voel me vrouwelijker dan ooit. En weerbaarder.

Meevoelen, niet meelijden, die shift heb ik ook gemaakt. Geen verantwoordelijkheid overnemen.

 

Ik kan nu steeds die plek van liefde en stilte terug vinden.

 

Mijn zelfhygiëne bestaat uit eenvoud en bescheidenheid….

 

Ik ben gegaan van een gewond meisje naar een geaarde priesteres.

 

Na rituelen ben ik intens in het nu.

 

 

Door dit traject weet ik dat mijn zielsontwikkeling , spirituele zijns ontwikkeling nooit meer gaat stoppen in mijn leven.

De focus op vrouwelijkheid en waardevolheid van vrouw zijn en een vrouwengroep maakt dat  ik mijn vrouwenlijf ben gaan omarmen.
Daar ben ik heel blij mee. 

Het heeft me zo goed gedaan om eens in de zoveel tijd in een vaste groep mijn proces aan te gaan.

 

Resoneert er iets ?

Lees meer over het nieuwe 2 jaars  traject, de De Weg van de Oervrouw, start najaar 2019
Ik kom naar de Proefdag op vrijdag 25 oktober en geef me daarvoor nu op
Ik meld me aan voor een intake
informatie via 06 40000827 of info@atlasreiki.nl

Leave a reply