Atlas Reiki Amsterdam Noord, parkeren, adres en route

Adressen

Lichtcentrum Amsterdam
De locatie voor trainingen en proefdagen
Schellingwouderdijk 337
1023 NK Amsterdam

Individuele sessies:

Op afstand Reiki ontvangen terwijl u thuis blijft of in het ziekenhuis verblijft.

Bij Noord Straalt
tt. Vasumweg 24A
1033 SC Amsterdam

Noord Straalt is gelegen zojuist achter hetnDSM terrein

Komende vanaf het centrum neem je achter het Centraal Station de NDSM pont.

Het parkeren voor de deur (altijd plek) op de tt Vasumweg kost voor Amsterdamse begrippen heel weinig: 1,30 per uur.
Als je naar de Modelmakerstraat rijdt kun je daar een gratis plekje vinden en via het fietspad in een paar minuten tussen de gebouwen door zo naar de TT Vasumweg toelopen. Je steekt daarbij de Klaprozenweg ( met zebrapad en stoplichten) over.

Contact 
06 40000827
Individuele sessies door Nicola, ook ’s avonds.
Trainingen

 

 

Route met de auto. Parkeren is gratis

De Atlas Reiki praktijk is uitstekend bereikbaar. Je navigatiesysteem (of kijk op www.routenet.nl ) brengt je naar Schellingwouderdijk 337
1023 NK Amsterdam.

 

Route Openbaar vervoer

Bus

 

Fiets

IJpleinveer
Kom je vanuit het centrum van Amsterdam dan kun je met pont 902 het IJ oversteken. De vertrekplaats van veer 902 naar het IJplein is oostelijk aan de noordzijde van het Centraal Station. Op het IJplein aangekomen fiets je rechtdoor de Meeuwenlaan in. Volg de Meeuwenlaan tot voorbij het Vliegenbos . Ga na het Vliegenbos rechtsaf de Nieuwendammerdijk op. Rijd deze af. Steek over en volg het fitespad. Dan kom je op de Schellingwouderdijk. Rijd deze ook helemaal af om op nummer 337 uit te komen.

Buiksloterwegveer
Westelijk aan de noordzijde van Centraal Station, waar meerder ponten gaan, kun je veer 901 naar de Buiksloterweg  nemen. Volg in Noord aan gekomen rechtdoor de Buiksloterweg. Ga ook rechtdoor als de weg naar links afbuigt. De sluizen zijn aan je rechterhand. Steek  met de fiets aan de hand  de sluizen over. Volg dan het fiestpad die een bocht naar links en dan naar rechts neemt en je komt op de Meeuwenlaan. Verder als bij IJpleinveer.

Vanuit Oost en Ijburg met de fiets
Fiets over de  Amsterdamse brug, en over de Schellingwouderbrug. Ga onderaan de Schellingwouderbrug op de rotonde linksaf naar de Liergouw. Aan het eind van de Liergouw ga je links. Dan fiets je de Schellingwouderdijk af.

In de toekomst met de metro

De Noord Zuid lijn is naar verwachting in juli 2018 klaar.