Atlas Reiki Amsterdam, parkeren, adressen en route

Adres en route individuele behandelingen en adres trainingen ATLAS REIKI

Contact 

Individuele sessies:
Praktijkadres bij Noord Straalt
Tt. Vasumweg 24A, 1 hoog
1033 SC Amsterdam

Er is volop parkeerruimte voor de deur
Parkeren voor de deur
is gratis na 19 uur en in het weekend. Tot 19:00 uur is het €1,30 per uur, daarna gratis. De parkeercode is 19569.

Atlas Reiki Noord Straalt straatzijde

Route lopend of met de (OV)fiets vanaf CS
Komende vanaf het centrum neem je aan de Ijzijde van het Centraal Station de gratis NDSM pont. Deze veerboot 906 vaart in de spits ieder kwartier, daarbuiten ieder half uur, en brengt je in een ontspannen kosteloze boottocht dwars over het IJ in 14 minuten van het Centraal Station (Ijzijde) naar de NDSM aanlegsteiger. Daar loop (of fiets) je in 4 minuten naar de Tt Vasumweg 24a. Je gaat via de Ms Van Riemsdijkweg na 350 meter rechtsaf de tt Vasumweg op.

godinnenbeeld godin asherah beeldje godinnentempel steen kaars godinnentempel

Komende vanaf Amsterdam West neem je op de Pontsteiger in de Spaarndammerbuurt de gratis NDSM pont.
Deze veerboot 903 vaart in de spits iedere tien minuten, daarbuiten ieder half uur, en brengt je in een ontspannen kosteloze boottocht recht over het IJ in 7 minuten van de Pontsteiger naar de NDSM aanlegsteiger. Daar loop (of fiets) je in 4 minuten naar de Tt Vasumweg 24a. Je gaat via de Ms Van Riemsdijkweg na 350 meter rechtsaf de tt Vasumweg op.

houten behandelruimte Atlas Reiki bij Noord StraaltDichtstbijzijnde bushalte is Atatürk Bus 35, 36 en  293 stoppen op halte Atatürk
De dichtstbijzijnde bushalte is aan de weg Atatürk. Vanaf halte Atatürk is de praktijk in 3 minuten te lopen. Je loopt naar de Klaprozenweg – van de brug weg – en steekt na 250 meter over bij de stoplichten. Je loopt de Ms Van Riemsdijkweg op en gaat dan de eerste weg links, de Tt Vasumweg.

Met het OV vanaf Amsterdam Zuid of Amsterdam CS
Stap uit de metrohalte Noorderpark. Neem daar bus 35 richting Molenwijk tot halte Atatürk.
Of neem bus 293 voor een rechtstreekse verbinding vanaf het busstation aan de Ijzijde van Amsterdam CS.

Contact

grootmoeders stenen atlas reiki

Atlas Reiki & Oervrouw trainingen en proefdagen:

bij Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337
1023 NK Amsterdam

Parkeren is gratis

Deze sfeervolle ruimte voor trainingen, met boomgaardje, is uitstekend bereikbaar.

Aangekomen bij Schellingwouderdijk 337.  De entree van het Lichtcentrum Amsterdam

Het Lichtcentrum Amsterdam bevindt zich achter het woonhuis op Schellingwouderdijk 337. Open de blauwe houten poort. Ga vóór het lage houten hekje links, en volg dan het paadje dat vóór het huis langs gaat. Je volgt dit pad ook als deze met een bocht naar rechts gaat. Zo kom je bij een deur met emaille bordje “ingang hier”. Dat is de entree van het Lichtcentrum Amsterdam.

Route met de auto. Parkeren is gratis

Op de A10 Ringweg afslag s115  nemen en dan de borden volgen richting Schellingwoude Durgerdam. Bij de rotonde: deze driekwart nemen dan rechts richting dijk (niet bij het bord Schellingwoude er in gaan want aan het einde bij de dijk is het verboden linksaf de dijk op te gaan).  Aan het eind van de weg ga je weer  rechtsaf. Rijd onder de brug door tot je bij het eerste huis komt (grijsblauw met blauwe luiken) op nr 337 rechts aan de dijk.

Bus 37, halte Liergouw. En ook bus 30 en 245
Bus 37 gaat van (metro en bus)Station Noord en Amstelstation (en vice versa). Stap uit bij halte Liergouw. Loop vanaf de halte richting rotonde en loop Liergouw in. Aan het einde van Liergouw ga je links. Nummer 337 is het eerste huis aan je linkerhand.

Fiets

Op de (OV)fiets in Noord, vanaf Metro halte Noorderpark
Bij het verlaten van metrohalte Noorderpark steek je over bij het zebrapad en ga je zo het park in. Volg het fiets- en wandelpad en neem beneden aangekomen de bocht naar rechts, om naar boven te gaan. Ga over de brug en blijf rechtdoor gaan. Rijd rechts het fietspad op, het park uit, en steek links over om op de Nieuwendammerdijk te komen. Rijd de hele Nieuwendammerdijk af, ook als deze aan het eind een bocht naar links maakt. Steek de Monnikendammerweg over om je weg op een fietspad te vervolgen, steek de Zuiderzee weg over, en dan ben je op de Schellingwouderdijk. Rijd door tot het blauwe houten huis op nummer 337. Bij de poort is een fietsenrek.

Route met de (OV)fiets van Amsterdam CS met het Ijpleinveer
Kom je vanuit het centrum van Amsterdam dan kun je met pont 902 het IJ oversteken. De vertrekplaats van veer 902 naar het IJplein is oostelijk aan de Ijzijde van het Centraal Station. Op het IJplein aangekomen fiets je rechtdoor de Meeuwenlaan in. Volg de Meeuwenlaan tot voorbij het Vliegenbos . Ga na het Vliegenbos rechtsaf de Nieuwendammerdijk op. Rijd deze af. Steek over en volg het fitespad. Dan kom je op de Schellingwouderdijk. Rijd deze ook helemaal af om op nummer 337 uit te komen. Bij de poort is een fietsenrek.

Route met de (OV)fiets van Amsterdam CS met de Buiksloterwegveer
Westelijk aan de Ijzijde van Centraal Station, neem je veer 901 naar de Buiksloterweg. De ponten zijn gratis, varen iedere 6 minuten en doen er een paar minuten over om aan de overzijde te komen. Volg in Amsterdam Noord aangekomen rechtdoor de Buiksloterweg. Ga ook rechtdoor als de weg naar links afbuigt. Er zijn daar sluizen aan je rechterhand. Steek met de fiets aan de hand  de sluizen over. Volg dan het fiestpad die een bocht naar links en dan naar rechts neemt en je komt op de Meeuwenlaan. Verder als bij Ijpleinveer.

Vanuit Oost en Ijburg met de fiets
Fiets over de  Amsterdamse brug, en over de Schellingwouderbrug. Ga onderaan de Schellingwouderbrug op de rotonde linksaf naar de Liergouw. Aan het eind van de Liergouw ga je links. Nummer 337 is het eerste huis dat je tegenkomt op de Schellingwouderdijk. Onder bij de poort is er een fietsenrek.

atlas reiki in boomgaardje Lcihtcentrum Amsterdam