VIP dag , vernieuw je Reiki Masterschap

Je bent Reiki Master

Je krijgt niet de support van je eigen Reiki Master die je zou willen.
Je eigen Reiki Master is geen Reiki professional
Je kunt mensen inwijden maar doet het amper.
Je vindt het heerlijk iemand te behandelen. Maar er komen ook vragen naar boven.

Atlas Reiki ondersteunt Reiki Masters

Je bent ooit verliefd geworden op Reiki. Je hebt het hele traject doorlopen.

 

Doorgroeidag Reiki Masters Ontmoetingsdag

Je bent reiki master geworden. In een weekend, of jij hebt er destijds een jaar voor uitgetrokken. Dat was een jaar geleden, of 10 jaar geleden. Je wijdt mensen in, of je hebt nog nooit iemand ingewijd. Je beoefent dagelijks reiki op jezelf en anderen, of alleen als bijvoorbeeld een vriendin een klacht heeft.

Zoveel reiki masters, zoveel verschillen, en zoveel overeenkomsten, die we nog niet kennen. Hoe verdiepen we wat wij de wereld te bieden hebben? Hoe worden we zekerder van onszelf? Hoe blijven we onszelf beter leren kennen? Hoe integreren we beter wat we al kennen? Op de Atlas Reiki doorgroeidag krijg je handvaten hiervoor en verzeker je je van meer vertrouwen in jouw vermogens.

Deze dag is er ook om genieten. En om jezelf te voeden. Laat je overspoelen door de zachte kalme Reiki-energie, en leer van de inzichten en praktijkervaring die meervoudig Reikimaster Nicola en anderen met je delen. Je verdiept en vernieuwt je band met Reiki. Je keert terug naar de kern van Reiki. Voel hoe Reiki nog intenser kan werken, samen met andere reiki masters in een heerlijke omgeving. Je oefent aan behandel-banken. Theorie en praktijk wisselen elkaar af.

Praktisch

Je bent ook welkom als je je opleiding bij (een) andere Reikimaster(s) hebt gevolgd.
De doorgroeidag gaat door met minimaal 3 reiki masters. Maximaal 10 reiki master.
Deelname op volgorde van betaling.

De workshop is op zaterdag 12 maart van 11.30 uur tot 16.00 uur.
De investering in jezelf is 65 Euro. Dit is inclusief BTW, een factuur, evt losbladige achtergrondinfo, versnaperingen en thee.

Aanmelden of informatie

Meld je aan door het formulier in te vullen. Vermeld bij opmerkingen, onderaan het formulier, waarvoor je je opgeeft. Ook kunt je je per telefoon (020 – 6860910) of e-mail (info@atlasreiki.nl) opgeven.