welkom, precies zoals je bent

welkom, precies zoals je bent

In mijn praktijk ben je – als altijd- welkom. Jij, mens, ik verwelkom jou met mijn hart open.

Zo fijn dat jij uniek bent, er niemand anders als jou bestaat. Je bent welkom, ongeacht medische keuzes, gender, seksuele voorkeur, levensovertuiging, huidskleur en wat dan ook waarin we kunnen verschillen.

Inclusiviteit
Inclusiviteit is een belangrijke waarde voor Atlas Reiki. Inclusiviteit houdt in: geen sprake is van uitsluiting. Iedereen is gelijkwaardig en heeft gelijke rechten.

Keuze Vrij Bij Mij

https://keuzevrijbijmij.nl/Is het het platform waar iederéén welkom is. Bij Keuze Vrij Bij Mij vind je zorgverleners, scholen, winkels en bedrijven waar iedereen altijd welkom is. Atlas Reiki is hierbij aangesloten.

[/vc_column][/vc_row]

Leave a reply