Proefdag 2 februari 2019 De Weg van de Oervrouw

https://atlasreiki.nl/oevrouw2019/

Op 2 februari 2019 start de Weg van de Oervrouw

Veel spiritueel begaafde vrouwen halen niet uit hun leven en werk wat er in zit

Herken je je in het volgende:

Je hebt je persoonlijk en spiritueel ontwikkeld én bent toe aan nieuwe stappen
Ken je het heel goed, verbonden zijn met de bron, maar ben je ‘het’ ook geregeld kwijt?
Jouw unieke talent wordt niet (genoeg) herkend en erkend.
Je vrouwenkracht mag en kan veel groter.
Je voelt je niet zo welkom op aarde
In jouw, in je lichaamsgeheugen, is er nog de jaren van ‘overleven’ (terwijl je wel al volop aan het leven bent ).
Je kampt met grote tegenstelling in jezelf. Zoals gezien willen worden, en niet in het voetlicht willen of durven treden tegelijkertijd. Zo gevoelig en zo krachtig. Allebei. Met gemak volop licht door je heen kunnen laten gaan maar ook tijden in volledige duisternis doorbrengen.

Wil je ook dienend en leidend zijn bij het achter ons laten van het patriarchaat? Wil je jouw helende, rituele, energetische vermogens vergroten en beter kunnen aanwenden voor jezelf en jouw ‘gemeenschap’?. met gemeenschap, tribe, community, bedoel ik de mensen waar je voor werkt, die jij begeleidt, helpt om meer zichzelf te zijn.

De Weg van de Oervrouw wordt begeleidt door Nicola Romme . Haar missie is het om healers ( zoals healers, artsen, psychiaters, priesteressen, heksen, medicijnvrouwen – en – mannen, boeddhistische priesters ( v/m) , coaches, sjamanistische begeleiders van sacred medicine ceremonies, yogadocenten) bij te staan hun band met het onvergankelijke en vaak niet zichtbare (weer) te vinden, te vergroten, bij te staan bij hun lichaam meer bezielen en zich meer thuis te voelen op aarde. Haar methodes zijn diepgaande healingtrajecten, trainingstrajecten, rituelen waaronder het heilige vuurloopritueel. Ik heb honderden mensen al geholpen om meer zichzelf te zijn.