Reiki behandeling voor je kind

  • Heeft je kind slaapproblemen?
  • Huilt je baby zonder reden?
  • Heeft je kind gedragsproblemen?
  • Is je kind stil en teruggetrokken?
  • Is je kind nu weer verkouden?
  • Zijn de oren of de keel alweer ontstoken ?

 

  • Heeft je kind een handicap ?

 

nicola geeft reiki aan vita (1024x786)

Positieve effecten van Reiki voor kinderen

Kinderen vinden Reiki prettig. Ze gaan door Reiki veel beter in hun vel zitten. Reiki vergroot het zelfherstellend vermogen substantieel. Het zelfvertrouwen van je kind neemt toe. Op natuurlijke wijze kan Reiki jullie kind helpen. Reiki neemt zorgen van de ouders weg.

Kinderen zijn kinderen

Voor het welslagen van de Reiki behandelingen hoeven kinderen niet stil te liggen. Je kind kan zitten of liggen, of beweeglijk zijn, of praten, met speelgoed spelen, tijdens de behandeling, precies zoals zij het op dat moment voelt.

Genezen is een proces

Afhankelijk van de klacht, en het gewenste resultaat, zijn één, of meerdere Reikibehandelingen, nodig.

Gezond verstand

Reikibehandelingen bieden géén vervanging van doktersbezoek. Reiki biedt een waardevolle aanvulling.

Baby´s, peuters en kleuters

Eén, of beide verzorgers komt samen met het kind en blijft tijdens de Reikisessie erbij. Zo nodig blijft je kind op je schoot tijdens de behandeling.

We zagen onze gespannen dochter helemaal ontspannen


Ons kindje van 14 maanden sliep heel slecht. We besloten een Reiki behandeling te nemen en kwamen met zijn 3-en, mijn man ook.

We zagen onze dochter ter plekke dingen doen die ze nooit doet: Nicola, die vreemd voor haar was aankijken (ze kijkt altijd weg bij nieuwe mensen), zich vleien op de behandelbank, helemaal ontspannen. Dat was ongelooflijk, we zien haar nooit zomaar ontspannen.

En het hield niet op: na de sessie voelden we ons alledrie nog het hele weekend in een heerlijke relaxte staat. We zijn Nicola heel dankbaar hiervoor en dat onze dochter nu weer goed slaapt.

Ouderstel van duitse afkomst, woonachtig in Amsterdam, 1 kind

Basisschool kind

Je komt samen. We bekijken ter plekke of je kind zich het prettigst voelt als je bij de behandeling erbij blijft, of in de wachtkamer plaats neemt.

Puber, tiener

Afhankelijk van wat jij en je kind prettig vindt kom je de eerste keer samen. We bekijken ter plekke of je kind zich het prettigst voelt als je bij de behandeling erbij blijft, of in de wachtkamer plaats neemt, of bij vervolg sessie uw tiener zelfstandig komt.

De sessie’s worden ook met de ouder besproken.

Reikicursus voor kinderen

Kinderen die geïnteresseerd zijn, kunnen ook een Reikicursus volgen. Voor kinderen stellen we, als het kan, een kindergroepje samen. Voorwaarde voor een kind om deel te nemen is dat zij of hij een volwassene, bijvoorbeeld een ouder of een oma in haar of zijn omgeving heeft die ook Reiki beoefent.

Wat hebben mensen gehad aan sessies? Ervaringen

Ja, ik wil Reiki voor mijn kind, of wil meer informatie

Maak een afspraak. Of bel 020 – 6860910 of e-mail: info@atlasreiki.nl of spreek een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek af.