Reiki Volle Maansviering as vrijdagavond 22 april

Reiki Volle Maansviering as vrijdagavond 22 april
De rituele Reiki avond van aanstaande vrijdag is met Volle Maan ! Door deze toevalstreffer zal de avond een Volle Maansviering zijn, zoals velen van jullie tussen 2011 en 2014 hebben meegemaakt bij Atlas Reiki.

 Maan van het Ontwaken

Overal om ons heen zien we dat  de levenskracht in de natuur is ontwaakt. De sapstroom in planten en bomen is volledig op gang gekomen, en er is veel zichtbare groei in de natuur, zoals bloesem en frisgroene blaadjes. Jonge dieren worden geboren en wat bij de vorige volle maan nog pril en nieuw was, is niet meer zo kwetsbaar en manifesteert zich duidelijk.

Het ontwaken van onze levenskracht wordt vaak gevoeld als het ontwaken van hartstocht. Waarnaar gaat jouw passie of enthousiasme uit? Beginnen jouw plannen al vorm aan te nemen? Wat of wie heb je nodig om uiteindelijk de vruchten te kunnen plukken van het nieuwe in je leven? Tijdens de volle Maan van het Ontwaken kun je je plannen of projecten net even een duwtje extra geven.

kersenbloesem in Kakunodate, Akita, Japan

 

Op de Rituele Reiki avond van 22 april zullen we ritueel de cirkel trekken, Reiki volop laten stromen, de Volle Maan vieren, het leven eren. Er zal daardoor veel kracht bijkomen voor onze verlangens en wensen.

 

Je plannen of projecten enorme booste geven

Op vrijdag 13 (met 14 mei, integratiemiddag) organiseer ik een vuurloop. Bij een vuurloop ritueel kun je belangrijke stappen die je hebt genomen, of die je wilt nemen markeren. Ga volledig staan voor je intentie. Dit is een hele andere, hele mooie, manier dan een Volle Maans Reiki viering.

volle maan in donkere strakblauwe lucht

 

Vier je de Volle Maan mee?

Eenmalig is meedoen met de Reikitrainingsavond van 22 april slechts 15 Euro. Ik geef me op
Tijden: Inloop 19 uur, aanvang 19.30. Tot 21.30 uur. Thee met lekkers na, afgerond om 22 uur.
Locatie: Commelinstraat 47 sous
Info of opgave ook via contact@atlasreiki.nl of 020 6860910

Leave a reply