Reiki behandeling voor je kind

  • Heeft je kind slaapproblemen?
  • Huilt je baby zonder reden?
  • Heeft je kind gedragsproblemen?
  • Is je kind stil en teruggetrokken, heeft zij/hij mogelijk een trauma opgelopen?
  • Is je kind nu weer verkouden?
  • Zijn de oren of de keel alweer ontstoken ?
  • Heeft je kind een ASS ?

 

nicola geeft reiki aan vita (1024x786)

Positieve effecten van Reiki voor kinderen

Kinderen vinden Reiki prettig.

Kinderen gaan door Reiki veel beter in hun vel zitten. Reiki vergroot het zelfherstellend vermogen substantieel.
Het zelfvertrouwen van je kind neemt toe.
Dat wat in de weg zat wordt weggenomen.

Reiki neemt zorgen van de ouders weg.

Kinderen zijn kinderen

Voor het welslagen van de Reiki behandelingen hoeven kinderen niet stil te liggen. Je kind kan zitten of liggen, of beweeglijk zijn, of praten, met speelgoed spelen, tijdens de behandeling, precies zoals zij het op dat moment voelt. Een favoriete knuffel en of speelgoed meenemen raad ik aan.

Genezen is een proces

Afhankelijk van de klacht, en het gewenste resultaat, zijn één, of meerdere Reikibehandelingen, nodig. Vaak is 4 behandelingen

Gezond verstand

Reikibehandelingen bieden géén vervanging van doktersbezoek. Reiki biedt een waardevolle aanvulling.

Baby´s, peuters en kleuters

Eén, of beide verzorgers komt samen met het kind en blijft tijdens de Reikisessie erbij. Zo nodig blijft je kind op je schoot tijdens de behandeling.

We zagen onze gespannen dochter helemaal ontspannen


Ons kindje van 14 maanden sliep heel slecht. We besloten een Reiki behandeling te nemen en kwamen met zijn 3-en, mijn man ook.

We zagen onze dochter ter plekke dingen doen die ze nooit doet: Nicola, die vreemd voor haar was aankijken (ze kijkt altijd weg bij nieuwe mensen), zich vleien op de behandelbank, helemaal ontspannen. Dat was ongelooflijk, we zien haar nooit zomaar ontspannen.

En het hield niet op: na de sessie voelden we ons alle drie nog het hele weekend in een heerlijke relaxte staat. We zijn Nicola heel dankbaar hiervoor en dat onze dochter nu weer goed slaapt.

Ouderstel, woonachtig in Amsterdam, 1 kind

Basisschool kind

Je komt samen. We bekijken ter plekke of je kind zich het prettigst voelt als je bij de behandeling erbij blijft. Dat is meestal zo. en de moeder of vader kan ook eeven een meditatief moment nemen.  Of hij/zijn neemt even in de wachtkamer plaats.

Puber, tiener

Afhankelijk van wat jij en je kind prettig vindt kom je de eerste keer samen. We bekijken ter plekke of je kind zich het prettigst voelt als je bij de behandeling erbij blijft, of in de wachtkamer plaats neemt, of bij vervolg sessie uw tiener zelfstandig komt.

De sessies worden ook met de ouder besproken.

Als naar de praktijk komen belastend is of niet kan

Als je op reis bent, je in een buitenland bevindt, je nog in het kraambed ligt, de week te vol is of wat voor reden dan ook dat het niet handig is om langs te komen, kunnen behandelingen op afstand gegeven worden. Dit werkt ook uitstekend. ( Op afstand klinkt misschien raar. Tijd en ruimte bestaan niet heb je vast wel eens horen zeggen)

Reikicursus voor kinderen

Kinderen die geïnteresseerd zijn, kunnen ook een Reikicursus volgen. Voor kinderen stellen we, als het kan, een kindergroepje samen. Voorwaarde voor een kind om deel te nemen is dat zij of hij een volwassene, bijvoorbeeld een ouder of een oma, in haar of zijn omgeving heeft die ook Reiki beoefent.

 

Wat hebben mensen gehad aan sessies? Ervaringen

Kinderen

Reiki sessie kind onder 6 jaar 40,00.  Duur 20 minuten

Reiki sessie kind onder 12 jaar 50,00. Duur 30 minuten

Reiki sessie jongere onder 18 jaar 65,00. Duur 40 minuten

7 dagen Reiki op afstand voor een kind 107 Euro

Ja, ik wil Reiki voor mijn kind, of wil meer informatie

Maak een afspraak. Of bel 06 40000827 of e-mail: info@atlasreiki.nl of spreek een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek af.