Innerlijke Reis


De weg naar binnen samen met andere vrouwen die heel anders lijken dan jou, en wel  hetzelfde willen: hoge kwaliteit van leven, een plek voor spiritualiteit en groei , en groeien met je praktijk.

 

nieuwe indeling van de mystieke reis (vanaf 2016)

Jaar 1 : Atlas Reiki Practitioner. Verdiep en profesionaliseer je Reiki vaardigheden. Voor Reiki Masters en Reiki 2 beoefenaars.
Jaar 2 en jaar 3 : Atlas Reiki Master , 16 spiritueel verdiepende stappen, sjamanistische rituelen waaronder een vuurloop, zusterschap, spiegeling in een groep, voorbij je demonen, intergratie van je schaduwzijden en meer. Vrouwenkracht, helende kracht en de kracht van inwijding zijn na deze 2 jaar geen geheim meer voor je. De Atlas Reiki Master nieuwe stijl is er met nadruk voor vrouwen die al Reiki Master zijn of een meerjarige healing opleiding hebben gedaan.

Jaar 4 : topjaar Priesteres – leer haar kennen, de heks, de priesteres, de Miko –  die magie bedrijft, toegewijd is aan haar godin of god, en de seizoenswisselingen viert . Voeg een dimensie van vrouwenkracht toe aan jouw Reiki practice.Voor het eerst ingaande september 2017. Info via contact

buiten in boomgaard Reiki geven

“Laat alle Reiki beoefenaars zijn als een miko, als een priesteres”

Kimiko Koyama sensei, de langst zittende voorzitter van de Usui Reiki Ryoho Gakkai.  –