Open Tempeldag 11 september

Open Tempeldag 11 september

Een Open Tempeldag is een Viering. Een viering van het leven, onze natuur en onze essentie. Een viering van jouw leven en van al onze unieke gaven. We willen jouw gaven zien, erkennen en vieren temidden van een warme bedding.

De Open Tempeldag biedt een Viering waar je als deelneemster actief deel aan neemt. Een ruimte, een plek waar je een rijke schakering van priesteressen, ceremonie begeleidsters, oervrouwen, healers en gewoon superfijne vrouwen zult treffen. Vrouwen die het leven leven, eren en vieren in al haar schakeringen. Die de schaduwkanten niet uit de weg gaan, en vreugde een plek geven.

De herfst zet in. Vrij snel zal nu de dag en nacht weer even lang zijn, waarna de duisternis de overhand zal krijgen op het licht. Het is tijd om de eerste oogsten binnen te halen. Het is een goed moment om terug te kijken naar de afgelopen maanden, om je bewust te zijn van wat je hebt voortgebracht.

Het is tijd om een heilig vuur te ontsteken, te offeren en ons te reinigen opdat we bereid zijn de zomer achter ons te laten, en in het nu komen. Om aandacht te besteden aan de verbinding met de natuurkrachten, met sisters en het mysterie. En zo je ziel te laven.

smudgen

 

Voel je veel druk en haast in je dagelijkse leven?

Je weet  dat je een spritueel wezen bent in een mensenlijf, maar hoe doe je daar recht aan?

Is het lastig in het nu te zijn?

Waar sta jij nu? Wat heb jij te vieren? te oogsten en wat mag losgelaten worden? Wat dient je niet meer?

Is het tijd de stilte in te keren en je ziel, niet je ego, meer ruimte geven? Waar verlangt jouw ziel naar als je ego verstomt?

Wat heb jij nodig om opgeruimd de herfst in te stappen?

Hoe ga je er voor zorgen ‘het’ niet alleen te doen,  maar samen?

Schaamteloos Genieten

Je voelt de roep om dieper te gaan, je innerlijk vuur, je passie aan te blazen en vreugdevol volgende stappen te zetten. Elkaar’s vuur en passie te erkennen, uit te nodigen en laten groeien. Ruimte en bedding bieden voor jezelf en voor elkaar.

Hier kun je Schaamteloos Genieten ervaren. En ophouden met eindeloos geven en anderen helpen en daarmee onbewust jezelf te verbergen.

Misschien ben je nieuwsgierig naar nieuwe inzichten op je spirituele pad. Nieuwsgierig naar jouw volgende stappen om jouw unieke gaven in de wereld te zetten voorbij je individuele behoeften. En voor het grotere geheel. Voorbij je veroordelende innerlijke stem, voorbij beperkende overtuigingen . Voorbij de schaamte naar schaamteloos genieten. Dan is dit jouw plek.

De vuurpriesteressen Bonita, Margo, Nicola en Rita  zullen de dag  voorbereiden. Er voor zorgen dat je de diepte in kunt gaan en verkwikt, gevoed, geinspireerd en vervult raakt.


Praktisch, tijden

Zaterdag 11 september van 10 uur tot 16.30 uur Na afloop is er nog thee, om 17 uur ben je klaar om te vertrekken.

Locatie

De tempeldag is op Morgenland, een buiten / natuurtempel, onderdeel van de biologische  zorgboerderij Sterrenland. Al 2 jaar dragen we er bij aan de mooie verwelkomende en verdiepende energie die daar is.

Adres: Meermuidenseweg 19B, Twello.
Gratis parkeren op eigen terrein of langs de weg. Autoafstand vanaf Groningen 1 u 25 , Eindhoven 1u 10, Amsterdam 1 uur 15 , Utrecht 1 uur, Zwolle 35 min.
OV: Te fietsen vanaf Station Deventer in 20 minuten en te lopen vanaf Station Twello in 15 minuten.

Mogelijkheid tot budgetovernachting – in eigen tent of op matje in de zaal – ter plekke voor 15 €.  Inlichtingen: toos.rubbens@sterrenland.com. Vele B&B’s, campings en Hotel Gaia zijn in de directe nabijheid.

Info

Heb je vragen? Stel ze via info@atlasreiki.nl of 06 – 40000827 of in de “Opmerkingen” in het formulier.

Opgave

Open Tempeldagen - de Mysterieën van het Vuur

Geef je op voor een of meerdere Open Tempeldagen
  • Prijs: 40,00 €
  • 0,00 €

Leave a reply