Reacties na Reiki behandeling bij Atlas Reiki

I’m trying to keep that calmness with me on a daily basis:)

Dankjewel for the lovely treatment this week. I really enjoyed myself and felt peaceful the whole evening and slept great. I’m trying to keep that calmness with me on a daily basis:) . It is something I would like to do again.

 

 

Ook daarna voelde ik me heel content

De sessie op donderdag was erg fijn. Mijn buikpijn was meteen minder. En ik vind het zo mooi om te ervaren welke beelden er in mij op kwamen. Tijdens de sessie voelde ik mij heel ontspannen. Ik heb gemerkt dat ik mij daarna ook heel content voel.

Vrouw, zet een eigen praktijk op

Ik wil een Reiki behandeling

 

Reiki tovert het het probleem niet weg, maar wel hoe jij met dit probleem omgaat

Reiki is al enige tijd in mijn leven en toch ben ik iedere keer weer verbaasd hoeveel goeds het mij brengt. Op momenten dat ik mijzelf uit balans voel, door welke reden dan ook, grijp ik terug naar Reiki en binnen 1 a 2 behandelingen voel ik mij weer krachtig en in staat om op een goede manier met de issues die dan spelen om te gaan.

Ik heb zelf Reiki 1 maar ik merk dat ik het prettiger vind mij te laten behandelen, dit heeft naar mijn mening ook meer effect dan dat ik het zelf doe. Ik ben via via bij Nicola terecht gekomen en zij heeft er voor gezorgd dat ik mijn innerlijke rust binnen no time weer terugvond.

In de prettige, rustige behandelkamer is het fijn te zijn, weg van alle beslommeringen die je onrustig kunnen maken. Na een kopje thee en even praten neem je plaats op de behandeltafel en kun je je compleet overgeven aan alles wat je mag ontvangen. Het effect van Reiki voel ik direct. Ik ben rustiger en ik voel me goed in mijn eigen kracht staan. Ik merkt dat ik moeilijke situaties beter aan kunt zonder mezelf in discussies te verliezen. Ook de omgeving merkt het verschil.

Na mijn laatste behandelingen bij Nicola, waar ik aanklopte omdat ik in een moeilijke arbeidssituatie zat, heb ik besloten dat de tijd rijp is om voor mijzelf te gaan beginnen.Ik ben nog nooit zo blij geweest met deze beslissing, een groot keerpunt in mijn leven. Ik voel nu ook dat ik dit op een goede manier kan gaan volbrengen. En mochten ingewikkelde tijden weer aanbreken, zal ik altijd teruggrijpen naar Reiki om indien nodig, mij hier goed door heen te loodsen.

Nicola behandelt op een rustige, prettige manier, en zij is vol respect en begrip. Ik vertel aan iedereen die het wat moeilijk heeft of zich uit balans voelt dat ze Reiki moeten proberen. Ik zie Reiki bijna als een tovermiddel; echter tovert het het probleem niet weg, maar wel hoe jij met dit probleem omgaat, en dat is de sleutel tot een aangenaam leven. Bedankt Nicola, voor alles!

Elma, 42 jaar, Amsterdam

Meer informatie over Reikibehandelingen

 

Via Nicola je eigen kracht leren gebruiken

Ik beveel zeker Reiki behandelingen bij Atlas Reiki aan, omdat ik geloof dat er veel mensen zijn die via Nicola hun eigen kracht kunnen leren gebruiken. Door de Reiki behandelingen ben ik me opnieuw bewust geworden van mijn eigen kracht. En opnieuw bewust van mijn vermogen om mijn energie in te zetten en te gronden.

Ook heb ik opnieuw contact gemaakt met mijn vrouwelijke kracht, en het pad dat ik wil volgen. Hier ben ik heel blij mee. Nu nog durven.. 🙂 Ik had Nicola gevonden op Google en ik kende haar nog niet. Ook het telefoongesprek was even wennen. Zij was erg kalm, en ik zat midden in een werkdag vol energie.

Dat maakte me wat onzeker, en ik wist niet meteen of ik een behandelingen reeks bij haar wilde. Toch had ik het vertrouwen om naar haar toe te gaan. Gelukkig maar, want de reiki sessie’s waren heel prettig! En tegelijk ook spannend, want waar zouden we nu weer op uit komen?

Ik waardeer erg Nicola haar afwachtende open houding, aandacht, gecombineerd met haar duidelijk aanwezige ervaring en daadkracht.

J.N., coach, 40 jaar

Ik wil een Reiki behandeling

 

Meer kracht om de uitdagingen werk en pril moederschap te combineren

Ik ervoer veel spanning. Hoe verder te gaan in mijn beroep? Ik ben net moeder geworden. En voordat mijn zoontje geboren was had ik een grote financiële strop, mijn onderneming was ophouden te bestaan. Ik kende Reiki niet en was nieuwsgierig en benieuwd. Tijdens de eerste afspraak heb ik een pakket met 6 sessies afgesproken.

De Reiki sessie’s hebben me een heel ontspannen gevoel en belangrijke inzichten gegeven. De combinatie van reikibehandeling en het duiden -de gesprekken met Nicola – maakte dat ik oude ballast achter me heb kunnen laten. En ik heb nu meer kracht om de uitdagingen van werk en moederschap te gaan combineren op een manier die ik wil. De reiki behandelingen bleken prettig. Ik vind het echt fijn dat ik het gedaan heb. Het gesprek vooraf en erna is het meest concrete onderdeel van de sessie’s.

Op de behandelbank bleef ik me wel afvragen: doet het nu iets? De meerwaarde die ik zeker ervaren heb vind ik niet makkelijk uit te leggen. Maar ik weet wel dat ik me altijd prettig voelde na de reiki sessies. Ik raad reiki behandelingen aan aan mensen om mij heen die er voor open staan. Het voelde goed en heeft mij veel opgeleverd.

Waar ik speciaal heel blij mee ben zijn de beelden die ik in de eerste sessie heb gezien. Ik zag mijn zoontje over een paar jaar, heel bijzonder. Wat echt heel prettig aan Nicola is, is de aandacht en rust in gesprekken. Nicola laat stiltes vallen, vult niet meteen op. Haar manier van aandacht geven aan wat er ter sprake kwam, heb ik als heel fijn ervaren.

ontwerper van schoenen en accessoires, 32 jaar

Ik wil een Reiki behandeling

Diepe genezingen

Ik ben een reeks behandelsessies aangegaan, die mij erg veel goed hebben gedaan. Ik ben zelf Reiki Master, maar had al heel lang geen behandeling meer ontvangen.

Nicola heeft me geleerd het contact met mijn lichaam uit te breiden, zodat er emotionele blokkades konden worden opgeruimd uit mijn huidige, en ook uit vorige levens. Er  kwamen diepe genezingen op gang. Na iedere sessie ervaar ik een nieuwe balans in mijn lichaam. De sessies werken ook geruime tijd door.

Het is mijn ervaring dat Nicola niet alleen een zeer goede en ook creatieve Reiki-behandelaarster is, maar ook over een hoog spiritueel niveau beschikt, waardoor zij heel adequaat en liefdevol begeleidt. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Lauri Fransen, auteur van Het Evangelie van Isis, zingevingscounselor.

 

Reiki helpt bij angststoornis

Ik was huiverig om reiki behandelingen te gaan doen. Toen mijn moeder erover begon, ben ik het gaan opzoeken, en zag ik een youtube filmpje van een behandeling waarbij de persoon enorm lag te schudden. Pas toen Nicola zie dat ze dat nog nooit had meegemaakt, wilde ik het wel proberen.

De eerste keer dat ik bij Nicola kwam, was ik helemaal de weg kwijt. Ik leefde wel, maar ervoer opgesloten te zijn in een glazen bol. En keek vanuit de glazen bol naar mezelf. Enorme angsten hadden me in de greep sinds ik had geëxperimenteerd. Ik had een hasjkoekje van een vriend gegeten, en was in een ‘bad trip’ terechtgekomen. Angstwanen herhaalden zich, en ik was voortdurend bang dat er weer iets heel engs zou gaan gebeuren.

Door de Reiki was er heel snel heel veel verbetering.

Nu in een paar weken, na slechts vier sessies, is er veel, maar niet alles weg. Door reiki heb ik nu al wel de aanvallen onder controle. Ik voel het nu als ik er een opkomt. En ik kan er iets tegen doen, bv knipper dan nu met mijn ogen, en dan komt er geen aanval. Mijn vrienden hebben me op mijn verjaardag meegenomen naar een feest, had niet durven dromen dat ik dat ooit nog zou durven, de mensenmassa in.

Wat ik vooral goed vind aan reiki is dat ik niet alleen tot rust kan komen in de praktijk, maar dat ik het erbuiten kan gebruiken. Reiki raad ik nu aan anderen aan. Ik heb het immers zelf ervaren heb dat het werkt. Mijn tante, heb ik het ook gezegd, en ze neemt nu ook reiki behandelingen.

Ik ben dankbaar dat u met mij over reiki hebt gepraat. Ik geloofde niet in zulk soort dingen, en kende het niet. Maar ik heb gemerkt dat het me enorm heeft geholpen.

scholier, 19 jaar

Voor mij is alles weer gaan stromen, ik heb nu veel energie en balans

Of je er nu wel of niet in geloofd, Reiki werkt. Het is helend. Dat heb ik ervaren.

Omdat een Reiki behandelpakket best prijzig is, en je weet niet van te voren wat het resultaat zal zijn, heb ik er wel even bij stil gestaan of ik het ging doen. Ik ben blij dat ik de keuze om in mezelf te investeren gemaakt heb. De zeer prettige Reikisessies door Nicola hebben me veel gebracht. Ze hebben me rust en vertrouwen gegeven. Nu kan ik loslaten. Alles is weer gaan stromen.

Ik ben erg te te spreken over mijn balans, en de energie die ik nu heb. Nicola, ik ben je dankbaar voor je zorg en liefde.
Alexandra

Mijn dochter is weer een echt kind

Nicola heeft mijn dochtertje een week lang reiki op afstand gegeven. Na een aantal dagen begonnen we al verbetering te zien. Na een week had ze echt veel meer energie. Het is nu weer een levendig en gezellig meisje van twee jaar.

Ben het meest te spreken erover dat mijn dochter weer een echt kind van twee jaar is. Dat ze weer lacht, kletst, speelt en rent.

Ze was al maanden niet echt lekker. Na lang zoeken waren we er eindelijk achtergekomen dat ze Pfeifer bleek te hebben, een ziekte die niet te behandelen is. Hierdoor was Sohie bijna continue heel erg moe, had ze weinig energie en wilde ze alleen maar op schoot zitten.

Omdat ik zelf al goede ervaringen had met Reiki behandelingen was er voor mij absoluut geen belemmering om op het aanbod van Nicola in te gaan.

Door de Reiki op afstand is Sophie weer een levendig meisje geworden met veel meer energie dan dat ze in tijden heeft gehad. Zonder dat wij zelf er de deur voor uit hoefden, werd mijn dochter op vakkundige wijze heel goed geholpen. Wij konden gewoon doorgaan met onze alledaagse dingen.

Ben ontzettend positief hierover. Deze dienst zal ik aan iedereen aanbevelen die al tijden ergens mee loopt. Met haar Reiki behandelingen verricht Nicola een kleine wonder.

Nicola, ik ben zo ontzettend blij met wat je voor ons hebt gedaan, eigenlijk kan ik dat niet met woorden beschrijven.

Marijke van der Pluijm, www.vamarijke.nl

uit een mail drie weken later: Sophie is nu alleen maar moe als het logisch is. Ik ben echt heel blij met de vooruitgang, deze is blijvend !

Ik ben verlost van de pijn bij mijn schouders

Had al vier maanden veel last van pijn bij mijn schouder. Had veel meer klachten en die noemde ik aan Nicola. Nu heb ik twee sessie gehad, en de pijn is weg ! Wonderlijk. En zo fijn.

vrouw, getrouwd

Hoe is het is als je je helemaal goed voelt

Eigenlijk was ik een zombie geworden. Zin in het leven ontbrak, ik was krachteloos, helemaal verzwakt. Ik sliep al langer dan een jaar heel erg slecht, iedere nacht lag ik uren wakker.

Nu heb ik de eerste drie reikibehandelingen gekregen. Er is in zo korte tijd zoveel verbeterd en veranderd.

Het slapen gaat zoveel beter, begin zelfs hele nachten door te slapen.

En ik voel nu mijn lijf. Wat ook maakt dat ik alle spanning en moeheid in mijn lichaam voel. En dat klinkt misschien raar maar daar ben ik blij mee.

Eerder voelde ik mijn eigen behoeftes niet. Nu wel, en ik blijk in staat om voor mezelf te kiezen. Ik spreek niet meer voortdurend af met vriendinnen omdat zij dat verwachten van mij. Ik kan nee zeggen.

Ik voel dat ik weer leef. Mensen zeggen dat ik er anders uitzie, en ik zie het ook.

Tijdens de reiki sessies heb ik nu op momenten ervaren hoe het is als je je helemaal goed voelt. En je hart echt open. Het raakte me zo, ik heb dat sinds mijn tiende niet meer gevoeld.

M.K., vrouw, 38 jaar

Na vier sessies veel sterker en positiever in het leven

Enkele weken terug kreeg ik last van zware depressieve klachten. Huilbuien, heel veel angst, stress, slapeloosheid, lusteloosheid en ga zo maar door.

In het verleden heb ik hier ook mee te kampen gehad. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om hier vanaf te komen. Langdurige therapie, sporten, nieuwe hobby’s enz. helaas mocht dit allemaal niet baten.

Via een bekende kreeg ik de tip om eens reiki te proberen. Normaal heb ik heel weinig met het spirituele, maar ik voelde mij zo somber dat ik overal voor openstond. Na positieve verhalen te hebben gehoord over Atlas Reiki heb ik zelf een afspraak gemaakt.

Een ding weet ik heel zeker en dat is dat ik hier absoluut mee doorga. Reiki heeft letterlijk nu al mijn leven veranderd. Ik sta na 4 sessies al veel sterker en positiever in het leven.

Soms voel ik me nog een beetje somber, maar dat kan ik nu meteen weer van me af laten glijden door positief te denken. Iets wat ik voor reiki absoluut niet kon.
Mijn klachten zijn sterk afgenomen.

De reiki-sessies zijn een hele fijne ervaring.

Ik zou zeggen: zit je op welke manier dan ook niet fijn in je vel aarzel dan niet om dit een kans te geven. Ik raadt het iedereen aan!

Dina, 25 jaar, studerend

Niet meer er tegen aan hikken

Resultaat: heldere ogen, heldere blik, heldere gedachten, stevigere lichaamshouding, meer in mijn lichaam aanwezig,

voelen en doorleven van emoties, acceptatie van wat is, helderheid en inzichten in zaken die spelen, rust en ontspanning in mijn lijf.

De dag na de reiki sessie bij Nicola bemerkte ik dat ik acties aan het ondernomen was en stappen aan het zetten ben waar ik al maanden tegen aan aan het hikken was.

Met gezonde spanning, niet dat het een zwaar project werd, wat ik wel ken van mezelf. Ik ben een drempel overgegaan. Nicola dank je wel !

Vrouw, 43 jaar, onderneemster, hsp, getrouwd

Mijn energie weer terug en de pijn is weg

Ik ben aangenaam verrast door de reiki sessies. Ik was sceptisch, heb zelf psychologie gestudeerd. Had pijn aan mijn buik, kon moeilijk slapen, was futloos, niet vooruit te branden.

Dan ben ik naar Nicola toe gegaan, en gemerkt dat ik ben letterlijk in goede handen ben bij haar.

Zo wonderlijk: mijn energie is weer terug !

Voel me nu beter verbonden met anderen. De pijn is weg. Het is dat ik het zelf heb ervaren, anders zou ik het niet geloven hoeveel verbetering er al is, in nu pas slechts twee behandelingen. Als deze reeks reiki behandelingen voorbij zijn, ga ik zeker onderhoudsbehandelingen nemen, en ik raad Nicola aan voor iedereen die zich minder goed voelt.

net begonnen psychologe

Het werkt door op alle terreinen van mijn leven

Nicola werd aanbevolen door mijn broer, die enorm nuchter is. Ik dacht: als het bij hem goede resultaten geeft, waarom dan niet bij mij?

Tijdens de twee behandelingen die ik nu heb gehad, voelde ik dat er een universele kracht aan de gang is. En deze werkt door op alle terreinen van mijn leven.

Nu heb ik ook de beginnerscursus gevolgd en kan ik mezelf behandelen. Ik doe dat veertig minuten per dag. Ik heb ook twee collega’s behandeld, met een goed resultaat. Ik verwacht dat ik de rest van mijn leven aan Reiki doe.

Willem Berndsen,
orderbehandelaar bij een telecombedrijf

Heel veel handen

Op de reiki uitwisselings avonden voelde het alsof er heel veel handen op me lagen, meer nog dan het aantal mensen dat me dan samen behandelde. Het voelde heerlijk.

Nu ben ik bij Nicola voor een reiki behandeling en voel wel duizend handen. Ongelooflijk. Zalig. Helend.

Vrouw werkzaam in de zorg, moeder van puberdochter

Ongelukkige val maakte dat alles stokte

Door een val op straat, en de daarop volgende revalidatie ben ik heel nerveus en bangig geworden.

Nu heb ik reiki behandelingen. Voel me sterker. Blijer. En ben in staat knopen door te hakken. Iedere week neem ik nu een beslissing die ik al lang uitgesteld heb om te nemen. Gelukkig. De angst is ook stukken minder.

Oudere dame

We zagen onze gespannen dochter helemaal ontspannen

Ons kindje van 14 maanden sliep heel slecht. We besloten een reiki behandeling te nemen en kwamen met zijn 3-en, mijn man ook.

We zagen onze dochter ter plekke dingen doen die ze nooit doet: Nicola, die vreemd voor haar was aankijken (ze kijkt altijd weg bij nieuwe mensen), zich vleien op de behandelbank, helemaal ontspannen.

Dat was ongelooflijk, we zien haar nooit zomaar ontspannen. En het hield niet op: na de sessie voelden we ons alledrie nog het hele weekend in een heerlijke relaxte staat. We zijn Nicola heel dankbaar hiervoor en dat onze dochter nu weer goed slaapt.

Ouderstel van duitse afkomst, woonachtig in Amsterdam wonen, 1 kind

Weer helemaal in mijn lijf na geboorte

9 weken geleden heb ik mijn kind ter wereld gebracht. De arts noemde dat ie nog nooit iemand zo goed de weeen had zien opvangen.

Ik gaf tijdens het baren reiki aan mezelf, had engelen aangeroepen, en ademde goed. Er was geen pijn.

Nu ben ik voor het eerst op de Reiki uitwisselingsavond en Nicola heeft mij behandeld. Ik was nog helemaal open, en niet goed in mijn lijf. Na haar behandeling wel, voel ik mijn lijf weer helemaal.

Prille moeder

Er gebeuren mooie dingen in mijn leven

Sinds ik reiki behandelingen neem ben ik veel rustiger.

Er gebeuren mooie dingen in mijn leven. Praten met mijn ex-vriend kan weer.

Als er spanningen zijn rondom een performance ben ik nu de stabiele factor. Mijn kunstenaarsmaatje leunt bij de voorbereidingen nu op mij, in plaats van andersom zoals het altijd was.

Kunstenares, 32 jaar, eerder psychiatrisch behandeld

Reiki bezweert midlife crisis

Ik noemde al maanden dat ik in een midlife-crisis zat. Voelde me niet perse zwaarmoedig maar het leek dat ik alles wat ik wilde in mijn leven al bereikt had.

Al in de eerste reiki behandeling is de crisis doorbroken. Op het werk heb ik juist meer uitdagingen nodig, ben ik achter gekomen.

En ik heb deze daar ook gecreeerd, de uitdagingen. Er zijn nu door mij geinitieerde veranderingen al aangenomen. Ik voel weer de stijgende lijn.

hsp, professional, werkend in het bankwezen

Alsof ik een batterij was die werd opgeladen

Vanuit de drukte en de kou stap ik in een wereld van rust. Nicola treedt me in haar prettige behandelruimte open tegemoet. Ze stelt me op mijn gemak, biedt me een kop thee aan en vraagt naar mij mijn verwachtingen.

Hierop vertelt Nicola wat meer over wat Reiki is en wat de behandeling inhoudt. Zo leer ik dat de kop thee niet bedoeld is om mij op te warmen, maar dat het belangrijk is veel te drinken, zowel voor als na de behandeling. Met de thee vloeien de afvalstoffen namelijk af.

Als ik even later op de behandlbank lig probeer ik mij te ontspannen. Ik denk: is ze al begonnen? Waar staat ze nu? Wat gaat er komen? Ik wil het een en ander wel open tegemoet treden, maar kan ik dat wel? Ik wil nergens aan denken, maar lig nu toch te denken.

Dan begin ik daadwerkelijk te ontspannen. Mijn gedachten beginnen af te dwalen naar allerlei vredige plekken. Open ruimten, natuur, een tocht door bergen van sumatra, gezeten boven op een volgepakte bus.

Waar Nicola nu precies mee bezig is weet ik niet, soms hoor ik haar, dan voel ik een korte aanraking op mijn arm en vervolgens veel langer een handoplegging op beide voeten. Hierbij had ik de voorstelling alsof ik een batterij was die werd opgeladen. Of het nu mijn eigen verbeelding was of niet, mijn voeten waren lekker warm onder het dekentje en ik kon mij hierbij wel een energiestroming voorstellen.

Bram Donkers, Interactie Ontwerper. Bram is te bereiken op: bdonkers@xs4all.nl

Verwerking van de geboorte van mijn dochter

Na de sessie bij jou heb ik veel rust gevoeld. In de sessie hadden we het over hoe ik de geboorte van mijn dochtertje heb ervaren.

Sinds die reiki behandeling kan ik het hebben over mijn bevalling zonder een brok in mijn keel te voelen. Dank je wel!

eigenaresse boutique, moeder van drie kinderen

Nu heb ik meer rust en stel prioriteiten

Ik voelde me erg moe, had weinig energie, was vaak boos. Al tijdens de eerste behandeling kreeg ik een belangrijk inzicht: moe zijn mag!

Ook voel ik nu dat er in mijn leven veel gebeurd is om dankbaar voor te zijn.

Verder heeft Reiki me geleerd om prioriteiten te stellen, namelijk dat ik goed voor mezelf moet zorgen. Pas als het goed gaat met mij, kan ik voor mijn omgeving zorgen.

Dat geldt ook op mijn werk: ik heb nu meer rust, de klant en zijn deadline staan niet meer altijd centraal.

Joosje, zelfstandig onderneemster, kostwinnaar, 4 kinderen

Effecten van een Reiki behandeling

Ik wil een Reiki behandeling

Geen chronisch slaapprobleem meer door reikibehandelingen

Als ik naga wat ik bereikt heb met een jaar reiki ben ik heel blij. Ik heb 20 jaar slaapproblemen gehad.

Van alles geprobeerd: medicijnen, homeopatie. Mijn slaapprobleem heeft me veel geld, tijd en ongemak bezorgd. En nu, door reikibehandelingen, ben ik er vanaf!

Ik heb geen slaapprobleem meer! Ik slaap nog een enkele keer eens wat later in, wat iedereen wel eens heeft. En weet in dat geval precies waar het van komt. Wat twintig jaar lang mij belemmerde is nu verleden tijd.

Op mijn werk wordt er veel aan me getrokken en voel ik me makkelijk schuldig als ik niet doe wat van me verwacht wordt. Ik heb in dit jaar van reikibehandelingen ook geleerd beter te kiezen voor mezelf, mijn eigen keuze´s te maken.

Vrouw, moeder van volwassen zoon, getrouwd, hsp, werkend in de zorg

Kan de hele wereld weer aan

Ik ben er weer héél gelukkig mee. Ik ga hier weer weg met het gevoel dat ik de hele wereld aankan.

Ik besloot de vorige keer geen onderhoudsreikibehandeling in te plannen. Waar ik spijt van heb. Het is zoiets als pas naar de tandarts gaan als je een gaatje hebt. Ben hier (in de praktijk) op dit moment net te laat, dat heb ik geweten. Hier heb ik van geleerd.

Ik plan nu – ondanks mijn heerlijke gevoel nu – wel weer een reikisessie in voor over een aantal weken.

moeder, werkend in de zorg, gescheiden, net van baan veranderd

Alertheid en rechte rug

Na de eerste twee behandelingen had ik een kaarsrechte rug. Dat gaf een gevoel van alertheid. pas later zakte ik weer in elkaar.

Ik besprak een keer met Nicola een emotie waar ik mee worstel, waarop ze vroeg welke functie die emotie zou kunnen hebben.

Ik realiseerde me toen dat ik het bewustzijn dat die emotie brengt, kan toepassen in mijn sociale contacten en mijn werk.

R.V., zelfstandig ondernemer

Ik ga nu op een gezondere manier met mijn lichaam om

Al langere tijd had ik zeer weinig energie, ik hoopte dat Reiki het vermogen van mijn lichaam om meer in balans te geraken, zou ondersteunen. Hoewel ik bij de eerste behandeling absoluut niet ontspannen was, heb ik een aantal nachten daarna heel rustig en diep geslapen. Daardoor voelde ik me overdag veel beter dan voorheen.

Verder ben ik me veel meer bewust geworden van de connectie tussen lichaam en geest en hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren. Ik ga nu op een positievere en gezondere manier met mijn lichaam om. Het kost mij minder moeite om stress te beperken en ook rust die ik nodig heb daadwerkelijk te nemen.

R. Kuiper, secretaresse

 

Effecten van een Reiki behandeling

Ik wil een Reiki behandeling

Na de reiki behandeling had ik helderder zicht

Ik moet het je echt vertellen: ik zag veel helderder. Letterlijk …! Alsof er een waas voor mijn ogen weg was. Kleuren waren helderder. Echt fijn !

Verwonderde onderneemster

 

Dat wat ik bij me droeg en niet van mij was is nu weg

Zomaar een berichtje. Het was zo´n bijzondere ervaring tijdens de behandeling dat ik er eigenlijk geen woorden voor heb. Dat wat ik bij me droeg en niet van mij was is nu weg. En ik voel beneden in m´n buik van binnen warmte en rust, een basis. Waar voorheen de hele dag door angst en onrust zat, al vanaf het moment dat ik ´s morgens wakker werd tot in mijn slaap.

Een blije klant

Effecten van een Reiki behandeling

Ik wil een Reiki behandeling

Nicola haar bereik is twee armen wijd

Ik had buitensporig grote angsten om alleen over te blijven, geen partner, en mijn kinderwens niet vervuld. In de eerste sessie was ik eerst nog bang dat ik niets zou voelen. Maar er gebeurde meteen magische dingen. Vooral toen Nicola haar hand op de plek legde waar ik een hardnekkige ontsteking heb. Het was enorm. Ooit heeft een vrouw met speciale gaves hier al aan gewerkt voor mij. Ze kwam een duim dik op dat gebied. Nicola haar bereik is twee armen wijd.

Een blije klant, verlost van de ontsteking (na vijf antibiotica kuren) en nu een relatie

Geloof er nu in dat ik weer zal gaan werken

In de Reiki sessie heb ik zoveel rust ervaren. Ik voel me innerlijk sterker nu. Mijn vriend zegt dat mijn gezicht veranderd is. Het heeft me zo goed gedaan, dat Nicola voor me zong tijdens de reiki behandeling, een lied waarmee  ik nu opgenomen ben in de kring van moeders.

Zonder het te weten was het vooral voor mij heel belangrijk, want ik heb niet veel familie die mijn kind heeft verwelkomd. Nu voel ik me niet meer zo kwetsbaar, heb meer energie, en kan vooruit zien dat ik weer ga werken op een gegeven moment.

 

Prille moeder

 

Effecten van een Reiki behandeling

Ik wil een Reiki behandeling

 

ik voel me echt goed

Ik heb bovenmatige angsten. Ik heb (nu weer) een leuke vriend, en daar is het weer: als we ruzie hebben ofzo dan raak ik volledig in paniek, en verlam, omdat ik denk dat hij me zal verlaten. Ik heb 3 jaar geleden er therapie voor gehad, maar dat heeft weinig geholpen lijkt het. In de Reiki behandeling van vorige week was er een moment dat ik me echt heel prettig voelde, zonder spanning. Ongekend, heel anders als ik hoe ik me gewoonlijk voel – dat is namelijk heel gespannen.

De hele week heb ik goed geslapen, en géén paniekstoornis gehad, en flink mijn verdriet de ruimte kunnen geven. Ook nu weer is de Reiki behandeling ontzettend fijn, ik voel me echt goed, meer in balans en ga zelfs stiekem hopen dat mijn angsten ooit weg zullen zijn.

studente, 24 jaar

Ik wil een Reiki behandeling

Voel me bijzonder sterk nu

Ik ben heel bekend met healing, heb diverse vormen in de loop van mijn leven meegemaakt. Ik kan het goed gebruiken na een bewogen jeugd. Het heeft me veel gebracht. Al dat therapeutische werk voelt nu als dat het voorwerk is geweest. Want in deze sessie bij Nicola is er nog nooit zoveel gebeurd, als alle andere therapieën voorheen gevolgd. Ik ben er heel blij mee, voel me bijzonder sterk.

 

yogadocente, moeder volwassen zoon, na de reeks Reikibehandelingen een relatie

Niet te geloven

Nicola, het is weer niet te geloven wat je tot stand hebt gebracht. Sleepte ik me tegen half 5 vermoeid en volkomen uit balans naar je praktijkruimte, lichtvoetig stapte ik weer naar buiten. Pijn in m’n nek: weg. Pijn in mijn schouders: verdwenen. Kabaal in mijn hele lijf: verstomd. Interne verbrokkeling: voorbij. Somberheid, hekel aan mezelf, nervositeit: allemaal weg, opgelost, verdwenen.

Het moment waarop de energie aan me gegeven werd heb ik heel intens beleefd. Maar dat was nog lang niet alles, want die avond was ik één en al energie en opgewektheid en ’s nachts kon ik niet slapen. Niet van spanning ofzo, maar omdat ik die slaap helemaal niet nodig leek te hebben. Ik heb er langdurig van liggen genieten. Ik voel me als herboren. Dank je wel, je bent een wonder dat je dat kunt doorgeven.

(Het hierboven beschrevene gebeurde na de zesde Reiki behandeling. Veertien dagen na de behandeling nog een bedank e-mail:) Dat energieke is heel lang bij me gebleven, dagenlang. En toen het begon af te nemen, putte ik nieuwe energie en tevredenheid uit de troostende gedachte dat het KAN, dat het mogelijk is om op die manier energie te krijgen. En dat ik er open voor sta en iemand weet die het aan me kan geven. Op de een of andere manier word ik heel aards, geaard, met een stevige bodem onder mijn voeten dankzij iets wat juist niét aards is.

Eigenaresse communicatiebureau, 53, twee volwassen kinderen, lat-relatie.

Effecten van een Reiki behandeling

Ik wil een Reiki behandeling