missie Atlas Reiki

 

Atlas Reiki staat voor wekelijkse Reiki trainingsavonden en

Atlas Reiki heeft  enkele missie: Zoveel mogelijk mensen op een gemakkelijke, prettige en betrouwbare manier in contact brengen met professionals waar ze een klik mee hebben.

We geloven er in dat we mensen kunnen helpen en gelukkiger kunnen maken als zij op een laagdrempelige manier, op een moment dat het hen uitkomt, en in een omgeving waar zij zich prettig en vertrouwd voelen, contact kunnen onderhouden met professionals waar zij op dat moment behoefte aan hebben.

Dit kan een duwtje in de juiste richting betekenen in onzekere tijden, steun op moeilijke momenten, vermaak op verveelde momenten, gezelschap op een saaie middag of advies bij lastige keuzes. Er kunnen vele redenen zijn waarom je op bepaalde momenten graag een professional in je buurt wilt hebben.

Met Yohello kan iedereen die ene professional vinden die precies datgene biedt wat aansluit bij de behoefte van dat moment. Je voert eenvoudig je interesse of behoefte in en ziet direct wat er door wie aangeboden wordt. Een paar seconden later ben je in gesprek.

We weten dat we veel steun, advies, richting, gezelschap en vermaak kunnen brengen, iedere dag weer. Dat we echt waarde kunnen toevoegen aan het dagelijks bestaan. Dat is waar we ons continue voor inspannen en ons uiterste best voor blijven doen. Als we ook jou wat gelukkiger kunnen maken dan is onze missie geslaagd.