Oervrouw mysterieschool

De weg van de Oervrouw

 

Veel spiritueel begaafde vrouwen halen niet uit hun leven en werk wat er in zit

Herken je je in het volgende:

 • Je hebt je persoonlijk en spiritueel ontwikkeld maar komt niet goed tot je recht.
 • Je kan heel goed verbonden zijn met de bron, maar ben je dat ook geregeld kwijt.
 • Jouw unieke talent wordt niet (genoeg) herkend en erkend.
 • Je voelt je niet zo welkom op aarde.
 • In jouw, in je lichaamsgeheugen, zit er nog de jaren van ‘overleven’ vast (terwijl je wel al volop aan het leven bent ).
 • Je kampt met grote tegenstelling in jezelf. Zoals gezien willen worden, en niet in het voetlicht willen of durven treden, tegelijkertijd. Zo gevoelig en zo krachtig. Allebei. Met gemak volop licht door je heen kunnen laten gaan maar ook tijden in volledige duisternis doorbrengen. Het lijkt steeds te botsen en maakt dat je niet makkelijk van jezelf kunt houden.

Wat is er nodig?

 • Je hebt bedding, inspiratie en continuïteit nodig om je persoonlijke proces aan te gaan en door te zetten.
 • Het is nodig je lijf meer te gaan bewonen, ook al leek dat niet mogelijk tot nu toe.
 • Je spirituele vaardigheden en mogelijkheden substantieel te vergroten door te aarden.
 •  Kennis en ervaring wat betreft voor–christelijke spiritualiteit van de Lage Landen (Nederland, België, Duitsland). Wat is er vroeger hier geweest is je niet zo bekend en houdt je ook tegen om tot bloei te komen.
 • Kennis en ervaring van en met vrouwelijk leiderschap.

Wat is Weg van de Oervrouw ?

De Weg van de Oervrouw is een subtiel & krachtig mystieke pad. In de Weg van de Oervrouw wordt gewerkt met beproefde methodes en technieken om meer in je lijf & bekken te komen en uit je hoofd. Om te gronden, je meer je welkom op aarde te doen voelen, waarbij je meer verbinding voelt met jezelf en je Oervrouw sisters dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden, en jij en je unieke kwaliteiten door jezelf en anderen nu wel gewaardeerd gaan worden. Diepgaande rituelen, meditatie, dans, natuur, vuur, healing, stilte, spiegeling, trance, het hart, gesprekscirkel en diepe veilige geaarde bedding.

Fijn dat Nicola je heeft kunnen helpen, ze is een super healer!”
Klara Adalena

 

“heb ik veel meer begrip en ervaring gekregen van wat ware vrouwelijke kracht is, en hoe deze uit te dragen.”

De naam Oervrouw – bezieling

Krijg je beelden van een prehistorische vrouw bij de naam Oervrouw? En vind je haar primitief en wild, minderwaardig dan je gecultiveerde ontwikkelde deel? Staan de beelden van de prehistorische vrouw je tegen?
Of wil je juist dat deel in jou dat primair reageert, vergroten omdat het waar is?  En vanuit waarheid, vanuit diepe verbinding met de bron, met je ziel, zonder decorum, niet verscholen achter je werk, je status, prestige – dat deel dat wijs is en in contact staat met het ongeziene – meer de ruimte geven? Dat deel van je dat zacht is, niets groter dan liefde wil dan geven en ontvangen, dat je ziel helemaal volledig op aarde er mag zijn? Ze is welkom !

“Ik ervaarde genoeg veiligheid om me te uiten over waarover ik me ergerde. Dat was opvallend, zeker een teken dat ik gegroeid ben in het niet meer uit de weg gaan van conflicten. “

 

“Ik heb elders een heel jaar in een vrouwencirkelgroep gezeten. Vanmiddag bij Nicola heb ik , ondanks dat ik nog niemand kende, meer verbinding gevoeld dan in dat hele jaar. “

 

Wanneer is de Weg van de Oervrouw niets voor jou ?

 • Als alles in je leven is al perfect is en om dat te zo te houden er beter geen verandering mag plaatsvinden.
 • Als je spirituele talent al helemaal tot uitdrukking komt en je er ook goed van kunt leven.
 • Je niet wilt investeren in jouw groei.
 • Als al je zaterdagen al volgepland staan ( er is maandelijks een tempelbijeenkomst)

 

“…. er is een grote shift geweest. … Echt het is het grootste kado wat ik ooit ontvangen heb.
Dankjewel Nicola dat jij dit mogelijk maakt”.

Lisenka Brouwer


Wat levert de Weg van de Oervrouw je op:

 • Meer in contact met je vrouwenkracht, wat zal maken dat je beter kunt ontvangen op alle gebieden: relationeel, spiritueel, financieel.
 • Verdieping en verbreding en verankering van je helende vaardigheden.
 • Je gaat beter functioneren in je eigen praktijk – regulier of alternatief – met meer vertrouwen.
 • Ben je meer in balans en ervaart daardoor meer levenskwaliteit.
 • Ben je ervarener in het doen van rituelen en kun je er daardoor zoveel meer mee doe in jouw veld van expertise.
 • Ben je in nauwer contact met de natuur, de getijden, en jouw natuur.
 • Heb je een betere gezondheid en minder stress door een beter band met je lijf en het meer in je lichaam zijn.
 • Ben je meer in lijn met jouw zielsbestemming en voel je je daardoor in de stroom en levenslustig.
 • Je energiehuishouding groeit waardoor je een safe space ofwel een veel grotere bedding kunt neerzetten voor heilige rituelen, inwijdingen en groepen/ groepstrainingen.
 • Oervrouw zussen, wie weet voor het leven. Sisterhood ervaren.Het is niet meer van deze tijd het alleen te doen.
 • Je welkom voeler op aarde precies zoals jij bent, een welkom voor jouw authenticiteit.
 • De tijdens de intake besproken persoonlijke intenties zijn uitgekomen.

 

“Door jou heb ik kunnen ervaren hoe kwetsbaar ik ben en tegelijk hoe sterk ik kan wezen.”

 

“Na iedere sessie ervaar ik een nieuwe balans in mijn lichaam. De sessies werken ook geruime tijd door.                                                             Het is mijn ervaring dat Nicola … over een hoog spiritueel niveau beschikt, waardoor zij heel adequaat en liefdevol begeleidt.”
Lauri Franssen, auteur Het huis van Isis

 

Bonussen, extra krijg je:

Útiseta, in de natuur ( verwant aan een vision quest, maar dan anders. Duur : 1 dag). Verbind je jezelf op een diepgaande manier met Moeder Aarde en je eigen unieke Natuur door dit diepgaand sjamanistsich ritueel van de Lage Landen. Een intense reis buiten naar het diepste van je ziel. Het opzoeken van de wilde natuur om je te verbinden en meer van jezelf te ontdekken is van alle culturen en tijden.
Ter waarde van € 235, –

Rite of the Womb Het Ritueel voor de baarmoeders is een krachtige inwijding, een energetische transmissie naar de baarmoeder die ons op alle lagen er aan herinnert aan de eenvoudige en essentiële waarheid dat de baarmoeder een plek van de kracht van creatie en geboorte geven aan het leven is. Een magische plaats in ons lijf die toegang heeft tot de melkweg en ook tot de baarmoeder van Moeder Aarde. Na je deze inwijding kun je dit weer doorgeven aan de vrouwen om je heen. Ter waarde van € 97, –

Pijlbreek ceremonie Overtref jezelf. Een uitdagend ritueel wat je helpt in de zonnewereld te komen en met ‘jouw’ godin te verbinden. Een heerlijk tegelijk aards en hemels ceremonie waarbij je je krachten leert bundelen en in het nu te zijn.
Ter waarde van € 97, –

Excursie naar een Nederlandse godinnenplek van weleer. Waarschijnlijk naar de nog nauwelijks ontgonnen vindplaats van het altaarsteen van Godin Sandraudiga en het beeld van Sandraudiga.

 

“Eindelijk grond onder mijn voeten”

 

“Ik was blij dat je ook over je eigen proces deelde, Nicola. Ik merk dat ik dat erg belangrijk vind om te begrijpen waar iedereen staat, dus ook de leider (die toch “de antenne” van de groep is).”

 

“Er (was) veel ruimte voor humor zonder daarbij uit het oog te verliezen dat humor een serieuze zaak is ; )”

 

 

Nicola – mijn spiritueel ontvangen naam betekent letterlijk ‘overwinning’

NicolaWie ik ben? Ik ben priesteres, healer en trainer met achttien jaar ervaring. Nadat ik in 2000 werd verrast door een spontaan en diepgaand visioen gooide ik het roer op relationeel- en werkgebied volledig om. Werkte ik voorheen als wetenschappelijk onderzoeker en projectmanager, nu was ik supergemotiveerd om het ongeziene een grote plek in mijn leven te geven.
Ik ben hoogsensitief en ervaringsdeskundige en geschoold om jou te leren omgaan met de gevolgen van seksueel misbruik, plotseling verlies door de dood of een angststoornis. En ik leer nog steeds bij om met mijn eigen littekens en eigenheden een zinvol leven te leiden. Ondertussen heb ik al honderden mensen tijdens moeilijke periodes in hun leven bijgestaan. Hen geholpen de eigen levenskwaliteit te verhogen en doorbraken bewerkstelligd in het persoonlijke proces naar een op hun gemak op aarde zijn gevoel. Jaarlijks begeleid ik een heilig vuurloopritueel. Sinds 2009 train ik kleine, veilige en overzichtelijke groepen vrouwen die hun oude ik afleggen en in een nieuw bewustzijn stappen. Het nieuwste traject is de ‘Weg van de Oervrouw’.

 

“Ik ken Nicola nu een aantal jaren en steeds blijkt weer dat ze mij een stuk verder kan helpen in mijn levensreis. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om relaties of werk of een ander item.”

A.M.

 

“Ook de kracht van mijn Afrikaanse voorouders liet zich zien tijdens de behandeling. Dat deze ook gevoeld, benoemd en weerspiegeld werd door Nicola maakte de ervaring des te krachtiger.”

 

godinnenbeeldje oeroud

 

Locatie van de bijeenkomsten

De tempeldagen zijn in het comfortabele Lichtcentrum Amsterdam, Schellingwouderdijk 337 te Amsterdam. Deze oase van sfeervolle inspiratie heeft ook een boomgaardje; we werken er ook buiten. Ook goed bereikbaar met het OV. Gratis parkeren.
Sommige tempeldagen zijn in geselecteerde goed bereikbare natuurgebieden.

 

Praktische info De weg van de Oervrouw 2019

De tempeldagen zijn van 10.30 tot 16.30 op de volgende dagen:

zaterdag 2 februari  – Tevens Proefdag : 79 € , of met korting 59 €. Meld je aan door het formulier in te vullen.

De Eerste tempeldag van 2 februari was schitterend. Er deden fijne vrouwen mee. Een ieder ging gevoed, en met nieuw elan weer naar huis. Kennis en vertrouwen toegenomen, al in 1 dag.  Er kunnen nog 3 vrouwen toegelaten worden, die 10 maart kunnen instromen.

zondag 10 maart

zaterdag 30 maart

zaterdag 20 april

zaterdag 25 mei

zaterdag 22 juni

Zaterdag 13 juli

 

Verwacht niet alleen in de stroom te komen staan, maar ook een diep gevoelde innerlijke vrede te ervaren

 

Aanmelding en informatie
Resoneert er iets ?

 • Je intake gesprek vraag je aan je via onderstaand formulier of info@atlasreiki.nl
 • Informatie per email, whats app of 06 40000827
 • Op 10 maart kan nog door een enkeling is er de Oervrouw geproefd worden, van 10.30 uur tot 16.30 uur. Meld je aan door middel van onderstaand formulier.

  Proefdag 2 februari De Weg van de Oervrouw

  Opgave
  • Prijs: 0,00 € Aantal:
  • Prijs: 59,00 € Aantal:
  • Prijs: 79,00 € Aantal:
  • 0,00 €

 

 

Investering in jezelf, de Weg van de Oervrouw
Je kunt kiezen aan de hand van behoefte aan begeleiding en budget. De prijs is voor een half jaar en is inclusief 21% btw, materialen digitaal en bonussen.

De Luxe € 1267,-    inclusief tussen iedere tempeldag een coachingssessie
Compleet € 1077,-  met 3 één op één coachingssessies
Basic € 879,-

Een op een sessies
Individuele coaching sessies zijn je tot steun in jouw persoonlijke ontwikkelingsproces Per keer wordt afgestemd of er een techniek ingezet wordt als Inquiry, relational precense, supervisie, healing, Reiki behandeling, Voorbij komen aan je Demonen-methode of een ritueel.

Certificaat
Het minst belangrijke en wel iets heel moois in handen: het Oervrouw certificaat. Deze ontvang je aan het eind van de Weg bij er steeds ZIJN op de tempeldagen.


FAQ veel gestelde vragen over het eerste Oervrouw ½ jaars traject

Wat is een tempeldag ?
Een tempeldag is de dag dat we bijeenkomen in een toegewijde ruimte. Een dag van toegewijde tijd voor ons eigen innerlijk proces zonder afleiding zoals sociale media, gezin, werk, relaties. Op de plaats waar we de tempeldag houden wordt de Kosmische Moeder geëerd en dat geef een extra warme zachte bedding en makkelijkere toegang tot jouw spirituele support team.
Een ieder is vrij in haar eigen overtuigingen.

Is er plek voor mij bij De Weg van de Oervrouw?
Er zijn maximaal 7 plekken voor spiritueel ontwikkelde vrouwen die moeten omgaan met grote tegenstellingen in zichzelf, én vastbesloten zijn een grotere impact te maken. Resoneert dit met jou, vraag dan snel een intakegesprek aan om je te gaan verzekeren van jouw plek. De Weg van de Oervrouw is uniek in zijn soort. Er zijn niet veel plekken dus wees er snel bij.

Wordt ik getraind om primitiever te zijn bij de Oervrouw?
Woorden die bij Oervrouw passen zijn: natuurlijkheid, in het begin was er de moeder, zachtheid én die enorme kracht, enorm oud, veel wijsheid. Puurheid. Ziel.
Misschien zie jij een schreeuwende naakte vrouw met een speer woest en chaotisch rondlopen. Of door een man aan haar haren voortgetrokken.
De oermensen echter maakten verfijnde beelden en potten. En hoefden maar een paar uur per dag te ‘werken’ om alles te verzamelen en maken wat ze nodig hadden. Ze waren afgestemd op het welzijn voor de hele gemeenschap en diep verbonden met de natuur.

Feminine Divine
Het vrouwelijk goddelijke is op haar retour. Eens, duizenden jaren geleden, was Zij die aan de oorsprong staat van al het leven & zich in alles manifesteert, de belangrijkste godheid van alle culturen. Nu komt zij langzaam maar zeker weer terug om haar rechtmatige plek in te nemen. Wij kunnen dat ondersteunen. Door het leiderschap over ons eigen leven op te eisen.

 

gelukkige vrouw in het bos ritueel reiki healingof meer info, enige opties: