Reiki ervaringen rondom slaapproblemen bij ATLAS REIKI

Reiki ervaringen rondom slaapproblemen bij ATLAS REIKI
slaapprobleem, slapeloosheid

Geen slaapprobleem meer door reikibehandelingen

Als ik naga wat ik bereikt heb met een jaar Reiki ben in heel blij. Ik heb maar liefst 20 jaar slaapproblemen gehad, en van alles geprobeerd: medicijnen, homeopathisch. En nu, door reikibehandelingen bij Nicola, ben ik er vanaf! Ik heb geen slaapprobleem meer !  Ik slaap nog een enkele keer eens wat later in, wat iedereen wel eens heeft, en weet in dat geval precies waar het van komt. Op mijn werk wordt er veel aan me getrokken en voel ik me makkelijk schuldig als ik niet doe wat van me verwacht wordt. Ik heb in dit jaar van Reiki behandelingen ook geleerd beter te kiezen voor mezelf, mijn eigen keuze´s te maken.
Vrouw, moeder van volwassen zoon, werkend in de zorg

Goed kunnen slapen door Reiki zelf behandelingen

Ik heb misschien 15 jaar geleden de beginnerscursus Reiki gedaan, in de Roos (groot spiritueel centrum in Amsterdam) op de oude locatie. Het was een mooi weekend. Maar daarna heb ik er weinig mee gedaan. Nu heb ik de laatste tijd slaapproblemen. En herinnerde me dat de werking nooit verloren gaat. Ik ben begonnen met ´s avonds mezelf te behandelen voor het slapen gaan. En ik slaap weer goed. Dit bracht me ertoe om me op te geven voor een opfris Reiki cursus.

Leuk als je reageert

Hieronder is ruimte om te reageren op dit artikel. Ik vind het leuk om je reactie te lezen, en de lezers van dit blog ook.

2 COMMENTS

 1. Tini Meester-Butter
  januari 13, 2020 17:14 Beantwoorden

  Slaap problemen aan gaan.

 2. januari 14, 2020 11:52 Beantwoorden

  Dag Tini,

  Dank je wel voor je reactie.

  Als je problemen hebt met slapen heb je veel aan Reiki.

  Hartegroet, Nicola

Leave a reply